Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

@ferhat köse

Ferhat bey selam

Biz 23 mart saat 11 de Hayırlısı ile İstanbuldan Arabaya bisikletleri askıya bağlayıp 3 kişi çanakkaleye yola çıkıyoruz.Cuma akşamı çanakkalede herhangi bir pansiyon bulup yerleşeceğiz 24 mart cumartesi otogarda buluşuruz Biz cumartesi akşamıda çanakkalede kalıp pazar sabahı istanbula döneceğiz Listeye ekleyin 1.Semih saygın 2.Metin özen.3 Çanan çetin :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
@semih59

Selamlar.Son bir hafta kala telefonlarımızı alırız Otogar yerine sizin kaldığınız pansiyonun yakınlarında kahvaltı yeri olursa orada da buluşabiliriz Otogara kadar gelmenize gerek kalmaz. Yada Çanakkale merkez tarafına geçmenize gerek yok. Sizlerle de Eceabat tarafında buluşabiliriz.Boş yere arabayı karşıya geçirmeyin Eceabat tarafında da pansiyon vardır muhakkak.Son hafta kararlaştıralım bunu.Acizane tavsiye eğer 2 gün kalacaksanız zaman sorununuz yoksa Pazar günü Gelibolu tarafını da gezin derim bizim yerimize :).....

turun face sayfası :(link)

İstanbul Ayağı: Enver Avcı-Kudret Kurtcebe
Eskişehir ayağı:Ferhat Köse
Bursa ayağı:Ahmet Tarık Ok

Eskişehir
1-Ferhat Köse
2-Kader Kerem
3-Onur Şenel
4-Eser Sevinç
5-Mehmet Gürsoylu
6-Ali Osman Kara
7-Abdullah Uluşerbet
8-Uğur Celil Gürkan
9-Ömer Korkmaz
Bursa
1-Ahmet Tarık Ok
2-Egemen Tunç
3-Ramazan Bozkuş
4-Volkan Aydoğdu
5-Onur Özdemir
İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
3-Nihat Yıldır -anadolu yaka
4-Serdar Bekel -anadolu yaka
5-Kudret Kurtcebe-anadolu yaka
6-Enver Avcı-pilot kaptan (araç sahibi)
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
10-Ibsnokta Mimarlik Black See
11- eren tublek
12- sinan bey arabası ile katılıyor (araç sahibi)
13-Semih Saygın ( kendi aracı ve imkanları ile katılıyor)
14-Metin Özen (kendi imkanları ile katılıyor)
15-Canan Çetin (kendi imkanları ile katılıyor)
Ankara
1-Şafak Atilla Akpına
2-Ferhat Öz
Aydın
1-Yusuf Z. Şipal
Konya
1-Muhammet Ali DOğan (Beyşehir)
2-Cengizhan Bekir Bayram
Çanakkale
1-Yiğit Bahçeli

@Kudret Kurtcebe
kudret baba sen fsm köprüsü üzerinden sizin en rahat şekilde ulaşabileceğiniz bir nokta belirlersen oradan alırım sizi.bu karar senin.fazla aralara sokmadan bizi şuradan al de yeter.ayrıca camiada herkes seni sever sayar.sana özel bir insiyatif yapmak geldi içimden.sana bilet beleş abi.benim araca da gelsen sinan abinin aracına da gelsen diğer arkadaşlar senin için fazladan 2 lira vermeye gönülleri razı olur bence...nihat kardeşimiz jest yapıp ön koltuğu sana bıraktı zaten.dayanışma ve saygı böyle olur.ferhat dostumuzun söylediğine bakılırsa saat 7 de orda olmamıza gerek yok.bu sebeple 5 gibi çıkmamıza gerek kalmayabilir ama ben yinede en geç 8:30 gibi orada olalım derim.malum araçlar için park yeri ayarlamak ve hazırlanmak gerek.artı araçtan iner inmez zırt diye pedal basmak da olmaz.2-3 saat sıkışık bir halde yolculuk yaptıkdan sonra herkesin totosu ağrır bence :D indikten sonra biraz ısınıp hazırlanmak gerek...nihat dostum bileti için ödemeyi benim hesaba yatırmış ama olsun farketmez.anadolu yakasından gelicek olan arkadaşlar ödemelerini kudret babaya yapabilir.kudret abiye elden verme şansı olmayanlar özelden mesaj atarsa eft yapmaları için iban numaramı veririm...bu arada herkese duyurulur en hafif bisikletler araç arkası taşıyıcıya alınacaktır.3 bisiklet taşıma kapasitesi var ama yolumuz uzun fazla yüklenmeyelim.yazın 2 bisikletim ile izmire gittim taşıyıcıyı kullanarak sorun olmadı ama 3 bisiklet denemedim hiç.hatta kudret babanın karbonu kafadan taşıyıcıya yüklenecek ;)

• Beğen
@enver avcı

Enver ben şimdi karşıya geçme feribot saatlerine baktım 07:00 ve 08:00 var haftasonları 07:30 bulunmuyor yani biz muhtemelen 08:00 feribotu ile karşıya (Eceabat) geçeceğiz.Karşıya geçme süresi ne kadar daha öğrenemedim 15-30 dakika diye tahmin ediyorum.Kısaca 08:30 da Eceabat iskelesinde bulunacağız.Arabalara park yeri sıkıntı olacaksa Eceabat Jandarma karakolu artık tanıdık :) her konuda yardım edeceklerini söylediler gerekirse önceden konuşurum yer ayarlarlar diye tahmin ediyorum.Tüm bu planlar tutarsa 09:00 da teker döndürürüz hatta döndürmeyiz ilk Eceabattaki büyük Tarihe Saygı Parkından başlarız gezmeye hem geç kalırsanız da bizi orada yakalarsınız.Şu heykel sanırım buluşma ve büyük fotoğraf için en uygunu galiba feribot iskelesine de yakın gözüktüğüne göre.Sizin 320 km filan gösteriyor o kadar çabuk varabilirmisiniz hız yapmayın derim sabah sabah :) yarım saat bir saat erken çıkın sakin gelin :) Kıssadan hisse biz bu heykelin altına 08:30 da geliyoruz gibi :)

Buluşma Noktası Eceabat Tarihe Saygı Parkı

http://img715.imageshack.us/img715/8674/eceabat.png

(link) linkte açılan haritada kırmızı ufak bayrakları tıkladıkça açılan yeni sayfada tıkladığınız noktanın 3 boyutlu gezi kamera görüntülerini göreceksiniz boş vakitlerinizde inceleyin derim çok keyifli :) tam ekran yapıp kamerayıda yönlendirebiliyorsunuz istediğiniz tarafa gidiyor :)

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@enver avcı

enver dostum saat 02.33 oldu ben bilgisayarda dalmışım saatlerdir filim seyrediyorum şimdi foruma girdim,,60 ların en iyi filimleri ne güzelmiş yahu 60-lar 70 ler paul newman ın marlon brandonun antoni queen vs vs ,,,yav şimdi benim acaip yüzüm kızardı ne desem bilmiyorum valla acaip utandım ,,şimdi gerçekten enver dostum beni sever bende onu severim önemli olan dostluğun var olması tek şey bu, bu acımasız yalan dünyada ,bu ülkede insanların durumları belli valla ne yalan söyleyeyim benim durum zati belli, hasan tüm gerçekleri biliyor ama ben asla gocunmadım bu yaşamdan çünki sevmedim çok u azı sevdim neyse konumuz bu değil sigorta paramdan cekip aldığım bu karbondan başka değerli pek bi şey bırakmayacağız geriye,3 metrelik çukura gideceğiz ,1915 de o insanlar cephelerde vatan için gittiler o şehitliğe girdiğim an gözyaşlarımı tutamayacağım çünki rahmetli subay babam aklıma gelecek o vatan sever insanı hatırlayacak bir daha ağlayacağım ,,
evet enver dost tekrar teşekkür ederim ,,,,,ne diyeceğimi bilemiyorum ,,,herkezin saygısına sevgisine layık olmaya çalışacağım ,,,,eğer bi kusur işlemiş isem şimdiye kadar herkezden özür dilerim ,,neyse ,,enver dostum bu fms köprüsü hakkında biraz daha bilgi alayım şimdi yatmış olabilirsin yarın sabah bakacağım topiğe bu fms köprüsü birinci köprü herhalde bilmiyorum,,,

@Kudret Kurtcebe

ne demek kudret baba.lafı bile olmaz.daha iyi şartlarda yaşayıp hala isyan eden şikayet eden insanlar biliyorum ben.sen buna da şükür diyorsun.en güzeli de bu..kimsenin de sana kırgın falan olduğunu zannetmem.birilerine kızıyor olabilirsin zaman zaman ama kimse kötü niyetli olmadığını biliyordur bence...fsm köprüsü 2. köprü.birincisi boğaz köprüsü..fsm den çıkınca kozyatağı kavşağı olabilir maltepe yol ayrımı olabilir..o güzergahlarda bir yerden almam gerek sizi..sen hatitadan bakarsın abi neresi size uygun.en önemlisi anadolu yakasından katılmak isteyen herkesin rahatça gelebileceği bir yer olmalı.en azından çoğunluğun rahat gelebileceği bir yer önemli.bazıları sıkıntı yaşayabilir biraz ama herkes idare etmeli..

@enver avcı

(link)

haritada carrefour iç erenköy şubesinin ora bura bana yakın kozyatağı kavşağı saat 07.00 de ben burda olurum ,,,,
en yakın yer bana bura olmakta evden 1 km bile değil,,

@Eren Tublek

yarın özelden yollarım eren..iban numaramda sıkıntı yaşıyorum gibi...bankaya gidip kontrol etmem gerek

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Kudret Abi özelden size mesaj göndermiştim mesajım size ulaştımı acaba?

@Kudret Kurtcebe

kudret abi,
Haklısın kozyatağı carrefour güzel bir lokasyon. ben durumları netleştirdiğim için artık beklemeye geçiyorum. nasipse 54 gün sonra görüşmek üzere :)))

nihat özelden mesaj yolladım bi bakabilirsen iyi olur...

diğer ödeme yapmak isteyen arkadaşlar için

iban numaram: TR610001001984576789515001
ziraat bankası şb kodu: 1984
hesap numarası 57678951

@enver avcı

enver dostum anadolu yakadan gelecek olan serdar dostada dedim özelden evet en sağlamı senin yukardaki hesaba göndermeleri, evet çalışan arkadaşlar olabilir onlar ile irtibat zor olabilir ben bu hafta fena halde genel sağlık sigortası ile uğraşacağım bu gün gittim iş bitmedi daha ,zırt pırt ifade değiştiriyor sosyal güvenlik kurumu ,,,kaymakamlıktan gelir tesbiti yaptırdım işin ilginç tarafı verilen kağıtlarda araba sorulmuyor varmı diye ama evde deterjan soruluyor bulaşık makinesi elektrkli süpürge tv soruluyor hepsini doldurdum kaymakamlıktaki memur bana dediki yaşar ne yaşar ne yaşamaz olmuşsun dedi bende dedimki alıştım bu duruma dedim sormadılar bisikletin varmı diye gırtlak paramızdan kesipte aldık o karbonu,,,
bana bedava olacak hastane , ilac yüzde 80 indirim olacakta kağıt üstünde kalmaz inşallah bu eczanelerin ne yapacağı belli olmaz ,,,norveçte devlet bütün insanlarını doğuştan sigortalıyor nüfüs 20 milyon bile değil ,,,üç çocuk deniyor olmuşuz 75 milyon,,,

@nihat yildir

54 gün çabuk geçer carrefour un tam karşısında otobüs durağı var hemen üstten yaya köprüsü geçer orda beklerim, serdar dostta oraya gelir ,sende nihat dostum ,cepten envere ulaşırız bende cep yok hak getire evde telefon bile yok yaşar ne yaşar ne yaşamaz durumları alıştık bu hayata,,,

@Kudret Kurtcebe

Evet anadolu yakası için gayet uygun bir yer ben Pendik'ten gelicem Nihat Beyde galiba Tuzla'dan gelicek artık bir şekilde geliriz Kozyatağı'na. Ücretlerin tek bir hesapta toplanmasıda en mantıklısı...

Listeyi güncelleyim faceden bir kişi daha eklenmiş akşam kim olduğunu bulup buraya yerleştireceğim.....

turun face sayfası :(link)

İstanbul Ayağı: Enver Avcı-Kudret Kurtcebe
Eskişehir ayağı:Ferhat Köse
Bursa ayağı:Ahmet Tarık Ok

Eskişehir
1-Ferhat Köse
2-Kader Kerem
3-Onur Şenel
4-Eser Sevinç
5-Mehmet Gürsoylu
6-Ali Osman Kara
7-Abdullah Uluşerbet
8-Uğur Celil Gürkan
9-Ömer Korkmaz
Bursa
1-Ahmet Tarık Ok
2-Egemen Tunç
3-Ramazan Bozkuş
4-Volkan Aydoğdu
5-Onur Özdemir
İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
11- eren tublek
12- Sinan bey arabası ile katılıyor (araç sahibi)
16-Bahadır Atılgan (Kudret abi faceden eklenen arkadaş İstanbuldan, Enverin arkadaşı faceden)
Ankara
1-Şafak Atilla Akpına
2-Ferhat Öz
Aydın
1-Yusuf Z. Şipal
Konya
1-Muhammet Ali DOğan (Beyşehir)
2-Cengizhan Bekir Bayram
Çanakkale
1-Yiğit Bahçeli

İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
11- eren tublek
12- sinan bey arabası ile katılıyor (araç sahibi)

ferhat dostum ,,,
şimdi yukardaki listedekiler ,, engin ,barış,erdal ,ve cafer dostlar kesin nasıl geleceklerini gerek burdan gerekse face den belli ettilermi bilmiyorum, herkes durumunu bence belli etsin derim gerek face den gerekse burdan kendi imkanları gelecek olanlar söyler araç ile geleceklerini veya , sinan dostun ve enver dostun araç ile geleceklerini söylerler,,şimdi kesinleşenler enver dostun araçta ben enver,nihat serdar,haceli, ve eren ,,,

kudret baba şimdi başta da dediğimiz gibi istanbul için biletini alan yolcular için liste açalım derim.yada istersen sen gelmek isteyenleri aç bende ödeme yapanları ayrıca belirteyim...aha başlıyorum :D:D
biletini alan çanakkale yolcuları:
1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- sinan aksu
4- nihat yıldır
5- haceli yılmaz

• Beğen
Geri