Scudo Sports

'' 16 ekim iznik e hazırlık antremanı -2 -bıçkıdere-''

@Çagatay Çimşit

teşekkür ederim çağatay bey, gene beraber oluruz....

Scudo
16 ekim bıçkıderede a- b takımı yoktur.....

avrupa yaka,,,

1- burak
2- yılmaz
3- osman
4- adem dualı
5- ekrem
6 -emir
7- adem sönmez,,,,,

anadolu yaka

1- kudret
2- ozan,,,,,,
3- bugsbunny -ogün---türk iş bloktan katılır...

cem şentin kendi güzergahından gene aynı şekilde gelecek,,,,

prosedür....................bostancı çıkış saat 08.30 ....adalar iskele önü....
durmadan gidilecek sele üstünde su içmece ,,,,bıçkıdere 44 km dir ..
bıçkıdere yarım saat mola akabinde yavaş tempo sonra hızlanmaca......
ben kurtdoğmuşa dönüşte girmeyeceğim ama isteyen girer tabi bu vesile ile çok da iyi olur dahada kuvvetlenirler...iznik tavşanlı yolu için..

evet bahtiyar ve erkan davetlidir...

kudret abi erkan ve benide ekle dudulludan katılacağız görüşmek üzere

@bahtiyar közen

tamam o.k

avrupa yaka,,,

1- burak
2- yılmaz
3- osman
4- adem dualı
5- ekrem
6 -emir
7- adem sönmez,,,,,

anadolu yaka

1- kudret
2- ozan,,,,,,
4- bahtiyar -dudulludan
5- erkan...... dudulludan..

ben kurtdoğmuşa dönüşte girmeyeceğim ama isteyen girer tabi bu vesile ile çok da iyi olur dahada kuvvetlenirler...iznik tavşanlı yolu için..

güzel bi organizasyon başarılar

az kaldı az kaldı az :) dönüşü kurtdoğmuştan yapmak isterim bizim guruptaki elemanlarında fikrini almak lazım tabi,,

herşey iznik icin ,,

@Kudret Kurtcebe

Kuddusi Bey, uzun süredir asfalt yollarda genellikle tek başına ve ortalama 50-55 km. yol yapan biri olarak turunuza iştirak ettim ve inanılmaz keyif aldım. Gerçi offroad' u tamamlayamadım ama asfalttan geldiğim gibi geri döndüm. Elbette gençlerle aşık atmak harcımız değil ama grubu da sıkıntıya sokmadım sanırım. Size ve arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Mehmet HALICIOĞLU

@burak durel

evet kurtdoğmuş isteyen oraya girer ve iznikte uçar.....

@mehmet halıcıoğlu

mehmet bey herşey den önce geldiğiniz için teşekkür ederim adım kudret bu arada ......evet mehmet bey, gördünüz oranın zorluğunu, gençlere tavşanlı yolu hiç gelecek maksat oraya hazırlanmak idi. ve bıçkıderede iş daha zor olacak ki iznik i yesinler...

bende durmak yok kasları çalıştırmaya devam hafta sonu garipçe yapacağım bir daha,,,

@Kudret Kurtcebe

hayır kaynarcaya kadar gidip geri geliyrlar gibi bşeyler dedigini hatrlıyorum o manada soyledım ben yanlış duyduysam affola :D

@Emir Tetiklitop

emir, ben uzun ve rampalı yolları severim .....ve kısa zamanda almayı, kendi yaşıma göre tabi ,gençler de öyle düşünecek, bunun karşılığında size para verilmeyecek en büyük ödül sana dönen adrenalindir ve olaydan zevk almandır ....

kurtdoğmuş yolları bana göre çok zevk verici ve adrenalinli yollar abi,,,

avrupa yaka,,,

1- burak
2- yılmaz
3- osman
4- adem dualı
5- ekrem
6 -emir
7- adem sönmez,,,,,

anadolu yaka

1- kudret
2- ozan,,,,,,
4- bahtiyar -dudulludan
5- erkan...... dudulludan..

@Kudret Kurtcebe
Ben ayın 7 sinde sipariş edeceğim abi, 8 i gelir bana lastikler takarım bakarım bi düz yoldaki konforu nasıl, eğer kafama yatarsa girerim kurtdoğmuşa. Ama konforu çok iyi değilse girmeyi düşünmüyorum.Bakalım az kaldı 3 gün sonra bisiklette çok şeyler değişicek inş :D

@Ozan Güner

ozan ,tavsiye etmem hiç zevk almadım, ben o yola amortisör ile dişli teker ile girdim ,her işin bi rajonu var, oranın rajonu dişli teker o da en hafifi olacak, ama sağlam olacak,fox yüzlük ile o toprak yolun zevki başka idi,

@Ozan Güner

Ozan;

"Araziye ayrı, asfalta ayrı lastik" takmaktansa "semi-slick" diye tabir edilen lastiklerden al. 2'si bir arada. Tak ve çık ;) Lastik değiştirmeyi de unut.

Eğer düşünürsen bende bir çift, hiç kullanılmamış Kenda marka dış lastik var. Türkiye'de bulunmadığı için fazladan getirtmiştim yurtdışından. ( Şu anda benim bisikletin üzerinde de onlardan var. Bir çift eskittim, şimdi yenilerini taktım. Off-road, on-the-road herbiyere girdim. Bir buçuk senedir de lastik değiştirmem. 16'sında onlarla gelicem Kurtdoğmuş'a )

* 26x1.90,
* Katlanabilir,
* Inch başına düşen dikiş sayısı: 120 TPI,
* Çift hamur katmanından oluşuyor: 55 ve 60 a,
* Ağırlığı: 427 gram.
* John Tomac imzalı.

Amma reklam yaptım haa! :eek:

Fotoğrafını görmek istersen: "kenda short tracker" yaz, görsellere bak Google'dan.

Geri