Scudo Sports

16 mayıs kartepe -270 km -bir günde

Scudo
@Metehan Mendi

270 km benide heyecanlandırıyor dostum
dün izmit taraflarında tren kazası olmuş son vagon raydan çıkarak diğer hattan gelen trenle kafa kafaya çarpışmış o vagonun içindekileri düşündümde
bir ölü 34 yaralı valla ben tırsdım bu olaydan dönüşü ölsemde gebersemde bisikletle yapacağım bir de ikinci bir neden turun üzerine dönüşü trenle yapmak büyük azap olmakta

şafak 9
bostancı adalar iskelesi önü
saat -04.00 hareket

liste güncelleme

istanbul- kartepe -istanbul majino hattı
yüksek tempo-

1-kudu :boese157: :boese157: :boese157: antramanda-53 lük fosil-anadolu yakası
2- yener üstad -antramanda -:boese157: :boese157: :boese157: anadolu yakası
3-suha :boese157: :boese157: :boese157: antramanda270 km nin fatihi anadolu yakası
4-harun -cannon9 :boese157: :boese157: :boese157: antramanda270 km nin fatihi -anadolu yakası
5-porter3434-evren :boese157: :boese157: :boese157: antramanda270 km nin fatihi anadolu yakası
6-tolga gürgün -antramanda -450 km nin fatihi-anadolu yakası
7- mehmet karaçam -:boese157: :boese157: :boese157: antramanda-anadolu yakası
8-serdar özuslu :boese157: :boese157: :boese157: --------------avrupa yakası
9-kertman :boese157: :boese157: :boese157: antramanda-anadolu yakası
10-onur berberci :boese157: :boese157: :boese157: -belli değil-avrupa yakası
11-murat içlek :boese157: :boese157: :boese157: antramanda-anadolu yakası
12-iskender şerit-:boese157: :boese157: :boese157: izmitten katılacak
13 -recep24ank-izmitten katılacak:boese157: :boese157: :boese157:
14- evren kutlu -izmitten katılacak :boese157: :boese157: :boese157:
15- alperen bağcı-izmitten katılacak :boese157: :boese157: :boese157:

isteyen trenle dönecek isteyen dönüşte istanbula pedallayacak-isteyen 270 -isteyen 160 km gidecek

bu tur önde performansı yüksek olanlara göre belirlenecektir gidişte tempo yüksek olacaktır önemle duyurulur 30 ağustos turunda aynı tempo ile izmite gidilmiştir bazı pedalşörler arkada kalmışlardır

tempo yüksek olacağından arkada kalan arkadaşları öndeki arkadaşların beklemesi mümkün olamıyacaktır bunun nedeni defalarca görüldüğünden öndeki arkadaşların beklemesi sonucunda verimsiz bir tura dönüşmesi öndeki arkadaşlar için geçerli bir duruma dönüşmektedir bu nedenden ötürü arkada kalan arkadaşların lütfen bu durumu gözden geçirmelerini ve mazur görmelerini canı gönülden rica ederim

teşekkür ederim

istanbul

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
Sunny and warm. Winds from the WSW at 4 km/h.
Realfeel®: 29 °C
High: 26 °C

(link), May 16
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear. Winds from the S at 6 km/h.
Realfeel®: 17 °C
Low: 18 °C

sapanca

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
Brilliant sunshine and very warm. Winds from the WSW at 8 km/h.
Realfeel®: 29 °C
High: 29 °C

(link), May 16
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear. Winds from the NW at 4 km/h.
Realfeel®: 16 °C
Low: 15 °C

bu hava durumu 15 mayıs cumartesine akşamına kadar
değişmezse gazamız mübarek olsun derim evet istanbuldan katılan dostlarım ve izmitli dostlar durum budur

:in: :in: :in: :in:

Bi arkadaş Kartepeye maşukiyeden birkaç kere çıktığı için sordum. Rampaları Bizim burdaki çıktığım dağa göre eğimli değilmiş. Eğer öyle ise Ort. 9-12 km üzerinde çıkabilirim
Rakımı 1640m-Dipten tepeye 22-24 km ise, Eğim %5-7 arasıdır diye düşünüyorum....

@turanza

mükemmel dostum yalnız maşukiyeden değil suadiyeden çıkılacak iş daha çetin olacak çünki yol bozuk asfalt

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi ,

Tempoyu nasıl ayarlayacağız ?

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@Tolga Gürgün

sen bir basacan ben seni yakalamaya çalışacağım tolga dostum

:D :D :D :D :D

@Tolga Gürgün

Selam Tolga;

Burdan İzmit'e kadar grup halinde gidilecek.Tempo sanırım 28-30 km gibi olacaktır.Fazla yormadan gitmeli.Suadiye'den sonra herkes kendi temposunda çıkacak.Otellerin orda buluşup antenlere çıkılacak.Kudu Bey katılıyormusunuz?

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@porter3434

doğrudur be yahu suadiyeden sonra normal olarak kopmalar olacaktır otelin orda buluşuruz

:in: :in: :in: :in:

@porter3434

Patron ,

Süper . Peki bu Suadiye nerdeki ? . Ben Maşukiye ' yi biliyorum .

Otele çıkan asfalt yol Maşukiye ' den başlamıyormu ?

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
Arkadaşım maşukiye yolunun çok iyi olduğunu söyledi. Neden maşukiyeden değilde bozuk olan yoldan gidilecek ????

@turanza

valla dostlar zoru seviyor ben ne yapayım boynum kıldan ince yapılacak bir şey yok dostum adamlar beni öldürmeye niyetli ben yanımda tabut taşıyacağım galba o suadiye yolunda ölebilirim beni gömerseniz size minnetar kalırım geçen 30 ağustos turunda suadiye rampaları bana ecel terleri döktürdü

:D :D :D :D

@turanza

evet dostum iniş maşukiyeden istanbula doğru topuklamaca
şimdi alternatifler var
suadiyeden girmeden maşukiyeye devam ederek ordan otele çıkarak 18 km cillop asfaltan sonra otelin aşağısından 4 km lik kayalık beter offroad yolu alarak zirveye ulaşmak dönüşü otelin oraya tekrar inerek ordan suadiye istikametine doğru paso iniş var ama bozuk asfaltta sarsıla sarsıla ta suadieyeye kadar ineriz tabi orda bir iki yaralı vermezsek

Google earth'a göre Maşukiye yolu iyi gibi asfalt yani,

@turanza

evet asfaltta ama diyorum ya adamlar beni öldürmeye niyetli suadiyede vasiyetnamemi hazırlamak niyetindeyim

:D :D :D

suadiye ölüm rampalarında birlikte azraille randevumuz olacak

:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

aşağıda suadiye girişine giden sağ yan yol bu tabelayı kaçırmayın derim yoksa başka tarafa gider suadiye girişini bulamazsınız sapanca istikametinden giriyoruz
evet daha önce harun ve aytekinin yaptığı turdan enstantene kartepe suadiye ölüm rampalarına giden sağ yan yol

30 ağustos suadiye girişine geldik buraya kadar 110 km yakın mesafe basıldı
dinleniyoruz birazdan son 28 km var bunun 6 km si düz yol 22 km öküz öldüren rampalar ve bozuk asfalt

aytekin ayaklarını asmış herkes beklemede

bu arada tanıdık bir sima kareye yakalandı :D :D :D

hücüm kartepeye 1640 a

önde iki kişi evet volkan ve aytekin birbirleri ile paslaşıyorlar

aytekin tam gaz

he babo kurban babo bas babo ez babo vur oni kes oni :D :D :D :D

otelin orada aytekin ve volkan

veeeeeeeeeeeeee ali emre akcan

ve de kudu

son 4 km lik offroad yoldan zirveye çıkanlar evren aytekin volkan ali emre -koray harun atağa geçtiler
bu arada ben sado fatih71 hakan suha başka bir yoldan denemeyi dostlara
teklif ettim onlarda kabul etti ama treking yaptık :D :D :D :D

ve genç dostumuz koray 04.00 de bostancıdan hareket ederek kartepeye 140 km basarak 1640 a çıktı selam sana genç dost

ali emre akcan hem maratoncu hem bisikletçi dostum

sağdan sola evren -volkan -aytekin -harun- koray -ali emre akcan

ve sonunda suha ile ikimiz 800 metre bisikletleri omuzlayarak yukarı tırmandık 35 dakika gecikmeyle zirvede dostlarla buluştuk aytekin bana kızdı ve beni aforoz etti :D :D :D :D :D

aşağıda sado ve fatih71 ile hakan gelmediler ve sonunda bende zirvedeydim evet dostlarla beraberim

güle oynaya resimler çekildi istiklal marşı söyledik
günün önemine nazıran atatürk kocatepeden biz kartepeden geleceğe baktık

dönüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş toplam 270 km ye adaylar

ali emre akcan

evren- harun -suha -volkan -ali emre akcan ve aytekin tabi başardılar
kutlarım dostlarım

:in: :in: :in:

16 mayıs turunda benim başarıp başarmamam önemli değildir dostlarımın başarısı bana yeterlidir

Cillop gibi asfaltta güvenli yolda gitmek varken neden çakıllı + tehlikeli yoldan gitme gereksinimini duyuyorsunuz. Sonrada kask mask tartışması çıkıyor ortaya. Önce kendi güvenliğimiz...

Kudret hocam kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm,
16 mayıs iptal oldu heralade , yaa benim 9 mayısta ales sınavı ona gireyim diyordum hatta bu sınav için dalamana rafting yapmaya gitmeyi iptal ettim :(( kartepeye de engel olacak hay allah her şeyde vardık bir hayır diyorum , gerçi sınav 12 gibi biter ondan sonra gelebilirim ama biraz geç olmuş olur heralde, yine de. 30 mayısta bizim şirketten ve bir gurup yuvacık beş kayalar kanyonuna treking yapacaklar, bisiklet ile gitmeyi düşünüyorum ben de eğer isterseniz siz de gelin.

Geri