Dostum o mesaj geçen yıl içindi. Doğru Mabut verecek ona lafım yok. Forumdaki arkadaşlar bisikletlerle 14 şubat kutlamaya başlayınca yazmıştım. Demirle aşk yaşayan paslanır demek istemiştim.vermeyince mabut neylesin mahmut![]()
Kesinlikle destekliyorum. Tost makinesiyle 14 Şubat gününden ezik olarak başka Şubat günlerine yelken açıyorum.Gelin bu günü 29 Şubata erteleyelim. %75 daha az masraf olur hem de 😂. Özellikle Necmeddin abiden çok destek bekliyorum. Onun için sadece masraflar değil fırçalar da %75 azalacak.
Hocam mahmutizm kadın özlemi ile yanan muritlerin bu izm 'den kurtulma çabalarını içerir zaten. Eğer bu tarikata bi kere girmişseniz çıkışı zor hele bu dönemde. Hastalık ayrı, işsizlik ayrı parasızlık ayrı. En iyisi evde oturmak dert yok tasa yok. Ama mahmutizme de devam edilir bu şekilde.vermeyince mabut neylesin mahmut![]()
AA ne kadar ayıp evlilik teklifi etmemek ne demek! Ben ettim hem de çok romantik bir teklif; bir cafede otururken evlen lan benle dedim hatun da sağolsun tamam lan dedi. İşte aradığım kız deyip gönderdim anlamları istetmeye. 😀 He 14 Şubat bizde kutlamayız.Aslına bakarsanız ben Hanıma evlilik teklifinde bile bulunmadım.