Scudo Sports

1300 liraya kadar MTB önerisi

Orhunn

Üye
Tepki
2
İsim
Orhun İ.
Bisiklet
Bianchi
Yarın Bisikleti almaya gideceğim. Aklımda Bianchi vardı fakat orijinal Bianchi' nin hiç Türkiye pazarına girmediğini öğrendim ve Bianchi' den vazgeçtim. Salcano, Ümit, Sedona hiç düşünmüyorum. Belki Sedona'ya çok ön yargılıyımdır ama Ümit ve Salcano almayacağımdan eminim. MTB olması şart ben Tek teker yapan atlayan zıplayan bir kullanıcıyım. Zaten 1.300 tl dememin sebebi Satıcının tanıdık olması ben onu düşürüm ama 1.300 ü geçmesin. Birde yeni model bisiklet önerirseniz sevinirim :) Hidrolik Disk frenli, Kilitlenebilir Maşalı, 29" aradığım kesin özelliklerdir boyum 178-179 arası yaşıma göre ilerde de kullanabileceğim bir bisiklet önermenizi bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden Teşekkür ederim.

Scudo
Mecburen bakacaksın o markalara dostum,1300 liraya alacağın scotta v fren 26 jant anca olur oda bulabilirseniz...

@Orhunn Big 929 öneririm bütçeyi zorlarsanız biraz yada ikinci el almayı deneyin 1300 tl ye güzel bisikletler bulabilirsiniz ikinci el olarak

Xc250 hidrolik disk 2016 tam 1300 tl

Hocam özelden de yazdım salcano insomnia 2015 model 150 km bindim 29' hidrolik fren garanti herşeyi 1.5 sene daha var çizik yok tertemiz kitlenebilir Amasitör 1.200 lira elimde 3 bisiklet var uygun veriyorum

Geri