Scudo Sports

16 Haziran Muğla-Devedaşı-Düzen-Değirmendere-Şelale-Muğla

Scudo
Yahu o sıcakta nasıl gittiniz, fenalık geçirmediniz mi diyecekken Altan Abi'nin yakayı paçayı dağıttığını görünce hehehe işte dağılmışlar, bunlar da biyonik değil dedim...

Kürşat güzel kareler yakalamışsın (özellikle pisicik)... Ellerine sağlık...

Paylaşım için teşekkürler...

@KevSerSeri

Ah Kevser, yaptın gene yapacağını, kızım sen muziplikten başka şey düşünmez misin :)
Aslında dağıtan bendim ama dostlarım ben üzülmeyeyim diye "Bak biz de dağıttık" pozlarına girdiler.
Güzel mesajın için teşekkürler, umarım en kısa zamanda tekrar birlikte pedallarız, hatta Serkan bu tarafa gelecek takıl onunla gel bu taraflara; zira hala karın bölgemde erimesi gereken kaslar var, senin muzipliklerine gülmekten daha iyi Türk kası eriten bir yöntem de bulamadım.

@edi55
Sevgi ve dostluk paylaştıkça büyür güzelleşir diye paylaşıyoruz, menfaatimiz olmasa hiç yolu yok zırnık koklatmam... :D
Biz de güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.

@scofoid26

Teşekkür ediyoruz, biz de sizleri takipteyiz, selamlar

@ismailofli

Maalesef fotolar cep telefonu ile çekildiği için istediğimiz kalitede değil ama hiç olmamasından iyidir.

Hani Bisikletforum toplanıp bizim ekibe bir fotoğraf makinesi ile kamera hediye etmeyi düşünürse de olmaz demeyiz yani :D O zaman her parkuru çeker sizlerle görüntülü ve sesli olarak paylaşırız.:D

Hepiniz sevgiyle kalın, tekerinize taş gelmesin.

HAYDİ TÜRKİYE... PEDALLLAAAAA!!!!

çok güzel bir şehir muğla bende bu pazartesiden cumaya ordaydım çok sıcak tı :mad: 3 veya 4 defa burnum kanadı maça çıkamadım:boese157: beraber pedallamak dileğiyle iyi günler

@kıvanc kaynak

Kıvanç geçmiş olsun.Havalar oldukça sıcak.Son 30 yılın en sıcak haziran ayını yaşıyoruz.Rahatsızlığından dolayı oynayamamana üzüldüm.Kendine dikkat et...

Geri