Scudo Sports

13.5 KRON XC500 yeni kadrom

Hayırlı olsun güzel olmuş ve ilk defa bi gyro lu mtb görüyorum güzel olmuş.Kron kadrolarının pek sağlam olmadığını düşnüyorum.(diğer xc bisikletlerine göre)Yani dikkatli kullanmanı tavsiye ederim.İyi pedallar...;)

Scudo
yorum yazan herkese çok teşekkür ederim,(dayıma da):D,kayseri'de kron kadro ile trial yapan birçok arkadaş var.zaman içinde sağlamlığını görücez.

türkiyede bitek sende yok gyro memetcanda var bizim caddebostandan vardı hatta çok iyi biliyorum 2cisin sanırım:D

memocanla sürekli görüşüyoduk ama bilmiyodum sorarım.ama emin ol 2.değilim,ben ilktim:D:D

gyroyu takarken boyutları tamamen uydu mu yoksa ek parça falan da yapmışmıydın?

uymadı kadroya biraz dokunmak zorunda kalmıştık,alın borusunun oraya ama basit bişey,alanında usta birisi rahatça halleder(xc 500 için konuşuyorum)
ben gyroyu 2-3 hafta önce söktüm,eğer takmayı düşünen arkadaşlar varsa küçük xc kadroları için düşünmesinler,hem frenler tam uyum sağlamıyo hemde bisikletin burnu yükseltiğinden bunny ler küçülüyo...

hayırlı olsun

bunun kırılmış fotolarıda bekliyoz ama :D...
adonay'a da geçmiş olsun sanada ;)

@gültekin

şuan 2 parça bodrumumda duruyo abi,sağol ama yine de:)

Koyduk ya olum,Kroncular dövecek en sonunda:D:D

Neden dövsünler, kendi hatandan kırıldığının bilincindesin, o bisikletin o şekilde kullanılmaması gerektiğinin de herkes bilincinde...

Bana sadece yazık ediyormuşsunuz gibi geliyor. İlki, XC kadroları ile trial yapıyorsunuz ve kendi yapabileceklerinizi kısıtlıyorsunuz, yeteneklerinizi köreltiyorsunuz, ikincisi de ülke ekonomisini zarara sokuyorsunuz.

Tabi hak vermek gerek, sizlerin talep ettiği kadroları da üreticiler ithal etmiyor veya üretmiyor...

evet abi,bence tek sorun son cümlede,bu alan Türkiye'de hiç gelişmemiş,neyse ki yavaş yavaş dikkat çekmeyi başarıyoruz sanırım.
Örneğin kadromu şuan Scott Voltage YZ 3 kadrosuyla değiştirmek istiyorum,kadro fiyatı 400 ytl ama komple bisikletin fiyatı 690ytl.Yapacak bişey yok,haketmediği halde o kadroya mecbur 400ytl vericem.30ytl lik haftalığımla 400 ytl biriktirmekse en büyük problem benim için şuan:)

elman_temel:gelelim senin konuya,scott,giant,trek,corratec,c.dale ve benzeri büyük markaların her kullanım tarzına uygun kadroları mevcut.önemli olan kullanım tarzınıza uygun kadroyu seçmektir.siz gidipte kronun xc 500,sedonanın 771,721 ve bunlar gibi xc kadrolarını kırarsanız ve burda geçipte artislik yaparsanız bence büyük yanlış yapmış olursunuz.o kadrolar size göre değil.madem kadro kırmaya bu kadar meraklısınız,tarzınıza uygun kadrolar seçin ve kırın bakalım kırabiliyormusunuz görelim.sizin kırıpta fotolarını koyduğunuz kadroların hayallerini kuranlar,aynı zamanda bu kadroları amaçlarına uygun kullanmak isteyenler var.
beni anlamışsınızdır umarım.yanlışınız büyük.

amacı dışında kullanılan herşey sonunda sizi hüsrana uğratır
bahsettiğimiz şey bu ,değilmi halil;)

slm bisikletin gayet güzel olmuş iyi günlerde kullanman dileğiylee Kayseriden galip

artislik yapan yok elman temel,konudan tam olarak haberin yoksa bu kadar rahat konuşma,beni de diğer xc kadro kıranlarla genelleme.

Geri