seleye gel kılıf takabilir pedli şort ve tayt giyebilirsiniz mola verdiğinizde yere oturun bacaklarınız v şeklinde açıp ben çok ağrımaya başlayınca öyle yapıyorum ve bu alışma dönemindede nemlendirici krem kullanın benim tavsiyem
ah arkadaşım sen yine şanslısın ..ben hayatımda bisiklet zevki tadamamışlardanım...geçen yazdan beri de öğrenmeye çalışıyorum,ne yardım edecek birini bulabildim ne de destek olacak..izmirde bir kurs var,geçen yazdan beri takipteyim,bu sene açıldı,taa istanbul'dan kalkıp oraya gidicem,duyan şaşkın şaşkın bakıyor,niye garip geliyor insanlara anlamış ta diilimumarım en kısa zamanda orda olucam bayram ertesi..bana şans dile,seninki daha farklı tabii,sen binmeyi biliyorsun en azından ama sevincini anlıyabiliyorum,ben de en kısa sürede bisikletimin üzerinde mutluluk fotoğrafımı gönderebilirim burdan,umarım....sağlık ve huzurla bol pedallamalar diliyorum sana
Gülden Öztürk;
Bana kalırsa İstanbul'dan ta izmirlere gitmeye gerek yok. Bu iş başkasının öğretmesiyle olmaz bence. Boş bir arazi bayan tipi bisiklet. (Rahatça durup inmek için) Uzun zaman yeter. Size 1, 2 veya 3 gün yeter.
şortun altına giyilen kısa pedli taytlar var,işinize cok yarıyacak...ben bu sayede kurtuldum bu dertten fakat şimdi alıştım,tayt olmadanda başarabiliyorum hayırlı olsun