Scudo Sports

1500 tl ye kadar sınırım var bu limite en iyisi ne olur?

berkay iriyarı

Daimi Üye
Tepki
285
değerli bisiklet forum üyeleri 1 yıl önce aldığım salcano igmanımı babama vericem
performans ve parça kalitesi bakımından düşük bir bisiklet modifiye yapmak istemiyorum yeni alıcam. 1500 tl sınırım bu fiyata en iyi performası ve rahatlığı veren bir bisiklet istiyorum sizden de görüş almak istiyorum deneyimlerinize dayaraktan fikirlerinizi bekliyorum...
bisiklet mtb olucak bu fiyata en hafif performas yönünden en yüksek sorun,hata az olan herhangi bir iyi marka olabilir.
tekrar teşekkür ediyorum...

Scudo
@Tolga Yücel

önerin için teşekkür ediyorum başka önerilerde alıp değerlendireceğim...

Evet mantıklı ama Scott scalelere bak derim tam bilmiyorum fiyatlarını gerçi. :)

• Beğen
Tepkiler: berkay iriyarı
bilmiyorum cıkabilirmisiniz ama donanım olarak bence mükemmel olan
(link)
gerci marka biraz dez avantaj olabilir ama o donanımın oldugu bir bisikletin kadrosunada ona uygun yaparlar heralde ama dedigim gibi sizin dediginiz miktar ile arada yaklaşık 500 lira fark var

• Beğen
@Alkan Koç

mantıklı bir seçim ama marka ? işareti bırakıyor akılda. birde ağırlık ve diş sayıları gibi detaylı bilgi yok ama bakılabilir teşekkür ediyorum.

Carraro 473 H'ye de bakabilirsiniz.

• Beğen
@Harun Salcı

carraro kafama biraz yattı aslında deore set var ağırlık iyi değerlendireceğim teşekkür ediyorum...

Bence önceliği kadroya ver..yani bi scale 80 işini görebilir sanırım..benimde niyetim kadroyu değiştirmek..

• Beğen
@Mustafa Acar

maşadan kitlemeli parçalar güzel ama scott kadrolar hakkında bilgim yok ama seçeneklerimde ilk 3 de bu olcak gibi
Cevabın için teşekkür ederim

Konuyu yanlış yere açtığım için bütün yöneticilerden ve forum çalışanlarında özür dilerim taşıdığınız için teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
2.el temiz bi bisiklet sıfırdan daha iyi gelir sana bence internette o parayla alabileceğin süper bisikletler var.

• Beğen
Bence Toplu bisiklet almak yerıne Giant xtc serisi bi kadro alıp üzerine 2.el çok güzel parçalar topluyabilirsiniz.

• Beğen
@A.Kadir Ünal

olabilir. toplama işinide düşüneceğim yardımcı olacak tanıdıklarım var onlarla irtibata geçeceğim...

• Beğen
Tepkiler: A.Kadir Ünal
bence bi carraro 473 h racae alın 1300 tl civarı gerikalıyo 200 tl
üerindeki maşayıda satarsınız temiz bi rockshox maşa alırsınız.
veya bianchi yi alırsınız fiyat 1950 civarı ama donanım süper

yada

TİP : 26" MTB
VİTES : SRAM X7 FULL SET 27 VİTES
KADRO : TRIPLE BUTTED 6061 ALÜMİNYUM KADRO
MAŞA : SUNTOUR SF11 XCR RLO GİDONDAN KİLİTLEMELİ AMORTİSÖRLÜ MAŞA
FREN : AVID ELIXIR 5 HIDROLİK DİSK FREN TAKIMI
GİDON : RITCHEY MTN PRO RIZER O/S
GİDON BOĞAZI : RITCHEY PRO 4-AXIS-44 110MM
SELE : RITCHEY COMP MARATHON
SELE BORUSU : RITCHEY PRO V2 31.6x350MM
MAŞA YATAĞI : RITCHEY LOGIC ZERO PRESS FIT/1-1/8"
ELCİK RITCHEY MTN COMP 129mm
TEKERLEK : SALCANO X-PROD1 ÇİFT DUVARLI JANT VE INOX PASLANMAZ JANT TELLİ TEKERLEK SETİ
LASTİK : MICHELIN COUNTRY DRY2 LASTİK
SEÇENEKLER KADRO ÖLÇÜLERİ 16"-18"

salcano NG 255 SRD

bunu alıp aynı şekilde maşayo satıp temiz bir rock shox maşa alırsınız..
süper olur

• Beğen
@Derviş ÖZCAN
carraro 473 h de kadro çok güzel parçalar salcano ng255 srd ye göre daha düşük sram x-7 full set olması ng255 e sıcak bakmamı sağladı ama carraroda kadro çok iyi. maşa değiştirme fikri aklıma yattı. ng255 i alsam maşayı kullanmadan satsam biraz daha para koyup temiz rockshox maşa alsam 10 numara olcak seçenekler ve fikirler arttıkça yeni modeller doğuyor bianchiye maddi durum yetermi bilemem ama ng255 ilk 3 e girdi.

• Beğen
Tepkiler: Derviş Özcan
kadro: forumdan ikince scott scale ya da giant
maşa: yukarıdaki linkte reba. bence kaçırma
fren: ebay'den hayes stroker carbon
aynakol: shimano seri dışı deore
jantlar: alexrims xcr400D üzerine slx göbek(forumda bir arkadaş satıyor ama pahalı)
vites çekiş sistemi: sram x7butceni biraz asar ama iki aya toplarsın guzel toplarsın canavar olur.

• Beğen
Geri