Scudo Sports

16 ağustos pazar erikli şelalesi -cumburlop-

16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan
3-görkem dizi iyileşecek
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado
9-burak
10 kenan
11-bazooka
12-süha
13 -porter 34 34
14-kaşif
15-neverhood
16-buket kesin değil
17 -wural bolat

gerekli olanlar
1-iç lastik hayatidir
2-pompa
3-kask
4-su çok gerekli-yol üzerinde iki adet çeşme vardır

kontenjan sınırsızdır

ya kudret abi listeyi bizide ekle dicem ama korkuyorum...(malum yine bisikletii ihmal ettik):rolleyes:

Scudo
merve dostum
kendinizi hazır hissediyorsanız yazayım birde 7 km rampa var sıcaklık o gün 32 derece olacak bisikleti boşlamışsan derimki rampada elinle çık asla kendini zorlama derim

32 derece yakıcak bizi.
Bu sefer güneş kremi sürmeyi unutmayacağım, unutmayacağım.:D
Kesin unutup istakoz olacağım:(

@sado

Güneşin zararlı ışınlarından korunman gerektiğini öğrenmelisin artık.

• Beğen
Tepkiler: sado
@G. Akpınar

Öğrenene kadar eririm buharlaşırım zaten.
Bi bakmışsın benim bisiklet yerde yatıyo ama ben yokum buhar olmuşum:p

• Beğen
Tepkiler: krankmili
16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan
3-görkem dizi iyileşecek
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado
9-burak
10 kenan
11-bazooka
12-süha
13 -porter 34 34
14-kaşif
15-neverhood
16-buket kesin değil
17 -wural bolat

gerekli olanlar
1-iç lastik hayatidir
2-pompa
3-kask

kontenjan sınırsızdır

merve düşünüyor
vural bir süpriz yapabilir

@kudu

tamam tamam anladım ben :D
geleceğin varsa çekeceğimiz var diyorsun yani.
Sıcaklığagelince en son gittiğimizde eriyen asfaltın verdiği sıkıntıyı biliyorum,bun atanık oldum..
Bakalım düşünelim daha.;)

darub konseyin almış olduğu karar gereğince
otobüslerde ve trenlerde bisiklet taşınmayacaktır bundan sonra darub uzun mesafelerde bisikletten yararlanacaktır
1-kartepe- 266 km bisikletle gidiş ve dönüş bundan sonra kartepe bu şekilde olacaktır performansı yüksek olan ve uzun yol tecrübesi olan arkadaşları bekleriz
2-anadolu yakasında en uzak yerlere şile ve ağvaya- denizli göletine bisikletle en uzun yoldan gidip dönülecektir poyraz köye ise içerden dudullu dan hiç sahile inilmeden gidip dönülecektir
3-erikli ve su düşene giderken erikliye gidişte motorlardan ve sudüşene giderken ise feribotlardan yararlanılacaktır duyurulur

Dostlar yoğunlaşan işler yüzünden bir kaç gündür foruma girimedim.
Haftasonuna işim çıkmak üzere (inşallah)
Ama ekmek (Karbon kadro) parası mağlum. :)

Sizinle olma zevkinden mahrum kalacağım gibi görünüyor.

GÖRKEM çok geçmiş olsun, kötü düşmüşsün...

• Beğen
16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan
3-görkem dizi iyileşecek
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado
9-kenan
10-bazooka
11-süha
12 -porter 34 34
13-kaşif
14-neverhood
15-vural bolat
buket ve burak dostlarımın kesin değil gelmeleri

gerekli olanlar
1-iç lastik hayatidir
2-pompa
3-kask

kontenjan sınırsızdır

önemlidir
erikli turuna katılacak dostlarım yanlarında çıkın getirsinler
şimdi 10.40 da çınarcıktayız 11.00 hareket ve erikli şelalesine
8 km olan yere geliyoruz buraya kadar düz yol sonra içeri giriyoruz gene düz yol bir sola dönüş ve oldukça dik bir rampa geliyor daha sonra rampalar birbirini kovalıyor tam 7 km 450 rakım da iş bitiyor ondan sonra tekrar yokuş aşağı iniş bir iki rampa ve şelale
evet dönüşte herkes dikkatli olsun virajlar son derce keskindir artı asfalt eriyebilir ve bu durumda arka tekeriniz kayar birbirinizi yokuş aşağı inerken sollarsanız karşıdan kör virajdan aniden çıkan bir araçla kafa kafaya tokuşursunuz

hepimiz şelalede bıcı bıcı yapıyoruz isteyenler delmece yaylasına çıkıyor artı ben çıkacağım erikli suyunu içeceğim yalnız rampalar cehennem gibidir benden söylemesi

bir gece ansızın vural gelebilir

hava durumu
+32 derece yanmaya hazır olun rampalarda yanacağız

vapur saatleri
Kabataş tan hareket............................09:15
Bostancı ya uğruyor hareket.................10:05
Çınarcık (Pazar ) varış.......................11:40

motor saatleri kadıköy saat 09.00
varış 10.40
görüldüğü gibi vapur geç varıyor
Buluşma yeri Avrupa yakası katılımcıları için Eminönü'dür.
Saat 08.30'da Eminönü Turyol iskelesinde olmalısınız. 08.40'da motor kalkıyor.

Saat 9.00'da biz, yani Anadolu yakası katılımcıları, Kadıköy'den sizin motora iştirak ediyoruz.

Saat 10.40'da hep beraber Çınarcık'a varıyoruz.

şimdi
7 km yi durmadan çıkacak performansı yüksek arkadaşlarım 450 rakımda bekleyecekler orası düz bir alan ağaçların altında beklenebilir
herkes gelince harekete geçeceğiz

Slm herkese! Herşey hoş da hiç bayan bisikletçi arkadaş göremiyorum bu forumda, organizasyonlarda ve hatta yollarda!!!!

• Beğen
@elif kenaroğlu

gerçi
buna bayan pedalşörler cevap vermeli derim ama bir şey söylemek gerekirse bu bizim erkeklerin suçudur tek başlarına 10 adet bayan bisikletçi türkiye turuna çıksa ne olurdu bu konuyu bir gün forum cafede açacağım bu soruyu bütün foruma soracağım evet forum cafede bu konunun beyin trafiğini yapabiliriz

Elif, ben ve Buket varız. Bir kaç arkadaşımız daha var fakat şu an biri tatilde (Zuhal) diğerleri de musait olmadıklarından listeye isimlerini yazdırmadılar.

Görkem reklam yap azıcık her turda tek kalıyosun (Gerçi bu sıralar Buket ve Zuhal Oluyor.) sonra bayan üye olarak :D
Bu arada geçmiş olsun.

@CEM ATEŞ

Cem ben de şikayetçiyim bu konudan ama nasıl bir reklam yapabilirim ki ?Foruma giren okuyor zaten, girmeyenlere sokakta varolarak reklam oluyorum diye düşünüyorum. Bisikletten düşmelerim hariç tabi:D

Benim yaşımdakilerin 3 tane çocuğu var. Evli bayanlar, dünya işlerinden hiç bir şeye vakit bulamıyor. Bekarlarsa tembel sanırım ben de anlamadım bağcat caddesinde gezelim desen her gün gelirler, alışveriş, starbucks desen öyle. İş bisiklet sürmeye gelince çocukça geliyor veya küçümsüyorlar.

Geri