Scudo Sports

130 mm carbon boğaz

@aziz

Evet karbon kaplamadır.Doğru diyorsunuz bir yanlışlık olmuş.Boğazlar arkadaşımdaydı o karbon kaplama değil demişti.Bende düzeltecektim hatırlatmanız iyi oldu.

Scudo
@PELİN

bİRaZ GEÇ OLDU AMA BU KONU İLE İLGİLİ DÜZELTME YAPMANIZ..bizde almış bulunduk artık bir kere,neyse şimdilik bir sorun yok,Yalnız belirtmek istediğim bir nokta var buradan,sadece bu malzeme için değil satılacak olan tüm malzemeler ile ilgili Arkadaşlardan ricamız lütfen satışa çıkrdığınız malzemenin detaylarına dikkat ederek doğru bir biçimde bilgi vererek satışa çıkarmalarıdır.Ne gönderen nede alıcı mağdur olsun,Konu güven olursa maddiyat teferruatta kalır.

Arkadaşdaydı boğazlar ona sorduğumda bana kaplama olmadığını söyledi.Ben de o yüzden kaplama değildir yazdım.Zaten bunu belirttim.Boğazdan memnun değilseniz bana geri gönderin ücretini göndereyim.zaten 4 boğazı 200 dolara aldık 130mm olduğu ve satılmadığı için fiyatını çok indirdim size gönderdiğimde indirimliydi oldukça.

@PELİN

Sorun değil artık kullanıyoruz,
Benim sormak istediğim başka bir konu var
sümer sizler ile bir görüşmemi istedi,Token in karbon yol jantlarından getirtebilirmiyiz.

@SEFAALPARSLAN

Şu anda bize boğazlar gelicek onlarla birlikde getirebiliriz Sümer'ede jant getiriyoruz.Msn adresimi özel msjla gönderiyorum .

@PELİN

Birde çevirimiçi olsa yazabileceğimde hep çevirimdışısınız..
Fatih sultan Mehmet

2 tane boğaz kalmıştır.
Fiyat 35 dolar.

Bir tane boğaz kalmıştır.

Boğazlar satılmıştır.

Geri