Scudo Sports

15 tl ye yağmurluk alt üst

@bisela

5+1 ürün den şikayet geldi deseniz daha doğru olur..

Scudo
bu yağmurluklardan arkadaşlarda istiyor günlük kullanım için fiyatta bişeyler yapabilirsen 21 takım almayı düşünüyoruz özelden yazarsan sevinirim

@Salih Çoban

ptt kargo 3 tl tutuyor. alıcıya aittir.:)

ne gereksiz şeyler konuşuluyor burda görende sanıcak aldıgı ince hassas laynon yağmurluk değilde kazak... kardeşim yağmurluk alıyorsun altı üstü bi yağmurda giyiceksin onunla taşmı taşıyacaksın bırakın laf kirliliğine KONUYUDA KİRLETMEYİN arkadaşı hiç tanımıyorumda ama konuşulan şeyler zoruma gitti bende aldım 1 adet alt üst .... bir yerinde hafif yırtıklık oldu oda ben sebeb oldum bir yere dayandım sivri bir yerdi okadar genede memnunum ne olcak yanı... ark. sizden kaç para istemiş ???????????

yani doğru düzgün satışta yoq nerde bir satış olsa oraya girip ortalık karıştırırlar lütfen burası bir forum farkındaysanız üye olurken sözleşmeyi okudunuz heralde eee ozmn neden hala olumsuz tepkiler var :045: :045: :045: :045:

@cesar çakas

teşekkür ediyorum konuyla ilgili açıklamalarınız için ilan güncelldir 9 tk kaldı kargo benden bedavadan daha ucuz bisikletçiler ıslanmasın. stok bitiyor.:in:

boyum 1.83 78 kiloyum sanırım bana large beden uyacak.yarın öğlen havaleyi yapsam hemen gönderirmisiniz.enn geç cuma cmtsi elimde olması lazım

evet zaten yağmurlukların bedeni M olarak geçiyor. samsundan bizi ziyaret eden İDRİS ŞANLI arkadaşımıza bir adet hediye ettim tanıyorsanız ürünüde daha rahat inceleyebilirsiniz. sipariş etmek için özelden bilgilerinizi gönderebilirsiniz teşekkürler

Bende almak istiyorum ama özel mesaj yok bende nasıl olucak nasıl alabilirim ?

@Güven Kıray
tel noyu özelden gönderiyorum.

yağmur yağmadı ama yağabilir ilan güncell...

adet 15 tl kargo bendeeenn ilan günceeell

Geri