Scudo Sports

14-18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Turu (Kübik)

cemm

Aktif Üye
Tepki
110
Merhabalar, bizler Kocaeli Üniversitesi Bisiklet Kulübü olarak 7 arkadaş Kocaelinden başlayıp kuzey güzargahından 4 günde Çanakkale'ye varmayı planlıyoruz. Okulumuz bu konuda bize destek olacağını söyledi umarız desteklerini esirgemeyecekler. İnşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi sabahı 7:30 da yola çıkmış olacağız.

Güzergahımız:

14 Mart (1. gün); 145 km Beylikdüzü
15 Mart (2. gün); 75 km Yeniçiftlik
16 Mart (3. gün); 60 km Hoşköy (hava durumuna göre 90 km şarköy)
17 Mart (4. gün); 90 km Gelibolu (şarköyden gidilirse 60 km Gelibolu)
18 Mart (5. gün); 40 km şehitlik gezisi ve dönüş 00.00 otobüsü ile planlamaktayız.

Hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Scudo
arkadaşlar yolunuz açık olsun hafta sonu burada olsaytım sizleri b.çekmeceden uğurlamak isterdim ama trabzonda olacağım için yokum

yolunuz açık olsun Kocaeli

• Beğen
Tepkiler: cemm
Yolunuz açık olsun,bol pedaller,tur resimlerinizi ve anlatımınızı bekliyoruz.

• Beğen
Arkadaşlar ben yeni başlayan biri olarak merak ediyorum, konaklamayı nasıl yapıyorsunuz?

18 mart günü adım atacak yer olmuyormuş oralarda haberiniz olsun...

• Beğen
@globaldriver

2 gün arkadaşlarımızın evinde konaklamayı düşünüyoruz kalan 2 günde ise hotel veya pansiyonda kalacağız.

• Beğen
Tepkiler: globaldriver
Gerçekten de çok anlamlı ve de zevkli bir turdu. Başta ekip arkadaşlarıma (Kübik) ardından da turda bize eşlik eden Aytekin abiye ve de Eskişehirden gelen Arno ve Kazım a çok teşekkürler... Umarım seneye 18 Mart'ta yüzlerce bisikletçiyle birlikte pedallarız. Tanıyan tanımayan herkese selamlar... Burak (Kübik)

• Beğen
Can-ı gönülden tebrik ederim.Heyecanla yazı fotolarınızı bekliyoruz.

• Beğen
Uzun hazırlıklardan sonra cumartesi sabahı saat 8:00 sıralarıda Kocaelinden yola çıkışımız başlıyor.. Her bisikletin arkasında Türk Bayrağımız Çanakkale Turu boyunca bisikletimizin arkasında dalgalanmaya hazır.. Üniversitemizi, Kocaelimizi, temsil etmek, Şehitlerimizi anmak için bizde hazırız..

(link)

İlk olarak toplanma yerimiz Kocaeli Üniversitesi Merkez Kampüsü..

(link)

İstanbula Yalova üzerinden devam ediyoruz..

(link)

(link)

Hava tahminleri yanılmıyor ve sağanak yağışa yakalanıyoruz. İlk gördüğümüz benzincide durmak zorunda kalıyoruz..

(link)

Yalova-Pendik deniz otobüsü seferi saat 12:00 da. şiddetli rüzgar dolayısıyla 20 km nin üstüne çıkmakta çok zorlanıyoruz.. Yalovaya 11:58 de varıyoruz ama bilet satışları hareket saatinden 3 dk önce yapılmadığı için vapura sadece bakabiliyoruz.. Bir sonraki sefer 14:00 da. 80 km nin verdiği yorgunluk ve besin ihtiyacı yüzünden pide alıyoruz ve öğlen yemeğimizi yiyoruz..

(link)

14:00 daki sefere biniyoruz.. Pendikte karşıdan esen şiddetli rüzgar bize hoşgeldin diyor ve yola devam ediyoruz.

(link)

(link)

Kübik üyesi mezun abilerimiz ve ablamız bizleri Pendik de karşılıyor ve Kadıköy vapur iskelesine kadar bizimle pedallıyorlar..

(link)

Yolda ufak bir sorunla karşılaşıyoruz, Feyman arkadaşımızın lastiği patlıyor..

(link)

Vapura biniyoruz, geciktik ve hava hızla kararıyor..

(link)

İlk durağımız Sirkeci tren istasyonu. Beylikdüzü yolculuğunun bir kısmını kararan hava, istanbul trafiği ve yorgunluğun etkisi sebebiyle trenle yapmak zorunda kalıyoruz.. Büyükçekmece de inip Beylikdüzüne Erhan Abimizin evine pedallıyoruz. Vardığımızda herkes yorgunluktan dolayı yemekten sonra yarınki yolculuk için uyuyor..

İlk gün hava şartlarının sebebi yüzünden bizim için yorucu geçti ve karanlığa kaldık. Diğer günleri de yakın bir zamanda ekleyeceğim.

Sizi can-ı gönülden tebrik ederim .
Pedal basan ayaklarınıza ve yüreklerinize sağlık .
Ayrıca fotoğraflar için de teşekkür ederim .
Görüşmek ve beraber pedallamak dileğiyle . . .

Geri