Scudo Sports

1600 liraya seçeneklerden hangi bisikleti alayım

Scudo
@z. usta Hocam ankara için alabileceğim bir ilan yok mu veya ikinci el alırken bana yardımcı olabilecek birisi ?

@ahmet çekmegeli Ahmet bey ben forumda yer alan ikinci el ilanlarının dürüstçe yayınlandığı varsayımı ile tavsiyede bulundum. Bende burada güzel bir bisiklet satmıştım. Eğer ilanlarda sıkıntı varsa bilemem. Ama önemli bir şey belirttiniz kanımca.
Mesela istanbulda bisikletini satacak kişi forumun belirlediği bir ekpertiz bisikletçiye bisikleti gösterecek ekspertiz bilgiyi yazı ile verecek. böylece alan kişide haksızlığa uğramamış olacak hemde gönüller rahat olmuş olacak. Bence bunun denenmesi gerekir..

Arkadaşlar merhaba bisiklet Almayi düşünüyorum Fiyat araligim 1500 felan Aklimda 3 bisiklet var Bana bunlari siralamaya sokarmisiniz

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    62,3 KB · Okunma: 13
  • image.jpg
    image.jpg
    40 KB · Okunma: 11
  • image.jpg
    image.jpg
    40 KB · Okunma: 11
  • image.jpg
    image.jpg
    60,7 KB · Okunma: 11
  • image.jpg
    image.jpg
    62,3 KB · Okunma: 11
@z. usta ilandaki bisiklet güzelmiş fakat sattı heralde adam sesi cıkmıo forumda bilgide vermemiş. 2. el alırken bilindik bi bisiklet olsa tabi daha iyi olur. Önemli olan düzenli bakımları yapılmıs bi bisiklettir. Mesela 2000 km de bir zinciri degişen bi bisikletin dişli aksamı cok cok uzun süre kullanılır yıpranmaz. Dişlideki yıpranma genelde zincirin zamanla uzayıp dişlileeri sırıtmasından kaynaklanıyor.

Onun dısında kadro ve maşada kırık çatlak olmamasını kontrol etmelisin jant setinin akıskanlıgına falan bakmalısın . Akıskan degilsede bozuk demek degildir fakat bakıma girmesi gerekir ve bu sana ekstra maliyettir o yüzden diyorum fiyattan düşersin falan filan gibi. Sonucta araba gibi degil cokta bakılcak bişeyi yok temiz bisilet zaten kendini belli ediyor kırık catlak olmadıktan sonrada genel anlamda bakımla giderilicek şeylerdir ki sıfırda alsan bakım yapman lazım zaten belli aralıklarla.

Umarım gönlüne bütcene uygun bi bisiklet bulursun yakın zamanda.

@ahmet çekmegeli

Carraronun bayisi olarak "Güngörler Bisiklet" var , balgatta pazar yerinin yanında, benim bi kaç kez işim düştü, gayet güzel ilgileniyorlar, bi de işleri konusunda titizler. Ben tavsiye ederim.

@ahmet çekmegeli Belki yanlış ama kendi fikrimi söylüyim bu fiyattan alıcağın performans ve kalite belli hani bence dışardan baktığında en iyi en yakışıklı gözükeni al scott speedster al bence hem sokakta diğer bisikletçilere iyi gözükürsün hemde güzel yakışıklı bir bisiklet sürmek mutluluk veriyo insana be keyif alırısın :D

@ahmet çekmegeli onlar daha mantıklı tabi ben bu aralar yarış bisikleti alıcam sırf görüp özenip o hissi yaşamak için vitesi ittirerek atmak istiyorum :)

@farukbursali Bu bütçede 1600 civarı önerebileceğiniz şehir / tur bisikleti var mı ? 1900 liraya kadar çıkabilir özellikle merida ve sedona markalarında pazarlığı iyi yapıyorum . V fren tercihim

Geri