Scudo Sports

13 yıl sonra... (Bol bol fotoğraf) ...İşte benim bisikletim!

seleye gel kılıf takabilir pedli şort ve tayt giyebilirsiniz mola verdiğinizde yere oturun bacaklarınız v şeklinde açıp ben çok ağrımaya başlayınca öyle yapıyorum ve bu alışma dönemindede nemlendirici krem kullanın benim tavsiyem

• Beğen
Tepkiler: MuhammedErkan
Scudo
ah arkadaşım sen yine şanslısın ..ben hayatımda bisiklet zevki tadamamışlardanım...geçen yazdan beri de öğrenmeye çalışıyorum,ne yardım edecek birini bulabildim ne de destek olacak..izmirde bir kurs var,geçen yazdan beri takipteyim,bu sene açıldı,taa istanbul'dan kalkıp oraya gidicem,duyan şaşkın şaşkın bakıyor,niye garip geliyor insanlara anlamış ta diilim:)umarım en kısa zamanda orda olucam bayram ertesi..bana şans dile,seninki daha farklı tabii,sen binmeyi biliyorsun en azından ama sevincini anlıyabiliyorum,ben de en kısa sürede bisikletimin üzerinde mutluluk fotoğrafımı gönderebilirim burdan,umarım....sağlık ve huzurla bol pedallamalar diliyorum sana:)

Gülden Öztürk;
Bana kalırsa İstanbul'dan ta izmirlere gitmeye gerek yok. Bu iş başkasının öğretmesiyle olmaz bence. Boş bir arazi bayan tipi bisiklet. (Rahatça durup inmek için) Uzun zaman yeter. Size 1, 2 veya 3 gün yeter.

hayırlı olsun abi bende sivaslıyım ve sivasta yaşıyorum perşembe günü saat akşam 9da kongre binasının önünde tur var gezi amaçlı istersen gel

• Beğen
Beni dikilitaştan alırsanız gelirim:)

İnşallah gelirim geleneksel her hafta sanırım.

Bizim bebiş(11 aylık) herhangi bir problem çıkarmazsa Gelirim inşallah hem de memnuniyetle.

Güzel bir seçim olmuş.Güzel bisiklet.Güle güle kullanın.Hayırlı olsun...

• Beğen
Bisikletinizin renk uyumu çok hoş elciklerinizde 10 numara , yalnız kilit bu bisiklete yakışmamış keşke biraz daha iyi bir şey alsaydınız.

• Beğen
Murat Irmak;
Kilit aldım o eski sadece caydırıcı amaçlı koymuştum şimdi kaldırdım. Güzel detayı yakalamışsın.

şortun altına giyilen kısa pedli taytlar var,işinize cok yarıyacak...ben bu sayede kurtuldum bu dertten fakat şimdi alıştım,tayt olmadanda başarabiliyorum :) :) hayırlı olsun

• Beğen
güzel bisiklet,güle güle kullanın.umarım bundan sonra ara vermeden mutu mesut bisiklet sürersiniz :)

• Beğen
iyi günlerde kazasız belasız bol sürüşler dilerim
bisiklet zaten çok güzel birde arkadaki manzarayla katalog çekimi gibi olmuş

• Beğen
Geri