Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Mehmet abi , kudret abi 6 sıfır atıp öyle söylüyor.

Scudo
Kudret abi bu isnatları acilen boşa çıkarman gerek. Ne yapıyorsun bize şimdi.
Vay anam vay yemekle bitmez o para.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Çok sıcak ben gelmem. Ayrıca orası çok ucuz yer

Bu haberden sonra yaz stanbol a gelmem artık kesinleşti. Şanınıza layık bir ağırlama beklerim gari.

• Beğen
@mehmetsunu

valla hava alanına altın halı serdireceğim başbakan gibi karşılayacağız mehmet dostumu.

ben diyorum ya bobhusthastvanada dedemin emmisinin oğlu var. Onun kötü haberlerini bekliyorum artık. Teeeeeee bobhatshatsvanalarda siz gelirken cenazesine giderim artık.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu grubun sportif, kültürel ve sosyal bir grup olduğunu belirtmek isteriz. Grubumuzda Siyasi tartışmalardan kaçınılmasını rica eder, Bu tür paylaşımların silineceğini belirtmek isteriz.
ARGOS ismi ile ilgili bir açıklamada bulunmak isteriz. ARGOS, Erciyes Dağının antik çağlardaki adıdır. Hemen yanındaki küçük olan dağın adı ise Lifos'dur. Grubumuzun doğuş yeri Kayseri olunca Kayseriyi simgeleyen de Erciyes Dağı Olunca bu ismi kullanmaya karar verdik. Bu ismi bulan, bize kazandıran Deniz BAKLACI arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunarız. Grubumuzun işareti Erciyes Dağını simgelemesi sebebi ile "/\" şeklindedir.
ARGOS bisiklet grubu olarak amacımız öncelikle kendi sağlığımızdan başlamak üzere tüm toplumun beden ve ruh sağlığına iyi olacağına inandığımız bisiklet sporunu ve aynı zamanda kültürünü yakın çevremizden başlayarak kendi İş , Okul, Aile , Mahalle ve Kayseri halkına örnek teşkil edecek şekilde bisiklet sporunu yaparak bu sporu sevdirmek yaşam tarzı haline dönüştürmektir. Bilindiği üzere gelişmiş ülkelerin birçoğu bazı hususları devlet politikası haline getirmiştir bunlardan biride toplumun sağlığını koruyacak tedbirleri almaktır. Böylece sosyal sigortalara ödenen ücretler ilaç masrafları, doktor masrafları, gibi ülke ekonomisine yük getiren kalemlerden kurtulmayı amaçlamaktadırlar bunun yanı sıra sağlıklı ve mutlu bireylerin iş gücüne ve çalışma hayatına katkılarının da normal bireylere göre daha iyi olacağı hesaplanmıştır. Durum bir çok ülkede bu şekildedir, Ancak bizim gibi henüz gelişmekte olan ve bir takım doygunluklara ulaşmamış ülkelerde hedef ekonominin kısa vadede canlı tutulmasıdır, bu nedenle bireylerin araç almaya ve kullanmaya teşvik edecek birçok cazip imkanlar tanınmış ve bireyler bu şekilde yönlendirirmiştir bunun tabi kısa vadede devlet bütçesine oldukça faydaları var fakat uzun vadede sağlıksız bir toplumun bizi beklediğini anlamak için kahin olamaya gerek yok buda yetmezmiş gibi birde trafik sorunu araçlardan çıkan karbon monoksit gazlarının sera etkisi ve kazalarda oluşan maddi hasarlar eklenince iş daha da vahim duruma geliyor.
bu bağlamda bisiklet kullanıcılarının tümüne ciddi bir sorumluluk düşüyor çevremizdeki insanlara bisikletin faydalarını anlatarak bir damla da siz bu kültüre katkıda bulunabilirsiniz bunun yanı sıra diğer bisiklet kullanıcılarına da örnek olmak gerekir nasıl kask takarak aydınlatma önlemleri alarak trafik kurallarına riayet ve yayalara azami derecede saygı göstererek diğer pasif kullanıcılara örnek teşkil edebilirsiniz diye düşünüyorum
saygılar sunuyorum........

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

Hazır ayaktasın bi de çay koy.

biz gidelim stanbola 250 metrekare bir yerde biz kapalım ondan sonra bir gecegelipvatandaşınhakkınakonduda biz dikeriz diye düşünürken forumda başlıklara kadar heryer parsellenmiş meğerse. Yine geç kaldık. Oyyyyyyy ben nirelere gidem...

• Beğen
@Güray Görkem

hava sıcak yahu senin gece bir tarafın açıkta kalmış.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri