Scudo Sports

13-22 Ekim Antalya, Korkuteli'nden İzmir'e Bisiklet Gezimiz.

Sevgili hocam, Uzun bir hastalıktan sonra (beyin ameliyatı) dışarı çıkarak İst.Beld.İnternet evinde forumu gözden geçirirken sizin gezilerinizi ve anlatımınızı büyük bir zevle okudum.
Güzel ülkemizin tarihi ve doğasına doyum olmuyor. Hele birde BİSİKLET İLE doyarak gezilirse zevkten kaç köşe olunduğunu sen biliyorsun. Sanki bende sizinle beraber pedal basmış gibi oldum. Hey gidi günler binlerce km. pedal bastığım ülkemde şimdi bisikletime binebilecekmiyim diye düşünüyorum.
Bu sene tabi GPA yada gidemedim. Şimdilerde evde bisikletimi antrenman aletine bağladım sanki evvelki sene orta anadolu turunda yarıda kalan Erzincan Ağrı yolunda hayal ederek pedal basmaya devam ediyorum.

Hocam bir tutku olan bisiklet sporu hele uzun yolda pedal basmaya sağlıklı ve kazasız devam etmenizi dilerim. İnşallah sıhhatime kavuşursam sizlerle tekrar pedal basmanın özlemi ile Size ve sayın eşinize Sevgiler ve bol PEDALLI günler dilerim.

Scudo
@Necati Bilgen

Necati Abi tekrardan çok geçmiş olsun.

Daha binlerce km pedal basacağına inanıyoruz Necati abi.

Not : Ender abi, off topic yazdığım için özür dilerim.

Harika bir gezi...
Tertemiz bir Türkçe ile apaçık bir anlatım...
Olayı yerinde yaşatan fotoğraflar...
Ve en önemlisi insan sıcaklığını ve bisikleti birlikte hissedip, hissettirme...
İçtenlikle teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
eder abi paylaşım için ve alatım için verdiğin titizlik ve emeğie teşekkür ederim çok harika mekanları gezdiğinizi gösteriyor kareler nazilli de kaldığınız öğretmenevide benim kuzenimin nişanı yapılmıştı ordan hatırladım mekanı
yalnız en son fotolar bende açıkmadı göremedim yani nedendir acaba

• Beğen
@Necati Bilgen

Sevgili Necati ağabey merhaba.

Baştan geçmiş olsun diyeyim. Her ne kadar bu yazımdan önce, seni dün akşam telefonla aramış olsam ve geçmiş olsun desemde, buradan da aynısını söyleyeyim.
Telefonda dediğim gibi ben duymamışım . Bende hep diyordum , Necati abim nerelerde acaba diye. Meğerse bir sebebi varmış. Seni en kısa zamanda pedallarken görmek istiyoruz.

İlknur'unda sana çok çok selamları var. :)

Saygı ve sevgilerimle.

@axoyum

İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Sağlığım yerinde olduğu müddetçe, hava durumları da müsaade ettiği müddetçe bisiklet gezilerine devam diyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

@Hakan Eşme

Merhaba Hakan kardeşim

Teşekkür ediyorum.
Elimden geldiğince, kelimeleri ve cümleleri, seçerek kullanmaya, düzgün bir imla ile yazmaya azami gayret sarf ediyorum.
Yazımı ben önce, world dosyasında hazırlıyorum. Orada zaten hatalı kelimeleri anında gösteren bir kılavuz var, onları seçip doğrularını yazıyorum.
O kadar dikkat etmeme ve bir kaç kere de kontrol etmeme rağmen, sonraki forumdan okuyuşlarım da, bir kaç küçük imla ve kelime hataları tekrar buluyorum. Bunlarda gözden kaçmış oluyor dolayısıyla.:eek:

Bunu neden önemsiyorum? Forumda çoğu arkadaşımın yazılarını çözmekte, kullandıkları kelimeleri anlamakta çok zorluk çektiğim için, buranın da bir msn yazışma yeri olmadığını ve bir paylaşım sitesi olduğunu bildiğim için, elimden gelen azami gayreti gösteriyorum.
Aslında ben msn de bile kelimeleri kısaltarak yazmam, alışkanlık işte.

Gezimiz için, düşündüklerinize, çok teşekkür ediyorum. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

@emre arıkan

Merhaba Emre

İlgin için teşekkür ediyorum. Gezdiğimiz yerler hakikaten çok güzel yerler. Hele o Afrodisias tarihi kenti için bile o yola gidilir.

Fotolar için ise, biraz da benim kabahatimden dolayı açılmıyorlar. Çok fotoğraf attığım için, tüm fotoğraflar açılmadan sayfanın süresi doluyor. Ama sayfa dolması bittiğinde, halen açılmamış fotoğraf var ise, yukarıdan yenile dedğinde ikinci sayfa dolmaya başladığında açılmayan fotoğraflar da açılmış oluyorlar.

Sevgi ve selamlarımla.

Sevğili Ender,geziniz söylediğinde güzel olmuş.Resimlerde çok güzel çıkmış.Bizle paylaştığın için çok teşekkürler.İşallah bir dahaki gezinize bende katılırım .sevğiler.

• Beğen
ender bey yine yollarda döktürmüşsünüz kutluyorum manzaralar harika sayenizde gidemediğimiz yerleri görmüş oluyoruz selamlar saygılar yolunuz acık pedalını sağlam olsun

• Beğen
sevgili Ender ve Çetin abilerim Beyşehir Antalya turunuzu forumdan takip etmiş ve hayran kalmıştım, şimdi İzmir turunuzu da bir solukta izledim, sanırım kelimeler yine kıfayetsiz kalacak turunuzun ne kadar güzel olduğunu anlatmaya... harikasınız. Sizleri mutlaka tanımak isterim, yolunuz Burdur ya da Konya'ya düşerse ya da Antalya'ya geldiğim bir zaman....

• Beğen
@mcsbenz

Çok teşekkür ediyorum.

Gezmişiz, forumun amacı ne gezdiğimiz, gördüğümüz yerleri arkadaşlarımıza aktarmak. Ben de forumda paylaşımları büyük bir zevk ile izliyorum. Görmediğim yerleri tanımak, çok keyifli oluyor. Tek sebeb bu. Paylaşmak.

Sevgi ve selamlarımla.

@eminozk

Sevgili Emin ağabey.

İnşallah senle de bir gezimizde beraber pedal basarız. Kısmetse Haziran içinde yapmayı düşündüğümüz Kapadokya ve ordan pedallayarak Antalya, gezimize şimdiden hazırlanmaya başla. Kısmet diyelim.

Sevgi ve selamlarımla.

@necod

Necip arkadaşım merhaba

İşte gördüğün gibi, daha önce bu kadar uzaklara bisikletle gidilemez diye düşünürken, İzmir'e kadar gittik.
Yanlız bunun sonucunda ne oldu dersin, artık kısa şehir içi gezileri tad vermez oldu. Havaların bahar ve yaza gelmesini dört gözle bekliyorum, uzun geziler yapabilmek için.
Bahar gelsin şu Kestel gezimizi bir yapalım artık.

Sevgi ve selamlarımla.

@aliko

Merhaba
Gezimizi ve paylaşımı beğendiğinize sevindim. Çok teşekkür ediyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

@m.varolfb

Sevgili m.varolfb merhaba

İlgin için çok teşekkür ediyorum. Beyşehir gölü çevresi ve oradan pedallayarak Antalya gezimiz, bizlere bisikletle her yere gidebileceğimizi ispatladı. Artık her güzel yere bisikletle gitmeyi palnalıyoruz.

Ben seni daha Beyşehir gezisi sırasında nerdeyse tanıyacakmışım. Senin görev yaptığın okul önünden geçmişiz. Ama haberimiz yoktu, tabi seninde.
İnşallah bir yerlerde denk gelir tanışırız.
Sen de Antalya'ya gelirsen mutlaka haberimiz olsun. En kısa zamanda görüşüp tanışmak üzere.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
Büyük bir zevkle okudum takip ettim. Herşey çok güzel olmuş. Ender bey özl. msj. için size ayrıca tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar selamlar her ikinizede.

• Beğen
@İbrahim Yurtseven

Merhaba İbrahim bey ;)

Dediğiniz gibi bisikletle yapılan geziler çok zevkli oluyor. Aynı mesafeleri araba ile yarım günde bile alabiliyorsunuz, ama bisikletin verdiği keyif çok farklı. İnsan yolday iken daha önce farketmediği, görmediği o kadar çok şeyi görüyorki.

Özel mesaj içinde, gününü çok geçirmişiz ama, görür görmez bilgilendirmeye çalıştım. :)

Sevgi ve selamlarımla.

ender bey ayaklarınıza sağlık olsun valla resimleri açarken bilgisayarım kasıldı köhne bilgisayaram var genede zar zor açtı
bu gezi bence destan gezisi olmuş
yaşamımızın en güzel günleri bunlar ender bey yaşamımızı bu tip aktivitelerle değerlendirmek o kadar güzelki
hiç bir şeye benzemiyor parayla pulla asla ölçülmüyor
esen kalın dostum

ender abicim ellerine yüreğine sağlık çok harika bir tur olmuş sanki o anları yaşadım gitmeden görmek buna denir oralara gitmeden oraları görmüş gibi oldum harika bir paylaşım teşekkurler saygılar

• Beğen
@özcan topal

Çok teşekkür ediyorum.İlginiz ve beğeniniz için. :)

@kudu

Merhaba Kudret arkadaşım.

İnan resim konusunda haklısın. Bu gördüğün resimler zaten gezide çekilen resimlerin çok azı. Bende çok resim attığım kanısındayım , ama gün olarak çok uzun bir geziydi, onun için böyle oldu. Bu gezi çünkü 10 günü geçen bir sürede yapıldı.
İlgin için çok teşekkür ediyorum. :)

@baymekanik.

Mehmet arkadaşım merhaba

İlgin için çok teşekkür ediyorum. Ben de , daha önceleri defalarca geçtiğim bir yolda ilk defa bisiklet ile geçtim. Daha önceleri hiç mi hiç görmediğim onlarca yeri ve mekanı görebildik.
Bisiklet bu gezi işinde muhteşem bir olay. Heryeri içine sindire sindire görebiliyorsun. Hele bir de yanında anlaştığın bir arkadaşın olursa deymeyin keyfimize. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

Merhaba abi
Okurken içim gitti. Bu yıl haberleşelimde uzun bir yol yapalım hep beraber. Bir de sevgili eşimle pedallamaya devam yazmışsın iyi tamam da bizleri de unutma dostlarıda ekle lütfen oraya İlknur Hanımıda benim için öp görüşmek dileğiyle mutlu yıllar

• Beğen
Geri