Scudo Sports

" 16 Mayıs " Garipçe Köyü...Rampa,Balık Ekşııın (:

sayının 30-40 ları bulmaması sevindirici herkese iyi eğlenceler dilerim aynı güzergahtayız ben 10.30 topuklayacağım durmadan saat tutarak sarıyere kadar 21 km lik poyraza rağmen gitmeye çalışacağım süratle sarıyerden sonra koç üniversitesine doğru olan oldukça dik rampayı dikkatli çıkarak çünki burada trafik yoğun olmakta dönüşü aynı yerden yapmayıp o vakit trafik dahada artar
koç üniversitesinin solundan sarıyer merkezinin içine inen yolu kullanarak döneceğim hepinize hayırlı turlar dilerim dostlar

Scudo
Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1- Mert (Ekip Lideri)
2- Murat İlhan;)
3- Orhan Kılıç;)
4- Gökhan Saz;)
5- Yaprak (1 aksilik olmazsaa);)
6- Refika (1 aksilik olmazsaa);)
8- Onur T;)
9- Işıl (1 aksilik olmazsaa);)
10- Uğur Demirtaş (kısmetsee);)
11- Yunus Demirtaş (kısmetsee);)
12- Ömer Ozan (1 aksilik olmazsaa);)
13- Elis;)
14- Gökçe;)
15- Aman;)
16- Tufan (düşünüoo);)
17- Arif;)
18- Ömer Karaca;)
19- Uğur Özgan;)
20- Birol Aktürk;)
21- Ayşe;)
22- Mehmet Boran;)
23- Sefa Zümbül;)
24- kaptan vural (düşünüoo);)
25- Serkan Özsoy (İstanbul'da olursaa);)
26- Kerem Seçkin;)
27- Rikoenriko;)
28- Gözde (düşünüoo);)
29- İlker Yılmaz;)
30- Berk Arat;)
31- Cenk;)
32- Engin Kurtkaya;)
33- Doktor Ersin ve 3 arkadaşı (1 aksilik olmazsaa);)
34- Daha var ama belliii diiiil:D

• Beğen
Tepkiler: onur ti
selami çeşme trafik şubesinde dün yaptığım görüşmeler sonucunda özellikle bisikletliler için sarıyer sahil yolunun 30 -40 kişi için sakıncalı olduğunu bizzat polis memuru bana söylemiştir mert arsan arkadaşın bilgisi dahilinde olsun trafiği yoğun olan bu sahil yoluna bu kadar insanı götürmek ağır bir sorumluluk gerektirmektedir aranızda anladığım kadarıyla yeni bisiklete binen arkadaşlar var bu arkadaşlar için endişeliyim açıkçası
evet sizleri düşündüğüm için yazıyorum o yolları ben çok kullandım ve oldukça dönüşte risk var bu risklere hazırlıklı olun ayrıca trafik kuralı çiğnenmiş olmaktadır sayı 30 ları kırkları geçtiği zaman mert arsan arkadaş gayrettepe trafik şubesini önceden bence uyarmalı en azından bir ekip otosu oralarda olur kışın bu tur olsaydı sorun değildi o zaman kış dolayısıyle katılım az olurdu ama şimdi yaza gelindi herkes arabasıyla bu pazar sahil yollarında ayrıca poyraz istikametide artık bu aylarda ve haziran aylarında riskli ve haziranda su düşen erikli taraflarıda riskli oldukça yoğun trafik haziranda erikli ve su düşende oluyor dikkatinize sundum kimsenin başına kaza gelmesini istemiyorum hava sıcak olacaktır hasan arkadaşı bir araba sıkıştırmıştı hatırlayın sıcaklık dikkati götürür dönüşte temponun yavaş olması gerekir kazasız belasız bir tur dilerim

ayrıca 107 bisikletlinin katıldığı turda mert arsanda vardı ve bir sürüde kasksız kişi vardı ve üstelik polis bizi çevirdi

emniyet müdürlüğü -gayrettepe-
Telefon: 0212 272 81 81 ( 9 Hat) Adres:Gayrettepe

mert arsan arkadaşın emniyeti haberdar etmesi kendi menfatinedir

biraz önce telefon ederek trafik ile görüştüm 0212-2728181-9.hat emniyet müdürlüğü gayrettepe
polis memuru 30-40 kişilik grubun sarıyer sahil yolu için önceden valilikten izin alınmasını polis memuru bana iletti ayrıca aşağıdaki trafik koordinasyon bölümünün numarasını verdi

0212 -636 11 04-87 aradım yalnız meşgul çaldı
son durum budur
bilginize

geçen mert arsanın belgrad gezisine 17 bisikletli katıldı sayı makuldü sorun olmadı ve hatta dönüş yolunda grup ikiye ayrıldı bu turda bende vardım ama grubun dışında idim az bir katılımla sorun olmuyor sabah erken saatlerde trafik az oluyor dönüşte iki gruba ayrılınması daha mantıklı bir de istinye -rumeli hisarı ve ortaköyde trafik duruyor ve hatta öyle yerler vardki ortaköyde özellikle çırağan tarafında arabaları ortalamak durumunda kalıyorsunuz bu iş gerçekten tehlikeli

ben seve seve gelicem çünkü yarın orda çekimim var :) umarım iptal olurdu yavaş sizle pedallarım yoksa sırtımda görmüş oldugunuz yükle gelicem sizin gerinizde kalırım :) http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs591.snc3/31183_387835542046_681957046_4492341_6317796_n.jpg

@derşan sezer

Gelmene çok seviniriz Derşan,orta ve arka takım kaptanlarımiz ile irtibatlaşarak, hızı en düşük arkadaşlarımızın haberini almakta ve sürüş hızımızı ona göre ayrlamaktayım;) görüşmek üzereee

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Weather Underground
Pazar
Açık. Yüksek: 24 °C . Rüzgar BGB 50 KM/S .

AccuWeather
(link)
Pazar
Güneşli
Yüksek sicaklik: 77
Düsük sicaklik: 54

• Beğen
Tepkiler: engin ku
öncelikle turunuzun kazasız geçmesi dileği ile.merak ettiğim tahmini kilometreniz ve ortalama hızınız. çünkü katılıpta sizlere yük olmaktan çekiniyorum.en son üç arkadaş belgrad yapmıştık 83 km ortalama 17 hız ile sanırım sizin turlar için biraz daha antreman yapmam lazım ama resimlerinizi merakla bekliyorum.kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1- Mert (Ekip Lideri)
2- Murat İlhan;)
3- Orhan Kılıç;)
4- Gökhan Saz;)
5- Yaprak (1 aksilik olmazsaa);)
6- Refika (1 aksilik olmazsaa);)
8- Onur T;)
9- Işıl (1 aksilik olmazsaa);)
10- Uğur Demirtaş (kısmetsee);)
11- Yunus Demirtaş (kısmetsee);)
12- Ömer Ozan (1 aksilik olmazsaa);)
13- Elis;)
14- Gökçe;)
15- Aman;)
16- Tufan (düşünüoo);)
17- Arif;)
18- Ömer Karaca;)
19- Uğur Özgan;)
20- Birol Aktürk;)
21- Ayşe;)
22- Mehmet Boran;)
23- Sefa Zümbül;)
24- kaptan vural (düşünüoo);)
25- Serkan Özsoy (İstanbul'da olursaa);)
26- Kerem Seçkin;)
27- Rikoenriko;)
28- Gözde (düşünüoo);)
29- İlker Yılmaz;)
30- Berk Arat;)
31- Cenk;)
32- Engin Kurtkaya;)
33- Doktor Ersin ve 3 arkadaşı (1 aksilik olmazsaa);)
34- Derşan;)
35- Işıl Erol (1 aksilik olmazsaa);)
36- Daha var ama belliii diiiil:D

mert bey biraz da tertip düzen hk bilgi verebilir misiniz?

nasıl olacak 30 bisiklet ip gibi arka arkaya mı dizilir? bir şeridi kapatıp herkes oradan mı gidecek? bir arkadaşta sıkıntı çıkarsa tüm grup mu bekleyecek?
2-3 gruba mı ayrılacağız?

ben ilk defa gelecegim için bilmiyorum ve gerçekten merak ediyorum zira tehlikeli olacağına dair özel mesajlar da alıyorum :)

trafikle ilgili mesela aklınızda olanlar nelerdir duyduklarımız doğru mu
çevirme veya ceza olur mu?

katılabilmek için kask bile aldım-zaten alacaktım da- :) alışmaya çalışıyorum evde sürekli takarak :) :)

@kerem seckin

Şimdiye kadarki bütün turlarda trafiği aksatmayacak ve katılımcıları tehlikeye düşürmeyecek şekilde tek sıra halinde gidilmiştir ve bir kişinin lastiği patlar veya sıkıntı yaşarsa gurubun en arkasındaki arkadaş telsizle en öndekini uyarır ve uygun bir yerde gurup arkadakilerin gelmesini bekler. Eğer performansı yetmeyen arkadaş olrsa durumu sorulup ilerki güzergah hakkında bilgi verilir. Eğer dönmek isteyipte trafikte tek başına gidemeyecek durumdaysa isteyen bir arkadaş ona refakat eder. Yaptığımız kesinlikle bir yol kesme ve protesto eylemi değildir. Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.

@kerem seckin

Selam Kerem,

Gayrettepe Trafik Şube Müdürlüğü ile görüşerek,sürüş ve Grup Disiplinimiz konusunda bilgi verdim.Tek sıra halinde gittiğimiz için 1 sakıncası olmadığını belirttiler,sayı ÖNEMLİ değil.Yolların boş olması gidişimiz için avantajdır.Dönüş kalabalık olacak, onun için 1 sorun yaşarsanız bizi arayıp yardım isteyebilirsiniz dediler.Grubumuz bölünmeyecek,herkes Yardımlaşma,Dayanışma içinde pedal basacak.Dönüşte erken ayrılmak isteyenler var,kendi sorumlulukları..teşekkür ettim.:in: görüşmek dileği ilee

merhaba..en son tura 2 yıl önce katılmıştım..trek 3900 bisikletim var..ama sık sık sürüşe çıkıyorum...aksilik olmazsa bi arkadaşımla beraber gruba katılmak istiyoruz...
irtibata geçebileceğim bir tel nosu olursa sevinirim..görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
Geri