Pedal basan, forumda bu konuyu okuyan tüm arkadaşlara merhaba
Bu gezi konusu açıldığı günden beri, zevk ve neşe içinde burada ki mesajları takip ediyordum, son 3-4 güne gelene kadar. Ne oldu da bu son günlerde aranızda bir anlaşmazlık oldu da, bizlere bu kötü mesajları okutmaya başladınız.
Forumda bir yetkili olarak forum kurallarını gözden geçirdim, ama sizlere müdahale edecek elle tutulur bir kural bulamadım. Forum kurallarında, kullanıcıları küçümser mesajlarda bulunmak yasaktır diye bir madde buldum, hakaret ve küfür ile ilgili bir madde buldum, ama hiç biri bu mesajlara da uygulayabileceğim bir yaptırım yapmama müsaade etmedi.( Ama çok incelersek bir iki kural var, onları uygulamak zorunda kalabiliriz.)
Şimdi sizlere burdan, forumda bir görevli olarak değilde, sizlerle beraber pedal basan bir arkadaşınız olarak ulaşmak istedim.
Bu kadar mesaj adedine ulaşmış bir gezi duyurusunda, neden bu durumlara düştünüz. Okuduğum kadarıyla burda çözülemeyecek hiç bir durum yok.
Bu gezi açıldığında havanın bu şekilde olacağı, açıldığı günlerden belli olmalıydı. Ocak ayı kış ayıdır, bahar, ya da yaz gibi rahat bir hava değildir. Çok zorluk olacağı daha konu açıldığı günden belliydi. Ocakta oralara tabi ki kar düşecek. Bence bu gezinizin gidiliş tarihi değil de, herkese açık olarak yaptığınız için baştan hatalı bir gezi programı gibi geldi bana.
Bu tip bir gezi eğlence ve zevk için bu kış ayında yapılmaz. Bence bu geziye katılanlar, üstün performanslı bisiklet binicileri ve bu işi daha önce yapmış kişiler olabilir.
Yoksa, şehir içi gezileri gibi lay, lay, lom gezisi değildir. Bu gezi için forumda konu bile açmadan sağlam arkadaşlar kendi aralarında toplanıp bu geziyi yapmaları gerekirdi diye düşünüyorum.
Konu açıldığı anda da bu geziyi açan ve bu gezide görev paylaşımı yapan kişilerin, tüm geziye katılanların sorumluluğunu üstlenmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Ben doğru düşünüyorum, benim dediğim doğrudur diye de bir iddiam yok. Ama kendi eskiden, grup olarak yaptığım gezilere katılanlara, davranışımı düşününce doğru söylediğim içimden geçiyor.
Eğer ki topluma açık bir yerden gezi daveti yapıyorsak, başta grup olarak gidilecek diyorsak, sonra da, yok hava kar yaptı, herkes başının çaresine baksın demememiz gerekiyor.
En mantıklı şey bu geziyi iptal etmek ve eğer illede yapacaklar varsa kendi aralarında başka bir konuda buluşup bu geziyi yapmaları en mantıklısı olur.
Burda kişi olarak herhangi bir kişiyi hedef almamaya çalıştım. Çünkü Mert'te Kudret beyde arkadaşlarım.
Hele ki bu iki arkadaşımın net ortamında birbirlerini kırmalarını da, hiç anlayamıyorum. Bu güne kadar iyi iki arkadaş bildiğim, pedal dostu arkadaşlarım, birbirlerine bakmayacak şekilde mesaj atıyorlar. Ben bu mesajları okumamak istiyorum.
Buraya yeni üye olmuş kişilerin, bu mesajları okuduklarında düşündükleri şeyleri ise hiç düşünmek bile istemiyorum.
Bisikletçi bu kadar birbirine kırgın olamaz, bu kadar birbirini kıramaz. Yeni üyeler böyle büyük abilerinin bu şekil mesajlarını okuduklarında yüzlerinin alacağı şekli düşünmek bile istemiyorum.
Bu konuda bu güne kadar tek bir mesaj bile yazmadım ve zevk ile her gün okuyup takip ediyordum, ama artık bu konuyu gözüm görmek bile istemiyor. İnsanları, inanın bu konudan alacakları zevkten, herkesi mahrum ettiniz.
Bende daha fazla yazıp, diğer okuyucuların içini karartmayım. :rolleyes:
Ama hayat o kadar kısa ki, dargınlıklar, kırgınlıklar bu hayat içinde, yapılacak son şeyler olmalı, hatta hiç olmamalı.
Pedalınıza basıp arkadaşlığın, hayatın, tadına bakın derim.
İnşallah bu mesajımdan sonra sular, bu konuda durulur. Eğer durulmazsa, o zaman kötü moderatör görevimi yapmak zorunda kalacağım.
Sevgi ve selamlarımla.