Scudo Sports

13-15 MART Turkish Riviera MTB Cup - Alanya-Kizilalan

Arkadaşlar dün Tunga Kayım ve Kadri Kelleci ile Kızılalana çıktık, öncelikle şu bilgileri vereyim, iki yarışta 1 gün arayla Kızılalan mevkiinde yapılacak, yanlız bir kötü haberim var, parkuru hazılanmasında yetkili kişilerin çeşitli nedenlerle 2. bir parkur hazırlamadıklarını görüyoruz, bu nedenle 2 gün 2. si biraz değişik bir parkurda yarışılacak (2. parkur 1. nin kısaltılmışı olacakmış) , bu halen düzeltilebilir, lütfen federasyon yetkililerini arayarak (email, fax telefon vs) aynı mekanda 2 ayrı yarışın 2 değişik parkurda olması konusunda talepte bulunun onlar da burdaki yetkilileri arayarak Kızılalan mevikisinde 2. bir parkur hazırlanması konusunda direktif versinler, yoksa 2 gün de ikisi de neredeyse aynı olan parkurda yarışacağız (yarıştan sonra şikayet etmek yerine şimdiden bunu yapalım) . 2. değişik parkur rahatlıkla çıkarılabilir Tunga' nın dediğine göre sadece yerel yetkililerin harekete geçmesi gerekiyor...

(link)
Kadir Kelleci

Parkura gelince, son derece teknik, oldukça beceri gerektiren, kısa ve sert yokuşlara sahip bir parkur olduğunu belirtebiliriz. Umarım 2. bir güzel bir parkur çıkarılır ve 2 ayrı güzel yarış koşulmuş olur...

Scudo
1) D.Berkay Yavrucuk 3 gece
2) Ömer Cumhur BOYRAZ (Çarşamba akşam-pazartesi sabah)
3) Fatih Güven 5 gece
4) Ali AKYILDIZ 3 gece
5) Kaşif Temuçin Garzan (çarşamba-pazar) -4 gece-
6) Turgut Kılıçaslan 5 gece
7) Eralp SOYSAL (perşembe-p.tesi) 4 gece
8) Caner Murathan (perşembe-p.tesi) 4 gece
9) Mert Kabtan (perşembe-pazar) 3 gece
10) Aybars Öge Sürücü ?
11) Sue Thomas (9-15?) -6 gece
12) Burcu Asuman Balcı ?
13) Mustafa Kabasakal ?
14) Fatih Buzğan 4 gece
15) Erica 4 gece
16) Darryl 4 gece
17) Ginny 4 gece
18) Merve Bayram 3 gece
19) Oğuz Özçelik 3 gece
20) Ozan Bulunmaz 3 gece
21) Ogün Çavuş 3 gece
22) Mehmet Akif Ersoy 3 gece
23) Mustafa Kemal Mut 3 gece
24) Kerim Kılıçoğlu 4 gece
25) Zeki Alper Özgökcen 1 gece
26) Mehmet Emin Özgökcen 1 gece
27) Yamaç Kolatan 5 gece
28) FARUK DİNÇ 5 gece
29) + Antalya ekibi ?
30) Yılmaz Kanat 6-7 gece
31) ..

Arkadaşlar bu gece büyük ihtimalle listeyi göndereceğim o yüzden son düzeltmelerin yapılması gerekiyor... Listeeyi kontrol edip hata varsa düzeltmenizi veya eksik bilgi varsa tamamlamanızı rica edeceğim..

@d.berkay

BERKAY BEN CARSAMBA GELICEM PAZAR AYRILICAM SANIRIM 4 GUN OLUYOR BI YANLISLIK OLMASIN DA AMA O SUREC ICINDE 3 GUN PARASI VERIRSEM DE SORUNOLMAZ SEVINRIIM:))))

@glopusgold

Şimdi; çarşamba gece, perşembe gece, cuma gece ve c.tesi gece oluyor sanırım eğer böyleyse 4 gece seninkisi..

@Hakan Yazman

Mesajınıza teşekkür ederim , sonunda biri parkurdan bahsetti , birde Alanyadan Kızılalana arabayla nasıl gidilir ondan bahsederseniz çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
1) D.Berkay Yavrucuk 3 gece
2) Ömer Cumhur BOYRAZ (Çarşamba akşam-pazartesi sabah)
3) Fatih Güven 5 gece
4) Ali AKYILDIZ 3 gece
5) Kaşif Temuçin Garzan (çarşamba-pazar) -4 gece-
6) Turgut Kılıçaslan 5 gece
7) Eralp SOYSAL (perşembe-p.tesi) 4 gece
8) Caner Murathan (perşembe-p.tesi) 4 gece
9) Mert Kabtan (perşembe-pazar) 3 gece
10) Aybars Öge Sürücü ?
11) Sue Thomas (9-15?) -6 gece
12) Burcu Asuman Balcı ?
13) Mustafa Kabasakal ?
14) Fatih Buzğan 4 gece
15) Erica 4 gece
16) Darryl 4 gece
17) Ginny 4 gece
18) Merve Bayram 3 gece
19) Oğuz Özçelik 3 gece
20) Ozan Bulunmaz 3 gece
21) Ogün Çavuş 3 gece
22) Mehmet Akif Ersoy 3 gece
23) Mustafa Kemal Mut 3 gece
24) Kerim Kılıçoğlu 4 gece
25) Zeki Alper Özgökcen 1 gece
26) Mehmet Emin Özgökcen 1 gece
27) Yamaç Kolatan 5 gece
28) FARUK DİNÇ 5 gece
29) + Antalya ekibi(5-6 kişi) ?
30) Yılmaz Kanat 6-7 gece
31) Adana ekibi(5-6 kişi) ?
32) ...

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
32)CUMARTESİ.PAZAR akşamına kadar aşkın altan.ekleyin.şimdiden teşekkür edrim

@d.berkay

berkay bu listede antalya ekibini mallesef sana isimli olarak veremiyorum ama 6 kişi olarak yazdırmıştık bu ismi
bu isimler içinde zeki alper özkökcen de biZİm listemizdeydi ama arkadaş bize başka konuşuyo size sonra ismini yazdırıyo ben anlayamadım biz perşembe sabah otelde olcaz perşembe cuma ve ctesi geceleri kalcaz pazar sabahı otelden çıkcaz sen bizi yine 6 kişi olarak bildirirsen iyi olur çünkü ben bide cumartesi akşamüstü antalyaya gidip gelcem 1 veya 2 arkadaş daha gertircem ben

@levent sünger

Rica ederim, gayet basit, Alanya çevre yoluna çıkıyorsunuz (Mersin yoluna) hal kavşağı ışıklarını geçiyorsunuz, sonraki ışıklardan sola karşıya dönüyorsunuz dağ yoluna vuruyorsunuz baya bir tırmanma var ordan sorarak bulabilirsiniz rahatlıkla...

@Eralp Soysal

PROGRAM HAKKINDA BİLGİLER PZT,SALI GİBİ GELİR.

KLASİK OLARAK ;

12.MART perşembe

12:00 - 17:00 Kayıtlar
17:00 Teknik Toplantı (Alanya Belediyesi)
18:00 Makarna Partisi (belki)

13.MART Cuma

10:00 Yıldız erkek,Genç erkek,+30,+40 master START
13:00 Elite Erkerler ve Elite Bayanlar
16:00 Ödül Töreni

gibi işler.

Yine de Güncel bilgileri buraya atacağım.

@geotech emre

Telefondan cevapladım ..

@ysnymn

yanlışlık olmasın abi bana herangi bi mesaj gelmedi ...

Fırat Ayanyan
11.3.2009 Akşamı giriş.
16.03.2009 Sabahı çıkış.

Berkay abi beni de listeye eklersen sevinirim.

Arkadaslar, Izmirden yarisa katilacak olup da henuz bilet almamis ve dusuk fiyatla, konforla Alanya yarisina katilmak isteyenler varsa Minibusumuzde 2 kisilik yer var.
(2 kisi + 2 bisiklet + 2 canta)
Carsamba gecesi (12 veya 1 gibi) yola cikacagiz.Pazar gecesi Alanyadan donuse gececegiz.
Ilgilenenler ozel mesaj yoluyla iletisime gecebilir.

Merhaba arkadaşlar bugün tekrar parkura çıktık, bazı yabancılar da parkurda antrenman yapıyorlardı, onlarla beraber 2 tur attık.

Bu arada belirtmek istiyorum tekrar, Kızılalan yarış parkuru son derece sert ve teknik bir parkurdur, düşülmesi halinde tehlikeli olabilecek kayalık bir çok pasaj mevcut, bir çok arkadaşın ilk defa yarışa geleceğini biliyorum, bu yüzden bu bölümün başındaki "yarışçılar için temel tavsiyeler" adlı yazımı tekrar okumaları ve yarış güvenliği için gereken şekilde davranmaları hayati önem taşımaktadır.

Yine bir çok yarışçının teknik sorun yaşaması kuvvetle muhtemel, bunların başında da çok fazla sivri kayalar olması nedeniyle lastik patlamaları olacaktır, ayrıca ani eğim değişimleri nedeniyle vites sisteminizin de iyi çalışması gerekmektedir, bu yüzden emeklerinizin heba olmaması ve iyi bir yarış koşmanız için tedbirlerinizi (tubeless, stans sıvı vs vs) şimdiden alınız...

Geri