Scudo Sports

18 mart çanakkale şehitlerimizi anma turu

Scudo
@halil atalay

Halil kardeşim, senin nezdinde Aytekin kardeşimizi Edosklular olarak kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
umarım fotoğraflamıştır turunu da paylaşır burdan.. rekor olabilir mi bu? istanbul keşan kaç km?

• Beğen
Aytekin abiyi bende buradan tebrik etmek istiyorum...Salı gecesi yola çıkacağını emin değildim...
ama gerçekten helal olsun!. kadar yolu bizlere dediği gibi bir günde, hemde yağmurlu ve soğuk bir günde üstelik de herşeyden önemlisi tek başına gitti...
en içten dileklerimle, kutluyorum kendisini...
birgün o performansa ulaşabilmek dileğiyle...

• Beğen
selam aytekin dostum
keşif turunda üsküdara dönüşte 30 km altına düşmeyen kondisyonlu
arkadaşım aytekini arkadan takip eden 51 lik fosil bisikletçi derki ,
bu tur senin için hiç bir şey değil herkes konuşur aytekin dostum pedal basar
bu benim için yeterlidir yağmur ,kar ,rüzgar ,çamur ,rampa demeden bisiklete binen ben 51 lik fosil bisikletçi şahit oldumki sende öylesin
bu turun bana ilham verdi
bak neler yazacam şimdi
çanakkale şehitleri için,
orada bir mustafa kemal vardı
orada ingilize fransıza italyana karşı
beyaz atın üstünde bir mustafa kemal vardı
dünyanın en güçlü donanmasına sahip
ingiltereye çizmeleri ile karşı koyan bir mustafa kemal vardı
orada bir çavuş vardıki 280 kiloluk mermiyi sırtlayıp topun ağzına süren
ve orada kurşunu da bitse süngü takarak
makineli tüfeklerine karşı allah allah deyip koşan mehmetçik vardı
onları nasıl unuturuz her kimse dakikada 600 mermi atan makineliye doğru koşmanın ne demek olduğunu bilirmi acaba düşman şaşırdı ve korktu
çünki türkler çıldırdı savaş istenilen bir şey değidir.
fakat mecbur kalınırsa bu ulusun ne yapabileceğini bütün dünya alem bilir
bu ulusun sevdiğim tarafı vatan için ölüme koşmasıdır çünki biz topraklarımızı koruyoruz
bir karış toprak vermeyiz kimsenin toprağında gözümüzde yoktur

sağol aytekin
durmak yok pedallamaya devam
robocop arka takım kaptanı

Arkadaslar Merhaba,

Butun gelismeleri kopyala yapısdır yapıyom sanrım farkıntasınız... :)

Aytekin ERZAN bu sabah Gelibolu'da kaldıgı otelden ayrılıp Eceabat'tan feribotla Canakkale'ye gecmis bulunmaktadır.

Canakkale'de SDS Bisiklet'ten Yılmaz Bey ile ( kendisinin lakabı ihtiyar imis ) karsılastı ..... Ankara'dan 6 gunde gelen ve geceleri uyku tulumunda kalan ( cadır yokmus ) bu sempatik ihtiyar 63 yasında... Ve altında eski model bir Peuoget marka bisiklet var... :) Valla helal olsun demek istiyorum... :)

Ve daha sonrasında Cihan AKSOY'UN evsahipligi yaptıgı Serkan TASDELEN ve arkadasları ( Oktay TIRYAKIOGLU ve Orhan TOZUN ) ile Canakkale'deki VAROL Bisiklet Murat VAROL'a ziyarete gittiler...

Bugun Canakkale'de Turk Yıldızları'nın muhtesem gosterisini izledikten sonra yine bugun Cimenlik Kalesi , Nusret Mayın Gemisi, Canakkale Aynalı Carsı ve filmde kullanılan Truva Atı'nı gezmeyi planlamaktadır.

Bu gece icin Canakkale'de konaklayacak olup yarın sabah Eceabat'a gececektir.

Gelismeleri aktarmaya devam edecegiz.... :)

Sevgili Aytekin,geceyi Gelibolu'da geçirip ertesi gün Çanakkale'ye geçmiş olman çok yerinde olmuş;) Ertesi gün için moral ve enerjini daha iyi kullanmışsındır.:) Tekrar Şehitlerimizin ruhu şadolsun der,başarılarının devamını dilerim dostuum.....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Pedal Sesi İst Temsilcisi
Mert Arsan

• Beğen
Tepkiler: Berker Kartel
@sports-man

Aytekin ile bugün buluştuk Çanakkale'de.Gerçekten hepiniz adına kutlayıp yanaklarından öptük.Ne yazıkki bizim Serkan ,Oktay ve Orhan ile iki günde gerçekleştireceğimiz şehitlik ziyaretlerini O bir günde yapmak durumunda.Aynı gece dönmeyi planlıyor.Umarım birlikte sürebiliriz bir gün.
Sahi Mert sende gelebilseydin buraya ne güzel olurdu hemde özlemiştim seni.!
Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@cihan aksoy

Konuşalım,inşallah başka 1 zaman Cihancım;) ben de özledim seni:) .......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Aytekin abimiz ile az önce görüştüm telefonda. Yarımada da Şehitlikleri geziyormuş hala. Acaip derecede rüzgar vardı, ben buradan hissettim gerisini siz düşünün artık. :)

Akşam da otobüs ile İstanbul'a dönmeyi planlıyor. Yaramaz bir durumu yokmuş. Soran sormayan herkese selamı var. :)

selam dostlar güzel yazılarınız ve iyi dilekleriniz için herkese teşekkürler en son haşim ile telde görüştüm olayı çok gerçekçi aktarmış
cihan ağabey buradan he4rkesin huzurunda sana ve diğer arkadaş ve destek olan herkese teşekkür ederim ayrıca seferin ayrıntılı anlatımında ayrıntılı olarak herkese değineceğim
şehitlik turu planladığmızdan çabuk bitti ama çok seri dolaştım haritaya paek bakmadığım için hiç hız kesmaden birden bittiğini anladım fakat harita üzerinde belirlediğimiz güzargahı eksiksiz dolaştım tek sorun aşırı rüzgardı
eğimin zaman zaman %10 lara çıkması da ayrıca zorlayıcıydı buraları hep ayakta çevirdim neyse abi yazacam hepsini daha sonra şimdi herkese selam en kısa zamanda bende seninle pedallamak ve ziyaretinde bulunmak isterim herşey için tekrar teşekkürler....

Aytekin abi slmlar kazasız belasız bitirmişsin turunu sevindim:) Bizde vardık evimize çok şükür :) Burak (Kübik)

@AYTEKİN ERZAN

Fotoğraf istiyoruz, birde bi buluşmada anlat abi tecrübelerini, tebrikler...

arkadaşlar foto olayı biraz gecikebilir ama derseniz ben yaparım diye vereyim yükleyin biliyosunuz ben bilgisayardan pek anlamıyorum kabiliyetimde yok hala öğrenemedim sevgilr....

Geri