@shadowman3
Merhaba
Çok teşekkür ediyorum, ilginiz ve cevabi yazınız için. Turumuzu çok güzel bir beraberlik içinde bitiridikten sonra, paylaşım içinde uzun süren bir emek harcayarak yaptım. İnanın turu yapmak daha kolaydı.
Görüşmek üzere.
Sevgi ve selamlarımla.
@kayhan1907
Kayhan'cım merhaba
Mesajın için çok teşekkür ediyorum. Uyarını hemen dikkate aldım ve imzamda ki sevgili eşimle pedallamaya kısmına, dostlarımı da ilave etim.
Allah kısmet ederse diyerek başlayayım, bu sene ki, ay olarak kararlaştırdığımız büyük gezimizi Haziran ayı içinde yapmayı planlıyoruz.
Tura şimdilik katılacaklar, Ben, Çetin ağabey, kandırabilirsek eşim İlknur.
İlknur'u kandırmamız biraz zor olabilir, çünkü, ilk torunumuz hayırlısı ile şu 10, 15 içinde doğacak. Torununu bırakıp gidebilir mi? orasını zaman gösterecek.
Çetin ağabey ve ben varız, başka sıkı dostlarımız da geliriz dediler, tabi sen de, zaman denke gelirse, mutlaka gelirsin.
Bir de biliyorsun az kişi öz kişi tur için en iyi slogan
Hedefi kısacık yazayım.
Antalya dan çantalar, çadırlar, bisiklet üstünde, doğru garaja gidip otobüse binip Kapadokyaya yol alıyoruz.
Kapadokya da, gezilecek yerleri bisikletlerimiz ile gezip, geri dönüş olarak en makul güzargahı seçip, Akdenize, ordan Antalya ya kadar pedal çevirerek evimize varmayı hedefledik.
Sen şimdi diyeceksin, ben Antalya dan sonra ne yapacağım. Bizle beraber Antalya yı da gezeriz ve sonra istersen seni otobüsle, yok istemezsen, kıyıdan Egeden sana eşlik edebildiğimiz kadar, seni geçiriveririz.
İşte böyle, daha aylar varken şimdiden ayarlamaya başladık gezimizi. Haziranda yapma sebebimiz, Kapodokya da, havaların ısınmasını beklemek için , yoksa Mayıs gibi başlayacaktık turumuza.
Tabi bu sene için bir de, İznik gölü etrafı turumuz da kafamız da var, kısmet diyelim.
İşte böyle Kayhan'cım. Artık bu planlara göre şimdiden programını yapmaya başla.
İlknur'un da sana çok selamı var.
Sevgi ve selamlarımla.
@cihanbesyo
Merhaba
Bende, ilginiz ve güzel mesajınız için size çok teşekkür ediyorum.
Sevgi ve selamlarımla.