özellikle belgrad ve garipçe turlarında bu emniyet işine ehemmiyet gösterilmelidir benim görüştüğüm polis memuru başka bir şey diyor mert arsan başka bir şey diyor yarın beşiktaşta mert arsanın grubuna katılacak kişilerin 30 - 40 ı geçtiği an benim konuştuğum polise göre riskli evet herkes benim verdiğim numarayı arayabilir
mert arsan emniyete grup disiplininden bahsediyor halbuki bir şeyi unutuyor 107 kişiydik polisler bizi çevirdi bunu ne çabuk unuttu
trafik kurarlarını çiğneme yetkisi mert arsana verilmemektedir insanları yarım yamalak bilgilendirmektedir sayı önemli değil diyor kim söylemiş polis memurumu
yollar sabah boş akşam üstü kalabalık istinye ve rumeli hisarında ortaköy çırağında trafik duruyor
dönüş kalabalık zati oluyor neden mert arsan limit koymuyor özellikle belgrad ve garipçe için selami çeşmede trafik şubesindeki polis memuru ve telefonla görüştğüm polis memuru mert arsan gibi kouşmadı bana ayrıca kendiside biliyorki o sahil şeridi akşama doğru trafiği artmakta
bir de verdiğim telefonlardan aradımı yetklileri
insanların hayatlarıyla kimse oynayamaz sahil dönüşü son derece risklidir sayı büyüdükçe risk artar
30-40 kişi sahil yolunun dar kesimleride risktir
belgrad turunuzda 17 kişi vardınız ve sorun olmadı ve hatta siz erken ayrıldınız bir kaç arkadaşınızla ama sayının çok olursa dönüşte trafik yüzünden grup birbirinden kopar ben daha önce bunları yaşadım bir yıl boyunca mert arsanın arkasını ben kolladım ama pek laf dinletemedik mert arsana limit konusunda
ayrıca yarın o güzergahta bana 5 kişi katılacak ve kontenjanı on kişide tuttum zati tempo yüksek olacak durmadan sarıyere topuklayacağız
benm için o sahil yolunda insan faktörün fazla olması hele bu aylarada ve haziranda risktir
özellikle mayıs ve haziran aylarında riskli yollar katılım fazla olursa poyraz-garipçe ve belgrad sayı makul sınırlarda olması hepinizin menfatinedir herkes belgrad gezisi veya garipçe gezisi düzenleyebilir katılımı belli bir limitte tutmak kaydıyla
hocam yarın gel ben beşiktaşdayım kim kimi karalıyor sana orda anlatacağım
sahil yolunda30-40 bisikletli için vallikten izin alınması gerektiğini bana bu numaradan polis yetkilisi söyledi zati ben yarın ekiplerle beraber olacağım hiç meraklanma
istersen arayabilirsin
kudret bey neredeyse polislerle beraber siz bizi durdurup ceza yazacaksınız..
tamam uyarılarınızı aldık. birşey olursa da ben söylemiştim diyeceksiniz ama bu insanların hepsi belli yaşınüzerinde insanlar
herkes kendi kararını kendisi versin.
yarın ben tehlikeli bir durum sezersem bir dahaki tura katılmam olur biter...
ama sanmıyorum ben bu forumda mert arkadaşın sürekli gezi düzenlediğini görüyorum demek bu işi bir şekilde başarıyor...
uyarılarınızı yaptınız artık iyi dileklerinizi esirgemeyin lütfen.
ben kendi adıma katılıp göreceğim ne olacak yarın..
selamlar
Avrupa Yakası Pedal Grubu olarak 6 kişi biz de Belgrad güzergâhındayız yarın Sirkeci den 09:00 hareketle. Baya bir yoğun olacak sanırım bu güzergâh yarın Herkese kazasız belasız pedallamalar dilerim.
Hava rüzgarlı, geziye katılacak arkadaşlar yanlarına Garipçede durduğumuz zaman giymek için mutlaka bir rüzgarlık alsınlar. Üşütüp hasta olmayalım. Garipçede restaurantlar şal veriyorlar ama biz yinede tedbiri elden bırakmayalım. Görüşmek üzere.
Of of Orhan Abi ne rüzgarlığı, ben cayır cayır yanıyorum şu an. Ya güneş kremini nasıl unuturum yaaa. Acıya mı yanarsın, kollarda oluşan kontrasta mı Eller beyaz, omuzlar beyaz, kollar bordo....
En yakın zamanda bu kontrast farkını ortadan kaldırmam lazım.
Gezi hakkında hiçbir şey söylemiycem Nasılsa bütün forum bugün Garipçedeydi
Onurcuğum yemek yemek için oturduğumuzda ben isteyenlere güneş kremimi verdim ama sen herhalde farkına varamadın. Yakında bir plaj turu düzenleriz kontras farkı kapanır. Dönüşte özelikle Emirgandan itibaren karşıdan esen rüzgar nefesimi kesti ama herşey çok güzeldi. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Fotoğraflar ve video çekimleri herhalde yarın hazır olur. Tekrar görüşmek üzere.