Scudo Sports

'' 15 mayıs belgrad -mangal valla da lay lom lom ''

@Orhan Temiz

belgrad ...

kontenjan 25 kişi.....

1- kudret---arka takım kaptanı...
2- eren
3- ahmet
4- korsan hasan ...
5- serhat..
6- enver avcı......demirbaş..önde gider...
7- orhan temiz...

iç lastik
pompa
kesin gerekli....

Scudo
orhan ilk işin 15 mayısa kadar kaskı almak garipçe turunda kasta yoktu kepte yoktu öyle olmaz ben ne yaptın kep aldırdım sana ... ..kaskı alacaksın ...bu senin için önemli düşresen sorumluluk kabul etme gözünde gözlük var suratını dağıtır o gözlük....

@Kudret Kurtcebe

tabi alıcam Kudret abi sonuçta 1000 tl ye bisiklet aldık 50-100 tl kaska vermemek olmaz da, bende sandığın kadar acemi değilim abi :). 9 yaşından beri bisiklet kullanıyorum sonuçta. o kadarda dikkatsiz sürdüğümü düşünmüyorum açıkcası:)

@Orhan Temiz

acemi değilsin ama rampalarda zayıf olduğun belli oldu çok çalışman gerekecek çakı gibi olacaksın bu iş aynı okul gibidir bu bisiklet öyle bir ay bırakayım ondan sonra bineyim ile olmuyor malesef ...haftanın 3 günü bisiklet üstünde öyle uzun zaman giden adamı ben anlarım ....
ben tam 6 yıldır haftanın üç günü sele üstünde oldum bana diploma vermediler ama performansımı buna borçluyum ne kadar rampa devirdiğimi ise bilmiyorum ne kadar rampa çalışırsan o kadar kuvvetli olursun düz yolda adam gelişmez
bu gün düz yolda herkez hemen hemen giderken iyi idi kopma olmadı ama sizi o eğimi 10 olan rampaya soktum ve yukarda bekledim evet şunu anlatmaya çalışıyorum her zaman düz yol olmayacak rampa olacak dehşet rampalar,
orhan sana dikkatsizsin demiyorum her ihtimale karşı tak derim ....ben sıcaklar basınca kafamda bandana ve kask olunca acaip kafam terliyor ve bu durum bende rahatsızlık yaratıyor kafam çok terliyor bu yüzden yazın kep takıyorum ama o vakitte malesef hız mız yapamıyorum çünki kafamda endişe oluşuyor ya düşersem diye ama kaskı takınca allah ne verdiyse basıyorum ...hız yapacağım zaman dostlarımla kask takıyorum..

@Kudret Kurtcebe

kudret abi önerilerin için çok teşekkürler. emin ol 15 mayıs turunda beni kasklı göreceksin :)

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229281_170231409697470_100001318357031_363888_2617550_n.jpg

hasan belgradda dalgamıza bakalım....
bu turu acaba garipçe performans mı yapsak ve kontenjan 10 kişimi desek....

:) :) :) :) :)

belgrad ...

kontenjan 25 kişi.....

2- eren
3- ahmet
4- korsan hasan ...
5- serhat..
6- enver avcı......demirbaş..önde gider...
7- orhan temiz...

iç lastik
pompa
kesin gerekli....

@Kudret Kurtcebe

Abi bu sefer Belgrat yapalım biraz ara geçsin yine garipçe yaparız ;) Bizim gibi garibanlar anca garipçeyi turlar :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

kudret abi 15 mayıs turuna katılamayabilirim ne yazıkki.daha önce konuşmuştuk bunu hatırlarsan.ben bir hafta tur yapıyorum diğer hafta ailemle zaman geçiriyorum.sonraki hafta kurtdoğmuş var.üst üste 3 tur evde katliam çıkartır :D :D

belgrad ...

kontenjan 25 kişi.....

2- eren
3- ahmet
4- korsan hasan ...
5- serhat..
6- orhan temiz...

iç lastik
pompa
kesin gerekli....

o.k enver hocam sen 15 inde yoksun 22 sinde kartepe olacak hasan ne diyorsun enver yok gelemeyecek ...22 si ne olacak hasan

baba sen yine beni yaz ama rengi farklı olsun ya :D
ayna kol sorunu hal oldu sanırım en azından şimdilik sınav çalışmama göre bende gelürüm :D

@Kudret Kurtcebe

Abi bu hafta sonu hava yağışlı gözüküyor ve Anneler günü sebebiyle kurtdoğmuş turu rafa kalktı gibi 15 indede hava yağışlı olursa erteleriz Belgrat turunu 22 sindeki kartepe turunuda haziranda yapabiliriz. Arkadaşlarında fikrini alalım derim. :in:

@Hasan Bahri Toros

evet ayın 15 ine kadar durum kilitlenmiştir....belgrad yağmur olursa zati olmaz ...mangalda olmaz bu sene artık yaz yok anlaşıldı....

:( :( :( :(

hayırdır millet safdışı bırakmışsınız bizi.yahu ben 15 mayısdaki belgrat olayına gelemem dedim.kartepe 22 mayısda değilmi.yan çizmeyin.ağzımızdan çıktı yapalımda bitsin şu kartepe turu...

@enver avcı

enver valla sen bu işe he de gidelim 22 sinde tamam, sen bana ne bakıyorsun ben evli değilim bende sana uymaya çalışırım ...bu arada gene yarın ümraniye vergi dairesine, perşembe bağcılar trafik bitmeyen çileeeeeeeeeeeeee,
neyse bu gün motordan 17 lira vergi aldılar 1977 model çünki hurdaya çıktı ve artık trafiktende kurtuldum yarın öbürsügün biri o motorla adam öldürse yanmıştık ......olan bana oldu bi adama senet yaptık 1988 de 5 senet, senetler geldiğinde adam ödemedi ,motorda uçtu dolandırıldık ,adamıda hiç bulamadım..

:mad: :mad: :mad:

2- eren
3- ahmet
4- korsan hasan ...ekip lideri....:in: :in: :in:
5- serhat..
6- orhan temiz...
7- engin

evet 15 mayıs belgrad ..yalnız enver bi pazar geliyor bi pazar gelemiyor şimdi enver buba ile nerde olalım bence 22 sinde kurtdoğmuş diyelim....
kartepe ise şimdilik kalktı.............

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg

Sunday 5/15/2011
Partly sunny
High Temperature: 21°C
RealFeel: 26°C
(link)

belgrad için hava iyi

@Kudret Kurtcebe

kurtdoğmuş turuna gideceğimiz zaman havanın kuru olmasında fayda var.o yollar çamurlu yada nemli bile olursa turumuz fena uzar.geceyi bulur eve dönmemiz.bu yüzden iyi ayarlama yapmak gerekir.soğuk önemli değil ama kuru olması gerekli yolların...

@enver avcı

tamam enver şöyle yapalım kapıları açık bırakalım 15- 22 mayıs ,,,,,
iki hedef var biri kurt---------------
diğeri ,,,,,,,,,,,,,belgrad......
ama bana sorarsan fena halde kurttttttttttttttttttttt derim nedeni soyadım kurtcebe olduğu için değil senin o bisiklet varya tam offroadluk enver üstad özledim offroad u yalan yok ama biliyorsun ekono -durumlar,,,,,,neyse,
15 mayıs kurtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
topraktttttttttttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:in: :in: :in: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

2- eren
3- ahmet
4- korsan hasan ...ekip lideri....:in: :in: :in:
5- serhat..
6- orhan temiz...
7- engin

evet hasan ile yapılan mülakatta 15 mayıs belgrad dedik ve 25 kontenjan dedik............

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg

Sunday 5/15/2011
Periods of rain
High Temperature: 18°C
RealFeel: 23°C
(link)

inanılmaz yağmur var.....................:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Abi 15 Mayıs Belgrat turu var ama Enver Kurtdoğmuş turunu 15 Mayısta yaparsa hangisine gideceğiz yazı turamı atacağız :D

Geri