Scudo Sports

12 Temmuz 2009 Belgrad Ormanı

Scudo
@Hasan Hüseyin Aslan

genelde herkes bırbırını forumdan tanıyor tabii ki yüzyüze tanıştıklarımızda ve bırbırını tanıyan kısılerde var
lakin gelirsin tanışırız tanışmış oluruz sorun kalmaz hiç kimsede yalnız kalmaz
kask elbette onemlı heleki offroad dusunuyorsanız kesınlıkle bence ama yoksa da gelme demıycez elbettekı
zaten nıyetımız kım daha ıyı bısıklet bınıyor degıl grup halınde yavasta olsa guzel bır pazar gunu gecırmek....

@gökhan aksoy

-Piknik de yapacağız..Sabah kalkıp kahvaltı yapmak zor oluyor..Oranın havasında kahvaltı yapıp ormanı dinlemek farklı birşey.. :)

-4.Levent tarafını cumartesine kadar netleştirin..Bir bölgeden gruba katalım sizleri..

@Hasan Hüseyin Aslan

Çoğu arkadaşın profesyonelliği yok..Birçoğu forumda birbirlerini tanıyor nadiren de olsa organizasyonlarda birbirlerini görmüş kişiler..Merak etme kimse dışında kalmaz ortamın :)

Netleştirirsen bize dön seninde adını yazalım..

dostlarım herkes beşiktaşda deniz müzesinin yanında buluşursa daha kolay olur ordan ortaköye ordan bebek üzerinden belgrada çıkan sapağa kadar pedal basın sonra askeriyenin ordan girin dümdüz gidin ilk rampa gelir bir km vardır sonra kemeriin ordan sağa sapın düz gidin o yol siz belgrada ulaştırır içeriye girince offroad yollara ulaşırsınız dönüşünüzü yine aynı yerden yaparsanız sizin için daha iyi olur anadolu yakasından gelecek arkadaşlar kadıköyden beşiktaş vapuruna binerek geçebilirler hareket saatinizi 10.00 olarak belirlersiniz trafikte gideceğiniz için aranızda fren mesafesi bırakmanız iyi olur tabi kask gerekli artı eldiven düşmelerde ellerinizi korur o gün için bir arka takım kaptanı belirlemeniz menfatinize arkayı o toplar her türlü aksiliklerde cep telefonlarınızdan haberleşirsiniz

kudret abı sağolasın bız karsıdan gelen olur ihtimalini gözönünde pek bulundurmamıstık

kendı cevremızden yanı gop cevresı dıye hesaplamıstık
ve yınede agırlık gop tan
ama bayagı gelen var
karsıdan gelen arkadasların durumuna gore kendımızı ayarlayacagız artık
ama takdır edersınkı goptan kalkıp bebege gıdıp ordan gerı donmek takrıbı 35-40 km arkasından belgrat 60 km bazı arkadasları yorabılır

bı care bulacagız

nıtekım bu leventten gelen arkadaslar ıcınde gecerlı onlar ıcın bıraz daha az tabıı

eger karsıdan gelenler bir kaç kişi olursa sorun yok buluşma yeri kemer olur, eger tek kısı gelecekse ve arabayla degıl de bısıkletle gelecekse elbette performansı ıyı bır ıkı arkadas
(mesela cengızakgun abim :D) gıder alır gelır (gerekırse bende gelırım pilavdan donenın kaşıgı kırılsın sebep olur sabah namazını bile kılarım ortaköyde )o arkadası dıye dusunuyorum...

saat konusuna gelınce sabahın erken saatlerı her zaman benım fızıken ve psıkolojık olarak en ıyı oldugum saatlerdır,
muthıs bır ferahlık olur ıcımde
ben yınede 7 derım

eger saat sıkıntısı olan arkadaslar varsa ve karsıdan gelme gıbı durumlara farklı bir çözümü olan varsa açıklasın tabiiki durum istişareye açıktır, herkes görüşünü belirtsin...

tekrar tekrar herkese teşekkür ederım yoğun ilgi için

-Kudret abi önerilerin altın değerinde..Çok tşk ederiz..

-Gop ağırlıklı olduğu için ilk buluşma noktasını gop meydan belirledik.Buradan beşiktaş yapıp oradan ormana gitmek bizim yolu ikiye katlar.. 4.leventten ve maslaktan gelecek arkadaşlar için alternatif bir buluşma yeri belirleyeceğiz.Yüksek ihtimal askeriyenin oradan yada ormanın içinde biryerden buluşma noktası ayarlayacağız.

-Buluşma saati en uygundur.Hatta çok öneri olursa erkene bile çekeriz..ne kadar geç olursa o kadar hava fazla ısınıyor..

-Önerileri bekliyorum..Tabi katılımlarıda :)

ben alibeyköyden size katılsam olrmu??
yeşilpınardayımda...

@gvenc_mtb

Mısırın oraya gelmeden önceki büyük yuvarlaktan gruba katılabilirsin..İyi günler..

Arkadaşlar Merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Böyle güzel turların yapıldığını görünce çok sevindim. Bende bu tura katılmak istiyorum. Ön den amörtisörlü Maino (Bianchi nin yan markası) bisiklet aldım geçen hafta.

Bu arada İstinye'de oturuyorum. Belgrad a derbent üzerinden geçmeyi planlıyorum, eğer 4. leventten gelecek arkadaşlar Maslak tan geçicekse onlara katılabilirim.

tekrar görüşmek üzere.

küçükköy sapağı dimi???
tel varsa sorun değil haberleşiriz.
bu arada toplam yapılınacak yol kac km??

- t-wolves kardeş gökhan aksoy kardeş ile iletişime geç.O ve arkadaşları 4.Levent grubu..Maslaktan Hasan Topcan kardeşimizlede iletişime geçin kendiside 4.Levent grubu ile gelebilir.

-gvenc_mtb kardeş ilk konuda telefon numaramı bıraktım..Alibeyköy mısıra gelmeden önce daha geride (eyüp'e doğru) büyük yuvarlak var.Oradan katılabilirsin..Onun sağ tarafından gideceğimiz için mısırın oraya varmayacağız.Toplam yapılacak yolu şuan için söylemem mümkün değil çünkü yoldan katılacak arkadaşlar ile beraber dönüş yolumuz aynı olmayabilir.Sarıyer hattından da dönebilme ihtimalimiz var.Her arkadaşımızın çıkarına yakın olacak şekilde bir dönüş rotası çizilir.

gvenç mtb arkadaşım Akifin bahsettiği mısıra gelmeden önceki yer iskinin önü oluyo sanırım
orda katılabilirsin
istersen arıcılar otagarı var ordada katılabilirsin

SAYGILARIMLA

• Beğen
Tepkiler: Güvenç Terzierol
eyvallah bende ionu sordum bu arada igdaş orası:D:D
sorun değil oraya gelirim....
aslında gaziyede gelirim ama sabahın o saatinde beni yolda keserler o yüzden alibeyköyü tercih ettim...

tmm sabah haberleşmiş oluruz...

• Beğen
Tepkiler: Erdal Mişe
iletişime geçmek isteyen dostlar var ise tuzak83@hotmail.com 0536 345 20 19 Maslak Pınar Mah.den yola çıkacağım güzergah üzerinden buluşmak isteyen olursa bana ulaşırsa sevinirim...

Gelecek olupta ismi yazılmayan lütfen yazdırsın.. Katılım bekliyorum :)

1-YARGISIZ_INFAZ
2-cengizakgün
3-caylak
4-uslu uslu
5-Ahmet Türkölmez
6-gökhan aksoy
7-gökhan aksoy arkadaş1(recep)
8-gökhan aksoy arkadaş2 (ismail)
9-gvenc_mtb
10-Burçak Erbil
11-Hasan Topcan
12-uğur yılmaz

@msconfig
arkadasımızın grubuyla yapmıs olduğu bi keşifte güzel bir parkur bulmuşlar https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=44813
buradan bakabilirsiniz...

googlearth ta baktım bisiklet yoluna yakın galiba ancak ben ormanı cok iyi bilmiyorum bilen arkadaslar bakabilirler ve biliyrlarsa yorumlarını bekliyorum:D
off-road için olabilir belki ancak bilemeyiz tabiki...:D
grubun kararına bağlı.:)
yada sizlerin varsa baska bildiği paylaşırlarsa seviniriz:D

azcık zorlu olsun:D

bu arada genel yaş ortalamamız nasıl acaba ben diyorum çok mu küçük kalıcam yanınızda??:D
yaş 16 benimxD

@gvenc

Gittiğimizde göz atarız kardeş..Bahçeköy yolunun biraz derininde yer alıyor sanırım..bizde keşif yaparız ne olacak :)

Geri