Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

16/09/2006 Muğla yayla turu

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
941
Merhaba arkadaşlar.
Cumartesi günü Mustafa hocamla daha önce kararlaştırdığımız gibi çocuklarımızla birlikte bir tur düzenledik.Geziye kızım Gizem ve ben, Mustafa hocamda kendi çocukları Atahan ve Ayşe ile katıldılar.Mustafa hocam ve çocuklarını bisiklet ile geziye çıkarken gören apartmandaki diğer çocuklarda ailelerinden izin alarak bizlere eşlik ettiler.Mustafa hocam gurubun başında bende arkadan kontrollü bir şekilde geziye başladık.
Km.6.67 yi gösterirken ilk mola yerimize geldik.Burası Keyf oturağı (kahvesi)olarak geçen Çınar ağaçlarının gölgesinde bir dinlenme yeri.Çocuklar acıktılar ve susadılar.Biraz dinlenip yiyecek ve içeceklerimizi yedikten sonra yolumuza devam ettik.
http://img170.imageshack.us/img170/9786/telefonresimler067gl0.jpg
http://img170.imageshack.us/img170/1190/telefonresimler070yu2.jpg
Kızım Gizem ve ben arkadayız yayla yolu biraz dar olduğu için tek sıra halinde seyrediyoruz.Muğla'nın yaylası çok güzel ve yeşilliktir Muğla'ya yolu düşenlerin buraları görmelerini isterim.
http://img170.imageshack.us/img170/128/telefonresimler078ey9.jpg
Burasıda Süpüroğlu kahvesi.Kısa bir su molası vererek çocuklar dinlendikten sonra yolumuza devam ediyoruz.
Gezi çocukların çok hoşuna gitti hepsi çok mutlu oldular.Bizde Mustafa hocam la birlikte çocuklarla hafta sonumuzu değerlendirdiğimiz için çok mutlu olduk.Ama bundan ençok memnun kalan eşlerimiz oldu sanırım...Tur sonunda eve geldiğimizde km satim 19.6 km yi gösteriyordu.
Mutafa hocama hem gezi hemde fotoğraflar için katılıklarından dolayıda tüm çocuklarımıza teşekkürler ediyorum.

H.Can DEMİREL
Muğla

Scudo
Can Abicim harika bir gezi olmuş. Çocukların bol olduğu bir gezi çok dikkat gerektirir. Siz zamanla onlara KASK takmalarınıda tavsiye edersiniz.

O yaylalarda az dolaşmadım. Çok güzel yerler. Bizleride gezdirdiğiniz için çok çok teşekkür ederiz.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Serkan güzel dileklerin için teşekkür ederim.Kask konusunda haklısın Gizem'e en kısa sürede bir kask alacağım.Şimdilik hoşçakal.

H.Can DEMİREL

Güzergah çok güzelmiş keşke katılabilseydim... Bu arada çocukları da tebrik etmek lazım doğrusu, az buz yol değil gittikleri yol... Ayrıca Mustafa hocam ve seni böyle güzel bir etkinliğe çocukları yönlendirdiğin için tebrik ederim. Sevgiler...

• Beğen
Can merhaba

Çocuklar ile güzel bir gezi yapmışsınız. İnsanın, çocuğuyla beraber bisiklet gezisi yapması çok güzel oluyor. Hele sen apartmandaki komşu çocuklarınıda yanınıza alıp , daha da güzel bir şey yapmışsınız.

Bu gezilerde sizlerin yönlendirmeleriyle çocuklar trafik kurallarını, bisikletin yollarda nasıl sürülmesi gerektiğini, konvoy halinde giderken nasıl gitmeleri gerektiğini, yardımlaşmayı, dostluk ve kardeşliği öğreniyorlardır.

İmkan olsa da hepimiz senin yaptığını yapabilsek. Genç beyinleri bu yaşlarda bilinçlendirebilsek.

Çok güzel bir aktivite yapmışsınız. Serkanın dediğini bende diyorum. Kaskın faydalarını çocuklara da öğretmemiz gerekir. Şu an için en ucuz bir kask bile onların işini görür. Böyle kasklar kafalarında dolaşırken görenlerde , daha iyi bilinçlenip, kaskın çok önemli olduğunu idrak ederler.

Hepinizin eline ve ayağına sağlık der.
Bol pedallı günler sizlerin olsun.
Hoşçakal.

@tırt kaptan

Fırat merhaba güzel dileklerin için teşekkür ederim.Umarım birdahaki çocuklarla yapacağımız tura seni kızınla beraber bekliyoruz .Km konusuna gelince sık sık mola vererek çocukları dinlendirdik.:)
Kendine iyi bak görüşmek üzere...
H.Can DEMİREL

Ender abi merhaba,güzel dileklerine ve kask konusundaki uyarılarına teşekkür ederim.Bizlerde hem çocuklarımıza hemde çevremize bisiklet sevgisini aşılamaya çalışıyoruz.
Bende sizlere sağlıklı hatasız ve kazasız sürüşler diler saygılar sumarım.

H.Can DEMİREL

Ailemizi büyütme adına bu tür eylemlere fazlası ile ihtiyacımız var.Ne olur hepimizçok daha güzel ve büyük eylemlereadım atalım.Sihirli kelimeler dilimizde,yaratıcı eylemler kafamızda bizleri bekliyor.Daha nice güzel günlere....
Sevgiyle....
Gizem inanılmaz güzel çıkmış..

• Beğen
Geri