Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bence hirslanip gelecektir.gizli gizli çalışmalara başlar nar şehrinde

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Scudo
Şeytan uykusunda iken ben gecenin köründe okulda biniyorum . Bunu ilk defa burda yazıyorum. Ayrıca sıcaklar beni rahatsız ediyor irfan abi. Ama hatırınız kırılmasın gelirim . Şeref duyarım.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Bu arada narşehrinde lakabım dağların kralıdır. Contador, sagan , cancellera, kintana ben den icazet alıp bismillah deyip yola çıkmışlardır. Allah emeklerini zayi etmesin.

• Beğen
Kudret abi , irfan abi iyi geceler . Malum yol yorgunuyum . Yarın bir sürü yapılacak iş var . 5 gün evde yoktum . Hanım liste yapmış. Bu arada büyükbakkalköy adını değiştiriyorum . Hanımköy . Sağlıcakla kalın . Buralar size emanet.

• Beğen
@irfanyazicitunc

sanada irfan kaptan ,güray saat 23.00 'de bende yataş.

@Güray Görkem

en yakışıklı olanı beni temsil etsin.

• Beğen
@Güray Görkem

günaydın, formalar yıkandı,bisiklet bakım uzun sürecek

Gürsel abideyim. Bekliyorum seni kudret abi.

Mehmetsunu senin topiği sahibinden'e satılığa çıkarmış.
Hem de get'li ilan vermiş

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Ve efsane gelir . Abi nerdesin ?

@Güray Görkem

bu gün kerem çağırdı,ideal
tepeye gittim,18 martta kerem ile yaşar kurt ile buluşacağız hasret gidereceğiz

Jayntıda satışa çıkardım. kudret abiye aylık akbil alacağım. Bisiklet artık olmaz ona.

• Beğen
@Güray Görkem

neyse boşver güray derinlere girmeyelim. Ama kudret abiyi ben düşünmeyeceksem sen düşünmeyeceksen kim düşünecek.

• Beğen
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12718116_1127253083973931_3763151962789249486_n.jpg?oh=5334597cbfb663bad260c291e6e015ed&oe=574B4F4F

mehmet dostum mesleği değiştirdim ,trafik denetlemecisi oldum,canına okuyacağım 4 tekerlerin.:komik::komik::komik:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri