Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bisiklettir bu masraf kapısı
iki teker bir gidondur hepisi
tapduk emredir yunusun hocası
adımız miskindir bizim
düşmanımız kindir bizim
biz kimseye kin tutmayız
kamu alem birdir bize.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
30 derece kısa program. Sıktırmıyorum bozulmasın diye .

@Güray Görkem

ben hep kovada yıkıyorum beyaz sabun ile soğuk suda ,sadece renk atıyor ,zati güneş yiyor ve forma taytta soluyor.çaresi yok bitecek,yalnız bu uzun taytlar çok kalite mal çıktı, deforme olmadı,kışlığıda yazlığıda ,onlarıda aynı şekilde yıkıyorum.

Benim Sadık yarim
Yine merlin yine merlin
Hiç olmazsa benim verdiğim para ile kraliçe Elizabeth'e paçalı don alıyorlar.

Kudret abi uyudun mu ? Bir şey diyecektim.

Sen yaz oraya ben yatıyorum diye. Gece Sabiha Gökçek'den İtalya'ya git. Sabah da İstanbul'a dön. Uyanık seni.

@Güray Görkem

son dörtlüğü yazdım ve çıktım,uyku acaip bastırdı ,vücut erken yatıp erken kalkmaya programlı olduğu için ,vücut emrediyor yat diye ,daha doğrusu beyin,rüyamda italyada değildim ama afrikada ne işim vardı bilemedim ,safaride idim ama avlanmıyordum ormanlarda yayan yürüyorduk.:komik::komik::komik:

günaydın mehmet sunu,günaydın kayseri

gıybet yapalım ,gürayı çekiştirelim,şu anda forumda değil,tahminimce gene geç yattı ,şu anda uyuyor olabilir......:islik::islik::islik::islik::islik::koptum::koptum::koptum:

@Kudret Kurtcebe

Aman kudret abi neme lazım aslan, çıkar, kaplan çıkar, leopar çıkar, bir bakarsın güra...

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@mehmetsunu

aklıma ne geldi,donkişot yel değirmenlerine karşı,bende dikili bu azman gökdelenlere karşı sürüyorum bisikleti, saldırı pozisyonu bir dokunuşta devireceğim hepsini ,:komik::komik::komik::komik:

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/12744644_1117070821658824_6516096583403515294_n.jpg?oh=9ebb3f6350025249f6b73664fcb19d1b&oe=576E355A&__gda__=1465572570_74ed71d876294f68865ad8f6945c31e8

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri