Scudo Sports

135 Tl Ye Salcano Nova Ikinci El Alinir Mi??

Tepki
0
arkadaslar 10 yasindaki ogluma alicam ve ikinci el fakat neredeyse hic kullanilmamis bir salcano nova buldum. 26 jant ve shimano vites var.
yanliz garanti gecerli olmasi icin 6 ayda bir shimano bakimi yapilmasi gerekiyormus fakat yaptirmamis bu durumda garanti gecersiz mi oluyor...

arasira da benim binebilecegim bir bisiklet ise almak istiyorum ve yorumlarinizi bekliyorum.

oglumun boy 145 cm kilo 30 kg
benim boy 175 cm 110 kg :)

acil yorumlarinizi bekliyorum...

Scudo
Nova modeli çift amortisörlü ve hi-ten kadrolu ağır bir bisiklet. Ayrıca kadro boyu belirtmemişsiniz ancak oğlunuza büyük gelecektir. Bu yaştaki oğlunuz için 24 jant bir bisiklet uygun olacaktır. Aynı bisikleti kullanmanız pek mümkün gibi gözükmüyor teknik olarak.

Salcano bu modelde kadro boyunu standart üretiyor diyebiliyorum. Ancak çok ağır bir bisiklet olduğundan çocuğunuzu da, sizi de yorar.

bende var nova ben memnun değilim çift amortisör beni uzun yolda baya yoruo ama şuan tekk amortisör yaptım ortadaki amortisör yerine demir koyup işimi hallettim şuan gayet iyi gidio ama yakında bende değiştircem... yeni başlıo galiba oğlunuz bu yüzden hafif alınız.. her ne kadr uzun yola gitmese bile boyuna göre sağlam yormıcak bir bisiklet alınz

Bende nova 26v kullanıyorum herkez ağır diyo ama ben heralde ağır bisikletlere alışkınım galiba eski bisikletimde ağırdı.. Ben memnunun ama gayet iyi şuan için.. 4 4.leventten Beşiktaşa inip çıkıyorum canavar gibi bisiklet vitesleride mandallı felan deil çevirmeli gayet güzel bisiklet yanlız kadro boyunu bilmiyorum ama 1.80 boyum Onun kadro boyu uygunmu bana? 10 yaşındaysa senin çocuk üzerine felan düşürebilir sakıncalı onun için bence..

Geri