Scudo Sports

17-09-2006 gezisi

hdeveci

Forum Bağımlısı
Tepki
809
ne dersiniz parkur hakkında bilgi alısverisinde bulunalım mesela sarıyer tarafına gecebiliriz ?sabah 09:30 barbaros heykelı onu bulusma olsun,biz karsıdan gelenlerde kadıkoy ıskelede bulusuruz 08:25 vapuruyla geceriz besıktasa ?

Scudo
@behcetatinc
bence problem yok ben ılımlıyım :) hatta silebiliyorsan sil abicim bu konuyu diger tarafa kanalıze olalım :)

Selam Grup,sewgili arkadaşlar...

Tabiiki bu konuda arzunuz bilir,ama başka 1 pazar yada etkinlik sonrası kararlaştırıp bunu gerçekleştirelim derim 17 Eylül " CAR FREE DAY " etkinliğimiz var inşallah 1 aksilik olmaz ise 10:00 Taksim'deyiz Boğazköprüsünden Bisiklet ile Geçiş yapabilmek içinde çalışmalarımız sürmektedir;)

Aynı Duygu ve Heyacanı Paylaşan..................Tüm Spor ve Pedalseverleri
bu önemli misyonumuzu yerine getirmek için bekleriz.

Konu hakkında ki ayrıntılı bilgi yakında açıklanacaktır.....sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Bisikletsevenler Derneği
İst.Anadolu Yakası
Temsilcisi

@behcetatinc

Sevgili Behçet'e katılıyorum.
Bisiklet sevgisinin bizde yarattığı sosyal sorumluluk anlayışıyla
bu harekete destek olmak için elimizden geleni yapmalıyız.
Umarım organizasyon en az geçen seneki kadar kalabalık ve
zevkli geçer. Ayrıca boğaz köprüsü geçme de programa girerse
bu eylem bizler için çok daha ilginç olabilir dahası basın ve medya
kanallarındada yer alabilir.
Organizasyon bitimindede düşündüğümüz proramları gerçekleştirebiliriz.
hepinize bol pedallı günler dilerim.
A.Bülent Yamaner

çok güzel bir karar fakat ..
turun bitiminde yapacağımız gezi hakkında konuşalım o zaman çünki tur sırasında karışıklıklar oluyor ve bundan dolayı iyi organize olamayıp zaman kaybediyoruz ..
şimdi burada kaçta nerelerde neler yapılacak onları kararlaştırabiliriz..bu etkinlik kaçta bitecek.. kaçta nereye doğru hareket edeceğiz ..
aksi takdirde sonra ki geziye katılacak arkadaşlarımızın bir kısmı iletişim yetersizliğinden dolayı dönmek zorunda kalıyor.bunu da düşünmemiz gerekir..
teşekkürler..

@Serkan Taşdelen

Rica etsem,
Konuyu ilgili bölüme taşıdıktan sonra buraya linkini de eklermisiniz.?

@behcetatinc

Behçet arkadaşıma katılıyorum.
Tur bitiminde hep beraber Tarabya'ya gidip, Tarabya meydanındaki küçük taburelere oturalım derim :) :D

@hdeveci

buradayım aziz ve muhterem kardeşim...
geceleri yatıp, gündüzleri avlanıyorum... :)

lütfü bende biraz once eve girdim hava alanından kuzenimi almam gerekiyordu persembe gece turunu yaptık ve donuste turhan abinin ikazlarına uyarak biraz tempo arttırdım ve guruptan ayrılıp gectim karsıya ama vapur karakoye varmıs :)karakoyden sirkete mecidiyekoye kadar pedalladım halıyle biraz beklettık kuzeni hava alanında simdi geldik adam sankı o pedal basmıs uyudu yaa :)neyse bende simdi ıstırahat ederim pazar gunu sabah aynı devam edıyoruz dimi saat 09:00 barbaros heykelı.

pazar sabahı saat 09:00 da beşiktaşta barbaros heykelinde buluşuyoruz.
kahvaltımızı yaptıktan sonra yola çıkıp saat 10:00 da taksim de olacak BSD nin etkinliğine katılacağız.

sonra ben duymadım..!
vay benim haberim yoktu..!
neden haber vermediniz..?
gibi mazeretlerden müdüriyet tarafından sorumluluk kabul etmeyecektir.

duyurulur...

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Geri