Scudo Sports

16 mayıs kartepe -270 km -bir günde

@Yener ER

Yener ' cim ,

Üzüldüm katılamadığına . Umarım önemli bir şey yoktur . .

Görüşmek Üzere ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
Scudo
@Yener ER

sağlık olsun yener hocam bir dahaki olay 13 haziran pazar

@porter3434

evet 30 ağustosda kaybolurdum hakan olmasaydı yalnız o yolu iki kez çıktım artık kaybolmam şimdi arkada kalan arkadaşları suadiye rampalarında mecburen bekleme görevi bana ait olup evren sen otelin oraya milleti çıkarmakla görevlisin heheheheheh
arkadaki grubu alıp otelin orda buluşacağız

@turanza

hocam suadiyeden kimseyi arkada bırakmadan çıkacağız zati hepimiz suadiye girişinde toplanarak ordan kopmadan rampaları alırıız yalnız arkada kalacak olanları özellikle ben toplarım çünki yanlış yola girilme durumu olabilir

hava durumu 15 mayıs cumartesinden belli olacağından havanın kötü olması durumunda dolayısıyle erteleme olacaktır aksi takdirde topuklayacağız

bostancı adalar iskelesi önü
saat -04.00 hareket

liste güncelleme

istanbul- kartepe -istanbul majino hattı
yüksek tempo-

1-kudret kurtcebe suadiye rampa sorumlusu
2-suha-
3-harun
4-porter3434-evren -otel sorumlusu
5-tolga gürgün
6- mehmet karaçam
7-serdar özuslu
8-kertman-kerim
9-onur berberci -belli değil-
10-murat içlek
11-iskender şerit- izmitten katılacak-turanza
12 -recep24ank-izmitten katılacak
13- evren kutlu -izmitten katılacak
evren dostum hava iyi olursa 16 mayısta geliyoruz
14- alperen bağcı-izmitten katılacak

isteyen trenle dönecek isteyen dönüşte istanbula pedallayacak-isteyen 270 -isteyen 160 km gidecek

bu tur önde performansı yüksek olanlara göre belirlenecektir gidişte tempo yüksek olacaktır önemle duyurulur 30 ağustos turunda aynı tempo ile izmite gidilmiştir bazı pedalşörler arkada kalmışlardır

tempo yüksek olacağından arkada kalan arkadaşları öndeki arkadaşların beklemesi mümkün olamıyacaktır bunun nedeni defalarca görüldüğünden öndeki arkadaşların beklemesi sonucunda verimsiz bir tura dönüşmesi öndeki arkadaşlar için geçerli bir duruma dönüşmektedir bu nedenden ötürü arkada kalan arkadaşların lütfen bu durumu gözden geçirmelerini ve mazur görmelerini canı gönülden rica ederim

teşekkür ederim

suadiye rampalarında arka takım kaptanı benim arkada kalan pedalşörlerin yanlış yollara girmelerini bizzat ben tarafından engellenecektir evren dostum ise diğer arkadaşları alarak otelin orda bekleyecektir

dostlar sizi bilmem ama bende adrenalin acaip yükseldi daha şimdiden yarın pazar olsada gitsek diyorum bu turun acaip zevkli olacağından bir o kadarda ağır olacağından şüphem yok
evet 28-30 tempo ile izmitten sonra suadiye-sapanca kavşağına bir aksilik olmazsa 11.00 gibi ulaşırız inşallah
ben suadiye rampalarında vücudumu yormak niyetinde olmadığımdan artı tempoyu yavaşlatacağım yol ayrımlarında yolu bilmeyen arkadaşlar benide rampada geçerlerse beklesin derim aksi takdirde kaybolurlar bu yolu bilenler evren -suha -harun ve benim başka bilen yok
116 km sonra gelecek olan zirveye 22 km lik öküz öldüren rampalarda rampa hızım 4 ü geçmeyecektir nedeni gebzeye kadar gücümü korumak niyetindeyim toplam 230 km bu pazar benim sınavım olacaktır ben kendimle yarışacağım evrenin dediği doğru kimse kimse ile yarışmıyor bu turda ama ben kendimle yarışacağım
gebzeden banliyö trenine binerek dönme niyetindeyim açıkçası
büyük derbentten tıka basa o trenlere binmek niyetinde değilim
evet bu pazar iyi bir sınav beni bekliyor kendimi suadiye rampalarında ve kartepeye çıkan o offroad yolda fazla yormadan çıkacağım
önde olan arkadaşlar dönüş yolunda asla beni beklemesinler çünki ben gece yarıları eve girerim beni evde bekleyen kimse yok nasılsa hehehehehehehhe

@Tolga Gürgün
Tesekkur ederim.

Aslinda ilk once bu tarihte 19 Mayisi da icine alan bir tatil planliyorduk ancak bir aile yakinimizda, daha once mucadele verdigi ve kazandigini dusunudugumuz rahatsizlik tekrar nuksetti.

Bununla ilgili tekrar ameliyat oldu, bu pazar ailece kendisini ziyaret etmeyi planliyoruz.

Insallah bir sonrali turda aranizda olurum. Bu kartepe bana bir turlu nasip olmadi... Hayirlisi....

@Yener ER

hocam sen hazirandan bir pazar seçersin ay sonu yada temmuz yada evren eylülde diyor ortak karar alırız yine
sen emret ben ateş edeyim

:in: :in: :in:

Herkese cok tesekkurler.

Hafta ici antreman suruslerine devam edicez artik....:)

@Yener ER

yener yahu cuma arabalarla vals yapıyoruz perşembeleri kanlıca olsun yahu

@Kudret Kurtcebe

Kanlıca yoğurt turlarını bundan sonra kesinlikle Cuma yapmıyalım beyler...

@porter3434

allah razı olsun ya şükran ya seydi
müdür

:in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in:

hava durumu 15 mayıs cumartesinden belli olacağından havanın kötü olması durumunda dolayısıyle erteleme olacaktır aksi takdirde topuklayacağız

saat -04.00 hareket

liste güncelleme

yüksek tempo-

2-suha-
3-harun
5-tolga gürgün
6- mehmet karaçam
7-serdar özuslu
8-kertman-kerim
9-onur berberci -belli değil-
10-murat içlek
11-iskender şerit- izmitten katılacak-turanza
12 -recep24ank-izmitten katılacak
13- evren kutlu -izmitten katılacak
14- alperen bağcı-izmitten katılacak

isteyen trenle dönecek isteyen dönüşte istanbula pedallayacak-isteyen 270 -isteyen 160 km gidecek

bu tur önde performansı yüksek olanlara göre belirlenecektir gidişte tempo yüksek olacaktır(28-30) önemle duyurulur 30 ağustos turunda aynı tempo ile izmite gidilmiştir bazı pedalşörler arkada kalmışlardır

tempo yüksek olacağından arkada kalan arkadaşları öndeki arkadaşların beklemesi mümkün olamıyacaktır bunun nedeni defalarca görüldüğünden öndeki arkadaşların beklemesi sonucunda verimsiz bir tura dönüşmesi öndeki arkadaşlar için geçerli bir duruma dönüşmektedir bu nedenden ötürü arkada kalan arkadaşların lütfen bu durumu gözden geçirmelerini ve mazur görmelerini canı gönülden rica ederim (bu durum bostancıdan - suadiyeye kadar geçerli olan prosedürdür en kısa sürede suadiye girişinde olmalıyız )

teşekkür ederim

suadiye rampalarında arka takım kaptanı benim arkada kalan pedalşörlerin yanlış yollara girmelerini bizzat ben tarafından engellenecektir evren dostum ise diğer arkadaşları alarak otelin orda bekleyecektir

geri sayım 5

sevdiğim insan onur berberci aramızda olamıyacak

saat -04.00 hareket

liste güncelleme

yüksek tempo-

2-suha-
3-harun
5-tolga gürgün
6- mehmet karaçam
7-serdar özuslu
8-kertman-kerim
9-murat içlek
10-iskender şerit- izmitten katılacak-turanza
11 -recep24ank-izmitten katılacak
12- evren kutlu -izmitten katılacak
13- alperen bağcı-izmitten katılacak

bu tur önde performansı yüksek olanlara göre belirlenecektir gidişte tempo yüksek olacaktır(28-30) önemle duyurulur 30 ağustos turunda aynı tempo ile izmite gidilmiştir bazı pedalşörler arkada kalmışlardır

tempo yüksek olacağından arkada kalan arkadaşları öndeki arkadaşların beklemesi mümkün olamıyacaktır bunun nedeni defalarca görüldüğünden öndeki arkadaşların beklemesi sonucunda verimsiz bir tura dönüşmesi öndeki arkadaşlar için geçerli bir duruma dönüşmektedir bu nedenden ötürü arkada kalan arkadaşların lütfen bu durumu gözden geçirmelerini ve mazur görmelerini canı gönülden rica ederim (bu durum bostancıdan - suadiyeye kadar geçerli olan prosedürdür en kısa sürede suadiye girişinde olmalıyız )

teşekkür ederim

@Zekeriya Gecenoğlu

zekeriya 25-30 tempo ile izmite gidilecek artı aksilik olabilir lastik patlar ve yemek molası olacak hadi bir saat en geç 11.00 de suadiye kavşağına kadar
gidilecek geçen 30 ağustos turunda ben 25 ortalama gittim sonuçta gruptan kopmadım hepimiz suadiye girişinde beraberdik yalnız iki kaza sonucu 3 kişi geri döndü 11 kişi suadiyeden girdik o rampalarda geçen turdada hızımı kestim bu turdada keseceğim nedeni dönüşte gebzeye kadar basabilmem lazım enerji lazım bana
zekeriya yanına cep al derim her ihtimale karşı aslında telsiz bu gibi turlarda çok gerekli bence gel karbon yahu seninki
yalnız feragat edecen artık bir gün öncesinden avrupa yakasında kalacaksın yada erken kalkarak yenikapıya ordan metrobüs tabi bisiklet alıp almadıklarını önceden öğrenmen lazım yenikapıdan söğütlüçeşmede inerek minibüs yolundan bostancı adalar iskelesi önü saat tam 04.00 de hareket ekşın vay babo gedeyoz gene cehenneme

:in: :in: :in: :in:

gelen özel mesajlardan anlaşıldığı kadarıyle bazı düşüncelerimi sizlerle paylaşayım

dostlar
ben bu turu yapacağım 15 mayıs hava durumuna bakarak 16 sı saat 04.00 de oltaya takılan pedalşörleri bostancı adalar iskelesi önünden alarak
topuklayacağım yalnız izmitli dostlarımla cep telefonu ile görüşemiyeceğim nedeni tek gelme durumumda irtibat olmayacak cebim yok

alternatifler

1- eğer tek gidersem direk maşukiye üzerinden çıkarak kartepe zirve yapacağım ordan aynı yerden inerek gebzeye kadar topuklayıp gebzeden banliyö trenine bineceğim yalnız izmitten katılacak arkadaşlarla maşukiyede buluşabiliriz kartepe asfalt yolun başlangıcında 18 tabelasının orda oraya kaçta ulaşacağımı bilmiyorum
2- eğer benle gelen olursa suadiye rampalarından çıkarak maşukiyeden ineceğim izmitli dostlarımızla gelen arkadaşımın cebinden heberleşerek suadiye girişinde buluşuruz

evet durum budur
yukarda listeye adını yazdıran tüm arkadaşların 15 mayıs cumartesi akşamına kadar beni bilgilendirmeleri önemle rica olunur
saygılar sevgiler

:in: :in: :in:

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
istanbul

Sunny and very warm. Winds from the WSW at 12 km/h.
Realfeel®: 30 °C
High: 28 °C

(link), May 16
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear. Winds from the W at 12 km/h.
Realfeel®: 15 °C
Low: 16 °C

sapanca

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/04.gif
Clouds and sun with a shower; very warm. Winds from the WSW at 12 km/h.
Realfeel®: 29 °C
High: 28 °C

(link), May 16
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear. Winds from the SSW at 9 km/h.
Realfeel®: 11 °C
Low: 12 °C

accudan saat saat hava durumuna baktım cumartesi akşamı yağmur geçişi olduğu görülmekte bu mesele çok uzadığından
perşembe akşamı saat 04.00 evden çıkarak erenköy e-5 den giderek
bu işi cumadan bitireceğim zirveden bir iki resim çeker
dönerim
13 haziranada yine kimse katılmazsa havanın durumuna göre 1 gün öncesine alır kartepeye topuklarım evet son durum budur kaldı iki gün

http://img220.imageshack.us/img220/8567/resim6lx6.jpg

benden daha uçuk kaçıklarda var bu dünyada

helal olsun bu pedalşörlere arkadaş

:in: :in: :in: :in: :in:

samet dostumun şelale turu cazip geldiğinden cumartesi bu tura katılacağım artı bir dahada kartepe topiği açacağımı hiç zannetmiyorum ayrıyeten 13 haziranda iptal olmuştur isteyen takılır bundan sonra kartepeye
bu işi yer altından yapacağım bir gece ansızın gezi resimleri bölümünde kartepeye tek başıma çıktığımı göreceksiniz
evet hoşcakalın kartepe ye aday olanlar
bu topik hükmünü kaybetmiştir

yapılan 7.turun anısına

10 mayıs-2009
5 temmuz -2009
2 ağustos-2009
30 ağustos-2009
26 eylül-2009
14 kasım-2009
10 ocak-2010

@Kudret Kurtcebe

Güzel Abim ,

Senin moralini birileri bozmuş anlaşılan :)
Elinden geleni yapıyorsun toparlamaya çalışıyorsun bisiklet severleri .
Bu pazar kesin gidiliyor değilmi Kudret Abi Kartepe ' ye .
Yazılarından sanki gelen olmayacakmış gibi bir şey sezinliyorum . .:)

Tolga Gürgün

@Tolga Gürgün

neyse canım sıkıldı tolga sen mesaj atınca düzeldim cumartesinden yağmur geçişi var tolga gece yarısı olacak saat 04.00 tempo yüksek olması riskli olur olay 30 mayısa sarkar tabi sen ve diğer arkadaşlar müsait ise gidelim derim
eğer bu yağmur önemsiz bir yağmur ise çiseleme şeklinde ise asfalt gene ıslak olacak bu durumdada gene yol kaygan olabilir bu yağmur işi bozdu
herkesin 30 mayısta hazır olabileceğini zannediyorum

Geri