17-12-2006 Muğla,Gölcük,Ula,Muğla Gezimiz

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
Değerli arkadaşlarım 17-12-2006 tarihinde Muğla Üniversitesi'nde çalışan ve okuyan bisiklete gönül vermiş arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz geziyi sizlerle paylaşmak istedim.Fotoğrafları bana ulaştıran Şadan hocama ve geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Muğla merkez Atapark'ta saat 12:00 toplanarak geziye katılan arkadaşlarımızın ortak kararıyla güzergehımızı belirleyip harekete geçiyoruz.
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Tepki
8.299
Bisiklet
Cannondale
Sanırım detaylar sonra gelecek ama , bu kadarı bile ekip ruhunuzu ve mutluluğunuzu yansıtıyor.
Ne güzel ilkbahar havasında bisikletçiler , yurdun dört bir yanında turlayıp duruyor. Evde çalışmak için troyler alanlar kullanamıyorlardır sanırım.

Daha fazla foto ve ayrıntı verirseniz seviniriz.

Teşekkürler.

Not: ayrıca kasksız arkadaşlar var sanırım , aman dikkat.

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
Sevgili Ataruh Bu gezimize öğlen saatlarinde başladığımız için fazla zamanımız yoktu.Yol bisikleti kullanan arkadaşlarımızda olunca tempomuz dahada yüksek oldu.Fazla resim çekme şansımız olmadı bende sadece toplu çekilmiş resimlerimizi paylaştım.
İlginize ve mesajınıza teşekkür ederim...

Kask takmayan 2 öğrenci arkadaşımız vardı onlara gerekli uyarıyı yapıp en kısa sürede kask edinmelerini rica ettik.

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
Çok güzel bir gezi olmuş. Grup ve Hava çok güzel görünüyor. Paylaşım için teşekkürler..

Sevgiler...

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
833
çok güzel bir havada güzel bir gezi yapmışsınız can abi keşke daha fazla fotograf olsaydı paylaşım için teşekkürler

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
3.922
Merhaba Can

Hafta içi güzel bir gezi yapmışsınız. Sanıyorum izindesin. hafta içi gezebildiğine göre. Güzel bir gezi olmuş. ellerinize ve ayaklarınıza sağlık.

Görüşmek üzere hoşçakal.

felis911

Forum Bağımlısı
Tepki
859
ayaklarınıza sağlık beraber pedallamak dileğiyle

d.berkay

Forum Bağımlısı
Tepki
3.046
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
Gerçekte bu mevsimde böyle güzel hava yakalayabildiğiniz için çok şanslısınız tabiki güzel bir topluluk oluşturmuşsunuz katılım gayet güzel bence...
Devamını bekliyoruz...

Süleyman Şatır

Forum Bağımlısı
Tepki
2.733
Gerçekten yurdun hemen her tarafından gezi fotoğrafları geldikçe, bu sporun daha da yaygınlaştığını görüyor ve seviniyoruz... Can Bey, paylaşımlarınız için teşekkürler...

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.050
Can hocam yüreklerinize saglık.İnanılmaz güzel olan fotoğraflara samimiyetiniz yansımış.
Mugla bisiklet platformu olarak Ailenizin her geçen gün büyümesi kendi adıma beni inanılmaz mutlu ediyor.Temennm o ki bu güzel oluşum ve büyümeleri bütün illerimizde yaşayıp yansıtalım.
Güzel günler siz güzel insanlarla olsun.

'''Biz hayatı seviyoruz çünkü düşlerimz var.'''

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
@Ender Alıcıoğlu
Ender abi güzel dileklerin için teşekkür ederim.Geziyi hafta sonu yapmadık abi geçen ay yapmıştık.

@felis911
Sevgili Murat iyi dileklerin için teşekkür ederim.Umarım en yakın zamanda birlikte pedallarız.
@d.berkay

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Evet şansımıza havalar güzel gidiyor.Önümüzde sadece Şubat ve Mart kaldı.Nisan ayını iple çekiyoruz.

@Süleyman Şatır
Değerli büyüğüm Sevgili Süleyman abim ilgin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim.Ellerinden öpüyorum.

@candede
Sevgili adaşım Can dost merhaba.Seninde yüreğine sağlık.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Seninde belirttiğin gibi büyümeye devam ediyoruz.Çalışma ortamı ve ailemize karşı sorumluluklarımız fazla aksatmadan(birazda bencil davranarak)çevremizdeki yeniliklere ve güzelliklere doğru pedal basmaya devam.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu

tırt kaptan

Forum Demirbaşı
Tepki
640
Merhaba Can, benim hastalığım, kızımın hastalığı ve ameliyatı falan derken neredeyse 1 aydır ne bisiklete binebiliyorum ne de forumu düzenli takip edebiliyorum. Bu başlığı daha yeni gördüm. Güzel gezi olmuş ellerinize sağlık.

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
@tırt kaptan

Sevgili kardeşim Fırat merhaba.

Minik kızımıza ve sana geçmiş olsun dileklerimi iletirim.Umarım ailecek en kısa zamanda iyileşir ve gezilerimizde aramıza katılırsın.Senin güzel muhabbetini ve dostluğunu özledik haberin ola...

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Tepki
3.345
Paylaşım için çok teşekkürler. Ben onu bunu bilmem de bir kaç fotoda gittiğiniz yollar acayip hoş çıkmış. Her ne kadar asfalt da olsa sessiz sakin, dingin izlenimi verdi bana...

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
Sevgili Kevser merhaba

Güzel dileklerin ve mesajın için teşekkür ederim.Belirttiğin gibi güzel bir gezi oldu.Arkadan çekilmiş resimler Muğla-Denizli karayolunda çekildi.Yaklaşık 20 km bu yolda gittikten sonra,Gölçük'e sapıp daha inişli ve çıkışlı yolda seyrimize devam ettik.
Umarım Antalya geziniz hava şartlarına takılmaz.Zira Ender abim sizleri dört gözle bekliyor.Sağlıklı ve neşeli geziler dilerim...