Scudo Sports

16 mayıs kartepe -270 km -bir günde

@Evren Kutlu

bu akşam kanlıcada beraberdik dostlarla şimdi yener dostumuzsuz kartepe olmaz ona bağlıyım onun durumu belli olacak ya 16 mayıs yada 23 mayıs ikisinden biri olacak önümüzdeki hafta 16-23 tarihleri arasından biri olacak
9 mayıs ben aydostayım 30 mayısa ise başka program olur

Scudo
@turanza

hocam bu adamlar deli zati vallada billada laf dinlemezler üstelik hepsi birbirinden acımasız o yolda biri düşse haberleri olmaz çünki herkes kendi ile yarışacak suadiye rampalarında arada mesafeler olacak biri düşerse kendi sorunları ile başbaşa kalır bu neye benziyor biliyormusun dostum aynı savaş durumu herkes tek başına düşman hatlarında kalmış vaziyette kurtuluşu herkes kendisi yapacak aksi takdirde düşmana yenilecek suadiyede düşman,
rampalar ve bozuk asfalt

O zaman bu sitedeki hiç kimse başkalarına Kask takma zorunlu imiş gibi yorumlarda bulunmasın. Öncelikle kendilerini sorgulasınlar...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
kartepeye gerek istanbuldan ve gerekse izmitten talip olan arkadaşlarım
bu tur ağır bir tur olacağından herşeyi en ince detayına kadar düşünmek durumundayız
30 ağustosda yapılan hatalar yapılmayacaktır
özellikle herkesin bir gece öncesinden erken yatmaları gerekmektedir gerçi izmitten katılımda bulunacak arkadaşlarımıza bu tur 90 km ye patlayacaktır ama onlarda erken yatarlarsa iyi olur
herkes ,suadiye rampalarında, kendilerini zorluklara hazırlasın burda tam 22 km rampa bizi bekliyor
istanbuldan katılan arkadaşlar isterlerse 270 km ye yada 160 km bir bir günde talip olacaklardır
iş zordur olayın ciddiye alınması gerekmektedir
giderken yüksek tempo olacaktır arkada kalanların beklenmesi mümkün olamıyacaktır en kısa zamanda izmit suadiyeye ulaşılması söz konusudur
15 ağustos cumartesi akşamından hava durumu irdelenerek
eğer hava yağmurlu olursa tur kesin olarak 23 mayısa ertelenecektir havanın yağışsız olması ve rüzgarında makul ölçülerde olması hepimizin yararınadır geçen sene meydana gelen iki kaza sonucunda iki pedalşör turdan ayrılmak zorunda kalmışlardır
dostumuzun biri yüksek tempo sonucunda yorularak dikkati dağılınca yerdeki su borusunun üzerinden geçerken düşerek dizini parçalamıştır
diğer dostumuzda hızla giderken yol üzerindeki cam arka tekerini bomba gibi patlatmasına sebebiyet vermiş teker kullanılmaz hale gelmiş yarılmıştır
kontrollü sürat yapılması hepimizin yararınadır hiçbirimiz profesyonel değiliz gerçi profesyonellerde kaza yapar her an kaza yapabiliriz bu anlayışla herkesin çok dikkatli olması gerekmektedir
bu bir lay lom lom gezisi değildir 3 km birde durulmayacaktır
eğer 15 ağustosdan hava durumu istenilen durumda ise kesinlikle ertelenme söz konusu olmayacaktır
eğer hiç kimse bu tura talip olmazsa tek olarak bu turu tamamlayacağımdan emin olabilirsiniz

durum budur

:in: :in: :in:

Kudret abime bu turda başarılar diliyorum, katılacak diğer arkadaşlarla birlikte. 16 mayıs tarih olarak uymuyor bana, o yüzden gelemiyorum...

@çağlar kalaycıoğlu

dostum teşekkür ederim
13 haziranda bir 270-160 daha var
temmuzdada ağustosdada ve son tur eylülde olacak

@Tolga Gürgün

tolga dostum
evren bu mesajını görmedi herhalde
suadiye izmitten sonra sapanca istikametinden gireceğiz maşukiye ile alakamız yok tolga dostum

hava durumu 15 mayıs cumartesinden belli olacağından havanın kötü olması durumunda dolayısıyle erteleme olacaktır aksi takdirde topuklayacağız

bostancı adalar iskelesi önü
saat -04.00 hareket

liste güncelleme

istanbul- kartepe -istanbul majino hattı
yüksek tempo-

1-kudu :boese157: :boese157: :boese157: antramanda-53 lük fosil-anadolu yakası
2- yener üstad -antramanda -:boese157: :boese157: :boese157: anadolu yakası
3-suha :boese157: :boese157: :boese157: antramanda270 km nin fatihi anadolu yakası
4-harun -cannon9 :boese157: :boese157: :boese157: antramanda270 km nin fatihi -anadolu yakası
5-porter3434-evren :boese157: :boese157: :boese157: antramanda270 km nin fatihi anadolu yakası
6-tolga gürgün -antramanda -450 km nin fatihi-anadolu yakası
7- mehmet karaçam -:boese157: :boese157: :boese157: antramanda-anadolu yakası
8-serdar özuslu :boese157: :boese157: :boese157: --------------avrupa yakası
9-kertman :boese157: :boese157: :boese157: antramanda-anadolu yakası
10-onur berberci :boese157: :boese157: :boese157: -belli değil-avrupa yakası
11-murat içlek :boese157: :boese157: :boese157: antramanda-anadolu yakası
12-iskender şerit-:boese157: :boese157: :boese157: izmitten katılacak
13 -recep24ank-izmitten katılacak:boese157: :boese157: :boese157:
14- evren kutlu -izmitten katılacak :boese157: :boese157: :boese157:
evren dostum hava iyi olursa 16 mayısta geliyoruz
15- alperen bağcı-izmitten katılacak :boese157: :boese157: :boese157:

isteyen trenle dönecek isteyen dönüşte istanbula pedallayacak-isteyen 270 -isteyen 160 km gidecek

bu tur önde performansı yüksek olanlara göre belirlenecektir gidişte tempo yüksek olacaktır önemle duyurulur 30 ağustos turunda aynı tempo ile izmite gidilmiştir bazı pedalşörler arkada kalmışlardır

tempo yüksek olacağından arkada kalan arkadaşları öndeki arkadaşların beklemesi mümkün olamıyacaktır bunun nedeni defalarca görüldüğünden öndeki arkadaşların beklemesi sonucunda verimsiz bir tura dönüşmesi öndeki arkadaşlar için geçerli bir duruma dönüşmektedir bu nedenden ötürü arkada kalan arkadaşların lütfen bu durumu gözden geçirmelerini ve mazur görmelerini canı gönülden rica ederim

teşekkür ederim

izmitten katılcaklara.daha ayrıntılı bilgi verebilir misin kudret abi.saat kacta nerede olalım?

@alperen bağcı

dostum aşağıdaki tabelanın olduğu yerde bizden önce olabilirsiniz izmitten çıktıktan sonra sapanca girişi bizim buraya istanbuldan gelmemiz aksilikleri hesaba katarsak 7 saatte orda oluruz cepten izmitli dotlarımı arayacağım ayrıca bu resmi özelden göndererek diğer izmitli arkadaşlarımla bu tabelanın önünde buluşmamızı sağlayacağım saat 04.00 de çıksak saat 11.00 de bu tabelanın girişinde olmaya çalışacağız yalnız 15 mayıs cumartesinden havanın ne olacağı 16 sı için önemli aksi takdirde 23 mayısa gider bu tur
biz yüksek tempo ile geleceğimizden yağmurlu ve rüzgarlı havada gelmemeyi düşünüyoruz durum budur her şey 15 mayıs cumartesi akşamı belli olacak

Yüksek tempolarınızın nasıl olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. Nasılmış bi görelim... Rampalar Bizim burdaki dağ gibi çok dik değilse, İşiniz yaş.... :D :D

@turanza

evet
kendi namıma konuşayım 30 ağustos turunda 4 saatte izmite ulaştık ortalama 25 km ile iki kaza oldu bu süre zarfında bir saat gitti bir saatte yemek molası
aramızda en iyi tempoyu aytekin erzan ve volkan yaptılar onlar suadiye rampalarında atomlarına ayrıldılar ben en arkada tempoyu yavaş tuttum çok ağır çıktım açıkçası
çünki 116 km inin üstüne bu suadiyenin üstelik adamı öldüren rampalarında postu deldirmek niyetinde değildim
nitekim en sonunda herkes toplam 11 kişi otelin orda buluştu
bundan sonra iki koldan zirveye daldık ama zirveyi 8 kişi gördü

hava durumu 15 mayıs cumartesinden belli olacağından havanın kötü olması durumunda dolayısıyle erteleme olacaktır aksi takdirde topuklayacağız

bostancı adalar iskelesi önü
saat -04.00 hareket

liste güncelleme

istanbul- kartepe -istanbul majino hattı
yüksek tempo-

1-kudret kurtcebe
2- yener
3-suha
4-harun-cannon9
5-porter3434-evren
6-tolga gürgün
7- mehmet karaçam
8-serdar özuslu
9-kertman-kerim
10-onur berberci -belli değil-
11-murat içlek
12-iskender şerit- izmitten katılacak-turanza
13 -recep24ank-izmitten katılacak
14- evren kutlu -izmitten katılacak
evren dostum hava iyi olursa 16 mayısta geliyoruz
15- alperen bağcı-izmitten katılacak

isteyen trenle dönecek isteyen dönüşte istanbula pedallayacak-isteyen 270 -isteyen 160 km gidecek

bu tur önde performansı yüksek olanlara göre belirlenecektir gidişte tempo yüksek olacaktır önemle duyurulur 30 ağustos turunda aynı tempo ile izmite gidilmiştir bazı pedalşörler arkada kalmışlardır

tempo yüksek olacağından arkada kalan arkadaşları öndeki arkadaşların beklemesi mümkün olamıyacaktır bunun nedeni defalarca görüldüğünden öndeki arkadaşların beklemesi sonucunda verimsiz bir tura dönüşmesi öndeki arkadaşlar için geçerli bir duruma dönüşmektedir bu nedenden ötürü arkada kalan arkadaşların lütfen bu durumu gözden geçirmelerini ve mazur görmelerini canı gönülden rica ederim

teşekkür ederim

istanbul-----07.19 -10 mayıs pazartesi
16 mayıs ----pazar hava durumu

istanbul---16 mayıs pazar

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/07.gif
Remaining warm with considerable cloudiness. Winds from the S at 6 km/h.
Realfeel®: 29 °C
High: 28 °C

(link), May 16
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/36.gif
Mild with clearing. Winds from the SW at 12 km/h.
Realfeel®: 18 °C
Low: 18 °C

sapanca --16 mayıs pazar

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/06.gif
Mostly cloudy and remaining warm. Winds from the S at 6 km/h.
Realfeel®: 32 °C
High: 30 °C

(link), May 16
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/36.gif
Partly cloudy. Winds from the SW at 9 km/h.
Realfeel®: 17 °C
Low: 17 °C

@Tolga Gürgün

Asfalt yol Maşukiye'den evet.Suadiye biraz daha önde kalıyor.Çıkış için biraz daha manzaralı ve sessiz bir yol olduğu için tercih ediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Kudret Kurtcebe

Kudret Bey ortalığı karıştırmayalım.Çıkış suadiye'den iniş Maşukiye'den asfalttan..

@porter3434
Kudret abime güvenerekten onun çıktığı yoldan çıkıp, iniştede Maşukiye Asfalt yoldan 90-100 km hızla inmeyi düşünüyorum....
:D :D :D

@Kudret Kurtcebe

höhhhh....

Bilen var bilmeyen var Kudu Bey abartmayın.....

Bu bir yarış değildir arkadaşlar....Suadiye'ye kadar 28-30 tempo gidilecek.Sonrasında herkes kendi temposunda tırmanışa geçecektir.Kimse kimse ile yarışmıyor.İstanbul-İzmit arası 110 km'lik yolda 28-30 km tempoyu korumak esastır.Bu konuda sıkıntı yaşamıyacak arkadaşları bekleriz.Dönüş karayolundan yapıldığı taktirde Tempo yine aynı olacaktır.

Arada mesafeler açılsada mutlaka arka kollanarak gidilir.Aksi taktirde bir çok defa kaybolmuş olabilirdiniz Kudu Bey...

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
Arkadaslar merhaba,

Haberlerim maalesef kotu:(

16 Mayis tarihinde cok istedigim Kartepe turuna ailevi nedenlerden dolayi gelmek mumkun gorunmuyor.......

Bir sonraki Kartepe seferine kadar antremana devam ediyorum....

Geri