1300 TL bütçe ile Hangi Bisiklet (MTB)

Scudo
Kayıt
4 Nisan 2011
Mesaj
16
Tepki
7
Şehir
Eskişehir
Arkadaşlar özel mesaj gönderme sınırını geçemediğim için buraya yazmak zorunda kalıyorum araştırdım ve bir yasak göremedim bu konuda. Yazmam da sakınca yoktur umarım

Vişnelik Mahallesi Erdinçler Sokak 13/C / ESKİŞEHİR Muratoglu bisiklet adresinde merida ve bir çok eş değer ürünü inceleme şansınız var. Savaş caddesinden devam ederek ara sokaklara bakarakta görebilirsiniz. Ayrıyetten savaş caddesi üzerinde akın bisiklette bulunmakta oraya bakmanızı da öneririm.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihan Gazi

C.Ateş

Aktif Üye
Kayıt
26 Şubat 2009
Mesaj
150
Tepki
25
Şehir
Eskişehir
teşekkürler arkadaşım iyi oldu yarın gidip incelerim bende :)
 

BF Okuru

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
164.844
Tepki
789
Merida TFS 100D kullanıcısı olarak Meridayı öneririm.bende merida tfs 100 d ile whistle 1160d arasında kalmıştım ve meridayı seçtim gayet memnunum :) sizede meridayı öneririm ;) ama şuda bir gerçek hangisinin görüntüsü hoşunuza gidiyorsa onu alın çünkü öncelikle içinize sinmesi gerek.Yani whistlede alsanız kolay kolay kadrosunu filan kıramazsanız ;) yani o fiyatta verdiğiniz paraya değer bisikletler ayrıca salcanolara bakabilirsiniz fiyatları daha makuldür ve öyle kötü bir firmada değil, ben igmanda sürdüm gayet iyiydi ;)
 

Cyclist999

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Mayıs 2010
Mesaj
1.182
Tepki
896
Şehir
izmir
İsim
Harun Sayı
Bisiklet
Giant
Evet işin aslı, sizin içinize sinen hangisiyse o olmalıdır. Merida dediğim gibi sahip olduğu 6061, carraro (6061 triple butted olarak biliyorum kesin yazılmamış sadece çıkarım yapabildim.) ve whistle daki 6061 alu den daha sağlam bir alu. Ama Carraronun 3 kez dipçikli kadrosu hem daha hafif hemde Merida nın alusundaki sağlamlığa yakın bir sağlamlıkta.(Çünkü 3 kez dipçikleme birleşme noktalarında et kalınlığın artmasını sağlar ve sonuçta o bölgelerde ki mukavemmet artar.) Ama Batuhan Keleş kardeşimin de dediği gibi o kadroları kırmanız, kullanım şeklinize göre (tahminim asfalt ve dağ patika) olanaksız, kırmayı bırakın sele borusunu çok yukarı çekmedikten sonra bile çatlatmanız (şürüş sırasında) imkansız gibi birşey (kilo önemlidir) :D.
 

Cihan Gazi

Üye
Kayıt
10 Nisan 2011
Mesaj
20
Tepki
1
Şehir
Eskişehir
Saol harun kardeşim. Bisikleti alırken bu yorumları göz önünde tutucam :)
 

Cihan Gazi

Üye
Kayıt
10 Nisan 2011
Mesaj
20
Tepki
1
Şehir
Eskişehir
Levent kardeşim merida matts tfs 200ün konforu ve performansı nasıl ? veya bu ikisinden yüksekmi ?
 

Doğukan KARBAL

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Şubat 2011
Mesaj
772
Tepki
386
Şehir
İzmir/Bornova
Bisiklet
Merida
Merida ya da Whistle'a bakmalısın. Carraro'dan bende soğudum kadrosu hoş değil. Merida TFS 200D Whistle ile aynı şey. Ancak Whistle maşa olarak daha iyii. Amma velakin ( inş. doğru yazmısımdır :D ) Merida kadro olarak önde. Git bir bayiye. İncele elle mıncıkla öp kokla angisinden elektrik alırsan satın al gel resımlerını çek siteye at. ;) :)
 
Kayıt
9 Mayıs 2010
Mesaj
51
Tepki
21
Şehir
İstanbul
merida whistle sedona carraro dikkat ederseniz alan herkes memnun sorun yaşayan yok kadro olarak hoşuna gideni tercih edebilirsn ben olsam

merida
sedona
whistle
carraro

şeklinde terchimi kullanırdm.. merida eş değer fiyatlarına göre donanımsız olablr fakat kadro kalitesi önemli bi konu..