Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

13-agst-2006 kadıkoy-sarıyer-kadıkoy

hdeveci

Forum Bağımlısı
Tepki
809
arkadaslar pazar gunu sarıyere kadar bir gidilse diye dusundum hani tarabyada dürüm yenir yine,sonra cay icmek icin durulur güzel bir gezi temposunda olur bence,ben pazar sabah yakacıktan cıkıp kadıkoy ve ordanda besiktasa gececegim kadıkoyden 08,45 vapuru ile besiktasa gecip orda barbaros heykelinden hareket 09.30 gelmek isteyen herkesi bekliyoruz,saglıcakla ve bol pedallı gunler diliyorum

Scudo
Frtsngz birader imzadaki alete kaç para verdin...İlgimi çekti..Kimbilir o paraya nasıl bir bidiklet alınırdı...:D :p

Öncelikle Sabahın saat 08:30 da garaj a koyduğum bisikletimin ön tekerleğinin patlak olduğunu görünce başımdan kaynar sular dökülmüş gibi hissettim. 09:35 e kadar bisikletçinin açmasını bekledim ve saat 10:00 da beşiktaştaydım ama kimse yoktu(Heykelin oraya bakmadım ama) Bastım biraz daha belki ileride yetişirim diye ancak kimseler yoktu yine tek başıma bugünü geçirdim.

Bilgisayarıma gelince
Pc:1100 Ytl
Laptop:1950 Ytl ye aldım.

Gerçekten bu paralara güzel bisiklet hatta bisikletler alınabilir ama bilgisayar tutkum işte :)

tekerleri tamir için yama seti alıp yama yapsaydın yetişirdin.. yada yedek iç lastikte olabilir. tabii birde pompa alman lazım..

• Beğen
Tepkiler: hdeveci

selamlar arkadaslar bugun ,dun yazmıs oldugum guzergahı bir cırpıda bıtırdım asırı yogun talep vardı tura katılmak ıcın mecburen yavas bir tur oldu saat 10 a dogru besıktastan hareket ettik resimleri yollayacagım bu gece herkese iyi geceler diliyorum

siz turlarken ben adanı zirvesine cıktım o sıcakta kan revan iicnde havamı aldım terim soğumadan doğru yörük ali plajı

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@nirvana

sen daha iyisin en azından serinlemissin ben eve gidene kadar suya giremedim eve gidincede ancak malum ıstanbulda belediyeler ne kadar acsada habire plajları ben cesaret edemiyorum,cilt kanseri olup imzamda bulunan delikanlıların buyumelerini seyretmek istiyorum :)

arkadaşları pazar akşamı gec saatte gördüm,hüseyini gördüm(yanlışım yoksa)
..ortaköy de idi..bisürü piskletli gecti gene önumden:)))

Geri