Scudo Sports

12 Temmuz 2009 Belgrad Ormanı

sanırım belgrad ormanına en yakın benim istiyorsanız size o gün havanın nasıl olacağını yazayım gideceğimiz günün sabahında saat 6 gibi yazabilirim sabah evden çıkmadan foruma bakabilrsiniz ve şekilde daha netleştirmiş olabiliriz tabi bu bir tavsiye yinede sizlere kalmış birşey inş. hava güzel bugun gök gürledi ama buralarda tek bir yağmur tanesi bile düşmedi (Maslak)

Scudo
bir iki gündür foruma bakamadım kusura bakmayın.
bizim ormana gidiş planımız şu şekilde. recep ismail. ve ömer evyap fabrikasının (cendere yolu) ordan beni alacaklar. bu bölgeden gelecek arkadaşlarla kemerburgazda buluşabiliriz. (bim önü) oradan da ormanda hep beraber neşet suyunun önünde buluşiabiliriz.
iletişime geçmek isteyenler için: 0505 700 25 94

Yağmur sorun olmaz bence.uzun süreli yağacağını zannetmiyorum,yağarsa bi yerlerde durabiliriz,yedek tshirt felan olduktan sonra sıkıntısı olmaz.sürerkende yavaş sürer, dikkatli oluruz. Yağmur benim ve arkadaşım için problem olmaz. yapmurlu havada su birikintilerinden hızlı geçip üstümü başımı çamur etmeyi ıslanmayı severim ben:)

akifcim cnm benım böyle bir geziye bi deli lazım dimi? kambersiz düğün hesabi işte geldim benı de yaz listeye. akif baştan söyleyeyim kulakçık yumulduğu için biraz yavaş gidebilirim haberin olsun. piknik kısmına fazla takılamıyacağım. eğer benım gibi zamanı kısıtlı arkadaşlar varsa ben sahil yolu üzerinden eyüp sultana geri dönüş yapıcam tek başıma. saat 11 yada 11:30 gibi eyüp te olurum. ztn sarıyerden eve gelmem max 90dk. yaşlandık yaa :D

yağmurdan korkmayın ya iki islatır ztn hava 30 dereceye yakın hemen kururuz:D igdaş in oradan katılacağım oradaki arkadaşlarla beraber gelirim benı gop a kadar çıkarmayın.

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
Katılanlar

Sanırım Listesin Son Hali Bu Şekilde

1.YARGISIZ_INFAZ
2.caylak
3.uslu uslu
4.Ahmet Türkölmez
5.gökhan aksoy
6.gökhan aksoy arkadaş1(recep)
7.gökhan aksoy arkadaş2 (ismail)
8.gvenc_mtb
9.Burçak Erbil
10.Hasan Topcan
11.uğur yılmaz
12.MESUT
13.uğur yılmazın arkadaşı
14.burakb
15.çağatay_çankaya

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
hım sayı gayet iyi ama tahminlerime göre biz bu geziyi 10 kişi filan yaparız gibime geliyor. inş. bu sefer yüzümü kara çıkarırsınız.

katılımcı arkadaşlara öneri: yanınızda iç lastik, yama, vs gibi yedek parçalarını bulundurun..

öğlen ve akşam yemeğini orada mı halledeceğiz yoksa herkes yanında bişeyler getirip o şekilde mi yapacağız. geçen biz gittiğimizde BİM den malzeme alıp pknik yapmıştık hem ekonomik hem de zevkli olmuştu.

bir de kesin bir çıkış saati ve ormanda buluşma saati belirlenirse güzel olur. ayrıca yağmurun yağması bence çok iyi olur sıcakta kavrulmaktansa ıslanmayı tercih ederim. (sapanca gezisi örneği) ayrıca ıslak zeminde of road daha zevkli olur.
maslak civarında olanlarla buluşup gidebiliriz. 4 kişi zaten beraber gideceğiz.
buluşma yerleri 4. levent metro, kağıthane, ayazağa evyap fabrikası veya kemerburgaz olabilir. yukarda telefonumu da yazdım. buradaki arkadaşlarla iletişimi geçip toplaya toplaya da gelebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@çağatay_çankaya

@cağatay_cankaya

bende igdasın oradan katılacağım guruba sen saat kac gibi orda olursun??
ben 7,15 gibi orda olmayı düşünüyorum.. çokmu erken olur??

@gvenc_mtb

hiç fark etmez grup oradan saat kaçta geçecek ona göre hareket edelim. bana her saat uyar. bana ulaşmak istersen 0536 663 46 67 - 0544 354 60 07

• Beğen
Tepkiler: Güvenç Terzierol
-4.Levent ve maslaktan gelen grup organizasyonunu ve saatlerini netleştirsinler..Onlar ile buluşma yerimiz neşetsuyu..

-İgdaşın önünde birkaç arkadaş bulunacak sanırım..7 de tam çıkarsak en geç 20 dakikaya onların yanında oluruz..

-Yaz yağmuru fazla uzun sürmüyor.Yolda yakalanırsak bile 15 dk filan süreceği için zorunlu mola veririz..Ki sabah yağacağını zannetmiyorum.Yanınızda yedek tişört bulundurursanız daha kolay olacaktır.

-Yanınızda sırt çantası mutlaka bulundurun..Full alyan takımı en az 2 arkadaşımızın olsun..Bunun yanında tamir setide gerekli olacaktır.Sırt çantanızın yanında,olanlar mutlaka kask,eldiven,yağmurluk bulundursun..İlk gezimiz olduğu için kask ve eldiven zorunluluğu koymadık..O yüzden düşük tempoda gideceğiz.

-Yanınızda hem kahvaltı için hemde öğlen için yiyecek bulundurun..Kahvaltı için kesinlikle bulundurmanız gerekiyor.Öğlen için yoldan da takviye yapılır..Sabah yiyip çıkanlar ve acıkmayacağını zannedenler orada o havaya mutlaka acıkacaktır:) Açlık işkencesi yaparız :)

-Öneri ve eklemelerinizi bekliyoruz..

Katılanlar
1.YARGISIZ_INFAZ
2.caylak
3.uslu uslu
4.Ahmet Türkölmez
5.gökhan aksoy
6.gökhan aksoy arkadaş1(recep)
7.gökhan aksoy arkadaş2 (ismail)
8.gvenc_mtb
9.Burçak Erbil
10.Hasan Topcan
11.uğur yılmaz
12.MESUT
13.uğur yılmazın arkadaşı
14.burakb
15.çağatay_çankaya

İsmi yazılmamış olanlar veya yazılmışta gelemeyecek olanlar mutlaka bildirsin..Burada adı yazıpta bizi ekenlere kısas uygularız :) Birsondaki karaburun gezisinde avuçlarını yalamak zorunda kalabilirler :D

+1 listeye.
Bir arkadaşımız daha geliyor.
Levent, Ayazağa grubuyla..

biraz karışmış gibi sanli mesajlar :) herkes birşeyler söylemiş ama bir mutabakat sağlanmamış gibi :)

-karşıdan gelecek arkadaşlar var
-maslak dan katılacaklar var
-alibeyköy tarafından katılacaklar var
-gop dan katılacaklar var

buluşma noktaları sanırım belli, ama karşıdan gelen arkadaşın durumu nedir ?

hangi noktalardan saat kaçta hareket edilecek?

kimler hangi noktadan katılım gösterecek?

toplanma noktalardında en azından bir kişinin telefon numarası vermesi o noktadan katılacaklar için gerekli.

katılacak grupları ;
-hareket saati
-buluşma noktası
-gruptan iletişime geçilecek kişi ve telefonu
-kimlerin katılacağı

şeklinde netleştirmek lazım.

ben g.opaşa dan yol biiskleti ile katılıyor olacağım gruba...

görüşmek üzere.

-Karşıdan gelecek arkadaş şuan yok

-4.Leventteki arkadaşlar ile maslaktaki arkadaşlar aynı grup olacaklar.Neşetsuyunda buluşacağız..Tahmini buluşma saati 8:00

-Gop genel buluşma noktası.7 de buluşulacak..20 dakika sonra alibeyköy grubu alınarak yola devam edilecek..

-Telefonum ilk mesajda yazılı..İletişime geçebilir herkes..

-Sorusu olan arkadaşlar sorsunlar..Yarına kadar tüm katılımları ve sorunları netleştirelim..

ArKADAŞLAR KASK ELDİVEN ZORNLU DEĞİL AMA KENDİ GÜVENLİĞİNİZ İÇİN ÖNEMLİ

AKİF ALİBEYKÖYDE İGDAŞIN ÖNÜNDE BEN MESUT ÇAĞATAYLA OLACAĞIM GVENÇLE BULUŞURUZ
ORDA GRUBU İKİYE BÖLERİZ KEMERE KADAR TRAFİK PROBLEM OLABİLİR ÇOK KİŞİ OLUNCA SORUN OLMASIN
ARAMIZDA GRUP BAŞI VE SONU SEÇERİZ KEMERDEN SONRA MAKARA YAPAR TANIŞARAK DEVAM EDERİZ:D
ÇOK ZEVKLİ OLACAK SANIRIM :D

Problem olacağını zannetmiyorum..20 kişi bile değiliz..Zaten gelenlerin 5-6 tanesi ile neşetsuyunda buluşacağız..Makara yaparız fakat koltuğumdan tutup hız almaca yok :)

benim için her hangi bir problem yok ben tek başımada giderim yani illaki leventtekilerle buluşma gibi bir derdimiz yok genelde bu tarafta oturanlar belgrad ormanındaki neşet suyunu bilirler inş. yolda karşılaşırız güzel bir gün olacak bundan eminim :)

@Speedy Gonzales

karışan her hangi birşey yok herşey tıkırında gidiyor ve şu an hava biraz esmeye başladı inş. yağmur olmaz :)

Geri