Scudo Sports

12 kasım pazar DOĞA BİSİKLET TURU

Scudo
@bikergrrl

bikergrrl aslinda o kadar cok bilinmeyen var ki.. zamana biraktim artik ben..

cunku diabet gunu etkinligi icin güzergah: Fenerbahçe - Bostancı - Fenerbahçe olarak verildi ve Saat : 10:00 buluşma – 10:30 Gezi başlangıcı dendi..

simdi bizim 10:30da fenerbahceden basliycak olan gezimizde yarim saat icinde bostanciya gidip donmemiz imkansiz.. yani biz gideriz de onemli olan grup gitmek.. grubun yarim saatte bu parkuru tamamlamasi imkansiz.. neden mi yarim saat diyorum?? 11de caddebostanda bulusmamiz lazim da ondan..

tahmin edebiliyorum su an kafaniz karisti.. yani biz her halukarda bu turu yarim birakicaz ama neresinde yarim birakiriz bilemiyorum.. zaten bence onemli olan gezi baslangicindaki kalabalik.. yani yolda bisikletli sayisinin azalmasinin pek bi sorun yaratacagini sanmiyorum cunku bunun orneklerini gecen gezilerde yapmistik.. bsd grubu geri donerken biz gruptan ayrilip devam ediyorduk.. yine oyle olacak muhtemelen..

grup fenerbahceye donuse gectiginde biz bsd grubundan ayrilip caddebostandaki bulusmamiz icin yerimizi alicaz saat11de.. yani ben oyle tahmin ediyorum enazindan

tamamdır@tugberk

bikergrrl@benim gibi sizede kadiköyde karşılarsanız karıştırmazsınız :D
eğer ters gelmezse bilikte 9,15 gibi kadiköy e pedal basabiliriz beşiktaştan gelenleri karşılar onlarla birlikkte buluşma noktasına doğru ilerleyebiliriz... ;)

• Beğen
Tepkiler: emsey229
arkadaşlar hava durumu : sıcaklık 6 ile 11 derece arası yağmur yok :) rüzgar kuzeyden 3-4 şiddetli esiyor. Raporu cok güvendiğim bir siteden aldım. Yelkencilere veriyorlar. ama yağmurluk almakta yarar var sanırım

Şimdi şöyle birşey var sabah 10:00 da BSD nin gezisi için Fenerbahçe parkında olacağız.Ancak açıkcası bu parkı tam olarak bende kestiremedim.Fenerbahçe stadının hemen karşısında bir park var meşhur o pis derenin(ismi lazım değil:)) yanındaki,yanlış bilmiyorsam o parkın adı Yoğurtçu(lar?) parkı orasımı.Yada Fenerbahçe kulüp binasının karşısında bu eski Piramit'in olduğu yerde bir park var orasımı bilmiyorum.Kemal abi yada Bülent abiye güveniyorum açıkcası bu konuda.
Daha sonrada öncelikli planımız olan Doğa okullarının gezisine katılmamız gerekiyor ve bu doğrultuda 11:30 da Bostancı'da olmamız lazım.BSD nin gezisi 10:30 da başlıyor (henüz katıldığım hiç bir gezilerinin söylenen saatte başladığına şahit olamadım) yani bize gereken saatte Bostancı'da olacak süre kalıyor telaş etmeye gerek yok bence.Yani isteyen saat 10:00 da Fenerbahçe parkına gelsin yada saat 11:00 de Caddebostan'a gelsin.
Sevgili Bikergrrl bende özelden telefonumu yolladım size.Herhangi bir aksilik olur yer bulma konusunda sıkışırsak haberleşiriz.

acamur, eski piramid şimdi blue olmuş... yanıda fenerbahçe parkı... ben zaten sizleri karşılamaya hemde sabah biraz ısınma olması amacıyla beşiktaş iskelesinde sizi bekliyor olacağım..yarın görümek dileği ile

@acumur

@noexit

Acumur doğrusu.

O parkın içinde bisikletle dolaşmak yasak diye biliyorum.Bir seferinde kuzenimle dolaşmak için girdiğimizde hayvandan kırma bir bekçi ve 2 arkadaşı homurdanarak üstümüze saldırmışlardı alın bisikletlerini diyerek.Az kalsın telef etmek zorunda kalıyorduk kendilerini.Demek istediğim yarın sorun çıkarmazlarmı yada izinmi alındı özel bilemiyorum.
Böylede kısa bir hikaye olsun buda bakalım.

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
ahmet kardeşim pardon... uykusuzluğuma ver ;)

vallaha ben en son kadiköy e indğimde geçtim ama parkın içine girmedim...umarım öyle bir sıkıntı olmaz yarın...

@acumur

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
Düzelttim sadece sorun yok.
Bende sanmıyorum problem çıkacağını ama böyle bir olay başımıza gelmişti aklıma gelince paylaşayım dedim.Sabah Kadıköy'de görüşmek üzere hoşçakal.

ben de son bir (adetten :p) mesaj atiim dedim isinma turuna cikmadan once :) parkin yerini no exit dogru soylemis. ve acumur beycigim sizin degerlendirmeniz de dogru orada bisiklete izin vermiyorlar. bulusma yeri parkin girisi diyorlar, buraya kadar hersey tamam da, benim kafami karistiran sey zamanlamamiz (bir sekilde hallederiz) ya da bulusma noktasi degil, rotanin fenerbahce-bostanci-fenerbahce ayaginin NEREDEN gececegi. fenerbahceden bostanciya gitmek icin ben en az 3 yol biliyorum. Sahil bisiklet yolu mu kullanilacak diye daha once sordum ama BSDden arkadaslar buna cevap vermedi :(

bu kadar israrla sormamin nedeni gruba en azindan sahil yolunda bir kisinin (annem olur kendileri :) ) katilmasini istemem, ama o oyle rampa cikamaz (bizde genetik galiba :p) ama duz ayak parkurda bize eslik edebilir..

:) neyse cikicaz gorucez artik, allahtan cep telefonlari var :D

bikergrrl, fenerbahçe parkından fenerbahçe askeri dinlenme tesisleri(ordu evi) ne kadar hafif bir yokuş çıkıp, tesislerden aşağıya iniş yapıp caddebostan sahil şeklinde gidilecektir..en uygun güzergah öyle geliyor bana...

sahildeki bisiklet yolu yani degil mi? caddeden gidilmez heralde.. diye dusunuyorum.. umarim oyledir, artik en son anneme o bilgiyi verdim, bakalim allah kerim :p

öyledir, öyledir...bisiklet yolumuz varya ;)

yavaş yavaş hareketlenmek lazım, dün gece iyiki önceden bisikleti çıkarıyım demişim...ön lastikte 2 delikle karşılaştım..uykusuz bıraktı beni tamir edeyim derken...anca açılırım :D

BEN EVE GELDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
SUPER BIR GUNDU
HIDTOLIK SAYESINDE EVE COK HIZLI GELDIM :p HEHE
GUZEL FOTOLAR VAR EKLIYECEK ARKADASLARI BEKLIYORUM SABIRSIZLIKLA
GEZI ICIN BUTUN ARKADASLARA TESEKKUREDERIM.
OPULDUNUZ

mustafa kardeşim hidroliğin hayırlı olsun... bere yi de alabildin mi :p

düşüncelerini söylede bize aşama aşama bende geçeyim v-fren i bırakıp...

• Beğen
Tepkiler: msconfig
@noexit

YOK BERE ALMADIM HEHE SONRA ALAYIM DEDIM :)
HIDROLIK ICIN DUSUNCELERIMI SOYLIGIM, SUPERR :)
HER INSAN TATMALI BU DUYGUYU. BU HALIYLE BILE GUZEL DAHA YENI AZ TUTUYO AMA KALITESI HEMEN FARK EDILIYO YA.
BENDEN SOYLEMESI GERISI SANA KALMIS ABICIM :)

• Beğen
Tepkiler: noexit
Değerli arkadaşlar,

Güzel bir katılımla desteklemiş olduğunuz diabetliler adına bende sizlere çok teşekkür ediyorum.

Bu arada TV de akşam haberlerinde (AJANSTA) özellikle Lütfü ve Mustafa'nın da görüntülerini bol bol aldık. E artık meşhur oldular.

Saygılarımla,

arkadaşlar herkese cok tesekkur ediyorum fotograf ceken arkadaşlar artık yollasın fotoları sabırsızlanıyoruz. :)

Geri