Scudo Sports

16 mayıs kartepe -270 km -bir günde

çavuş önümüzdeki hafta salı bir aksilik olmazsa Gebze-Kartepe-Gebze sana uyarmı Haziran için Mayısın son haftası program yapalım ama bu Pazar benim için programı iptal etmen beni üzdü olacaksa yapın bu Pazar ben ancak buradan seyrederim herkesin bireyselde olsa çalışmalara başlamasını tavsiye ederim...
Saygılar....

Scudo
@mert çiftçi

ya kanka zati bende sana diyecektim bu işi öne alalım diye valla bu işi bitirelim hocam salı günü ayın 18 mayısı
tepede kar vardır kardan adam yapar birbirimize kar atarız heheheheh
yok hocam sihir bozuldu bende istek kalmadı zati birde sametlere söz verdim cumartesi iki tur üst üste olmaz bu ay 18 mayıs ta beraber gider mayıs ayını kapatırız gebze -kartepe -gebze haziranda bilare gene hafta içinden ayarlanır haziran sonuna atarız 18 olmazsa 1 haziranda
yaparız

kanka bu topik pedal sesindeki gibi konuşma topiği olarakta kalabilir
haaaaaaaaaa
unutmadan kartepenin tapusu sende

heheheheheh

Kudret abi, kesin olarak bildiğimden değil ama başıma geldiği için önceden uyarıda bulunmak isterim. sabah ve akşam yoğun iş saatlerinde sanırım sabah 10'a kadar akşam da belli saatlerde banliyölere bisikletleri almıyolardı. gitmeden önce bu uygulamanın olup olmadığını netleştirin derim ben...iyi yolculuklar...

@çağlar kalaycıoğlu

sabah giderken haydarpaşadan gebzeye daha önce aytekinle ve onurla gittik hiç sorun olmadı akşamda büyük olasılıkla dönüşte sorun olmaz dostum

16 Mayır Kartepe 270 km bir günde Adı altına TUR İPTAL oldu diye yazılması çokmu zordu ????????

@turanza

hocam dert etme sen cebin bende özelden sana mesaj atarım seninle çıkarız bol bol resimlerini koyarım foruma

:in: :in: :in:

Hayır önceden belirtseydiniz bari Tur İptal oldu diye, Kendimizi ona göre ayarlarız. 16 Mayıs adı altında başka bir konu açmışsınız, Neden böyle bir gereksinim duydunuz onu anlamıyom....

Geri