Scudo Sports

12 Temmuz 2009 Belgrad Ormanı

Scudo
@caylak

Ben istiyorumki profesyonel amatör herkes faydalansın :) o zaman daha fazla mutlu olurum :)

katılım gerçten güzel gidiyor önümüzde daha koskoca 4 gün umarım istediğimiz dereceye geliriz şimdiden gelen herkese teşekkürler...

dostlarımın dikkatine
geçen sene belgrad şenliğine 107 bisikletli katıldı güzergah beşiktaşdan sarıyer istikametine doğru askeriyenin ordan yukarı rampayı çıkarak kemere ulaşmaca şeklinde idi bu kadar kalabalık sonucunda trafik polisleri bizi çevirdi izin alınmamıştı trafiği tehlikeye sokmaktan adam başı 60 ytl ceza vermek durumundan polislerin iyi niyetli olması sayesinde yırttık trafik içersinde trafiği yoğun olan yerlere tur düzenlerken bazı kurallar vardır yalnız katılım 20 -25 kişide kalırsa sorun olacağını zannetmiyorum sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilerim

kudret kurtcebe-takım kaptanı

@ahmet türkölmez

Teşekkür!
Ben Sahrayıcedit'teyim. Aslında arabayla gelmeyi planlıyorum ama bu yakada bir grup toplanıp gidecekse katılabilirim. Özelden telefonumu yollarım, konuşup daha rahat anlaşırız...
Bu arada parkur nasıl? Ben daha önce gitmediğimden hiç bilmiyorum.. Offroad yapcaz mı? (Benim maşanın havası biraz az da, engebeli araziye girceksek hava bastırmam lazım ;) dibe vurur yoksa! :eek: )

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
@burcak

parkur gerçekten çok güzel ormanla iç içe bir mekan yaklaşık 8km koşu ve bisiklet parkuru var bisiklet parkuru dediğim yani koşu parkuruyla aynı yerde :) yokuş ve inişli bir yol ayrıca 2 şeritli bir yol var gerçekten çok uzun bir yol offroad yapacağımızı sanmıyorum ama ortam ve arkadaşlar müsait olurlarsa neden olmasın.Ben tek geleceğim sizde tek gelirisniz sanırım kazasız belasız gelmek nasip etsin rabbim..!

@ahmet türkölmez
Ahmet abi beraber gidecez desene yanyana :D hatta ben seninde arkanda kalacam :D

ben de listenin 4.leventten potansiyel katılımcısıyım:)

gökhan, ismail ve recep ile geçen pazar sapanca turunda tanışmıştık. muhteşemdi.. yine bu taraftan hasan gibi maslak vs. gelecek arkadaşlarla ortak bir buluşma noktası ayarlayabiliriz. güzergahı iyi bilen birinden bu konuda yardımcı olmasını isterim ;)

@kudu

kudret abı senın gıbı tecrubelı ınsanların tecrubelerıne bızlerın ıhtıyacı var

daha baska tavsıyelerınde olursa kesınlıkle cok sevınırız... :)

.....................................................................................................

bu arada grup bayagı ıyı olacak gıbı ınsallah

gezıye ragbet gosteren sıcakkanlı her abı ve kardeslerıme tesekkurler...

@burcak

genel ıtıbarıyle yol tam bısıkletle gıdılecek yol bence

zaten hasan arkadasım gereklı acıklamaları yapmıs
ben bısıkletle o yolu gıtmedım ama arabayla cok gıttım ve cok cok begendım
bir iki hafta sonra dusunuyordum bu haftaya nasıpmıs...
suprız bır gezı oldu talep fazla olmaz dıye dusunmustum ama bayagı talep oldu

katılan katılmayan herkese cok tesekkurler

mehmetınde telefonu yazıyor yınede bende yazayım 0 506 5442053

offroad a gelınce 1,40 lamı geleyım 1.95 tırtırlıylamı derken 1.40 dıye dusunuyorum

galıba ofroad ısteyen yanına bırını bulursa yapacak gıbı genel bır ofroad dusuncesı yok

belkı ortam ıcerısınde olusur...

-Kudret Abi tavsiyen ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.Çok fazla katılım olursa grubu böleriz..Katılım olsunda :)

-Maslaktan ve çevresinden gelecek arkadaşlar çoğalırlarsa onlara da bir buluşma noktası belirleriz.Yolun bir kısmından yada ormandan biryerden gruba katılırlar.

-Burçak Erbil offroad henüz belli değil.Katılım olursa yapılır.Sen her halükârda amortisörüne hava bastır..

-Tanışma ve program için buluşma noktasına 15 dk önce gelinirse daha iyi oturturuz grubu..

Selam arkadaşlar.Öncelikle bu tur için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turunuza katılmak istiyorum ama bir sorum var. Belgrad ormanına gitmedim, yolları bilmiyorum o yüzden soruyorum.benim bisikletim yol bisikleti.Ormanda nasıl yollarda gezeceğiz? Yol bisikletiyle katılmamın sorunu olmıyacaksa benide listeye eklerseniz sevinirim.

@uğur yılmaz

Sevgili uğur kardeş;
Gideceğimiz rota ilk mesajda yazılı..Rota üzerinde yol bisikleti ile rahatlıkla gidebilirsiniz.Orman içindede asfalt yoldan gideceğiz ve piknik yerine ulaşacağız..Offroad yapacak arkadaşlar olacaktır.Yol bisikleti ile onlara katılamazsınız.Bunun haricinde bir problem yaşayacağınızı zannetmiyorum.Fakat şu varki benim düşüncem..İstanbulun normal yolları bile harita gibi :) Orman yolları normal yoldan daha düz buna emin olun..Listeye adınızı ekliyorum..

1-YARGISIZ_INFAZ
2-cengizakgün
3-caylak
4-uslu uslu
5-Ahmet Türkölmez
6-gökhan aksoy
7-gökhan aksoy arkadaş1(recep)
8-gökhan aksoy arkadaş2 (ismail)
9-gvenc_mtb
10-Burçak Erbil
11-Hasan Topcan
12-uğur yılmaz

Merhabalar..
Ben gelmek isterim ama daha forumda da ortamda da daha çok yeniyim. Organizasyonlar nasıl oluyor hiç bir fikrim yok. Benim hiç bir profesyonelliğim yok yani bildiginiz kapri tişört giyinip bisikletimi alıp gelicem gelirsem yeterli midir mesela bu sadece?. Bir de gelenlerin hepsi birbirini tanıyor mu? Şimdi oraya gidince bi ortamın dışında kalmış olmak istemiyorum tek başıma gelebilcem çünkü sıkıntılarım bunalr biri beni rahatlatırsa sevinirim :)
İyi günler...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
@uğur yılmaz

sakaryadan buraya bu tur için geleceksen helal olsun sana daha ne diyeyim...:eek:

allah mücadeleci ruhunuzu ve neşenizi korusun ...;)

of road istiyoruz
4. levent civarında 4 kişi olacağız.(ben, recep, ismail, ömer) bu bölgeden gelecek olan olursa buluşup ormana kadar beraber gidebiliriz.
3 hafta önce evyap fabrikasında buluşup gitmiştik. yol gayet iyi sorun olmaz sanırım.

birde piknik mi olacak yoksa orada bir yerde mi yiyeceğiz. ona göre tedarikli olalım.

@YARGISIZ_INFAZ

Ok, anlaşıldı! ;) Bence de her halükarda hava bastırıp da geleyim, eğlenceyi kaçırmayayım!

arkadaslar okadar gidiyoruz bi off-road da yaparmıyız?? TRAİL tarzı bi patika faln??
ben ekstrem bişeyler denemek istiyorum...:D:D:D

NOT: tamm yukarıyı okumadan cevap yazdım ama bence yapalım ya sadece git gel olmaz biraz heyecan olsun::..:D:D

Geri