Scudo Sports

12 kasım pazar DOĞA BİSİKLET TURU

Sevgili arkadaşlar,
bisikletseverler olarak sivil toplum kuruluşumuz BSD nin tertiplediği 12 kasım pazar günkü etkinliğimiz öncelikli bir konumda.
zaman olarakta daha erken bir saat verildiğine göre hepimizin ilk önce fenerbahçede toplanmamız gerekiyor.
Daha sorraki etkinlik programıda zaten bostancıya doğru olduğundan sanıyorum çok daha büyük bir topluluk olarak doğa grubunada katkıda bulunabiliriz.
hepinize bol pedallı günler dilerim.
A.Bülent Yamaner

Scudo
eveeet avrupa yakasi ekibi, ABY beyin de ima ettigi gibi sizi daha erken bir vapurla bu yakaya alalim efendim :D :D hem annem kartala pek cesaret edemiyordu, onu fenerbahce - bostanci rotasinda sag saglim birakip devam ederiz yolumuza :)

Zaten durum bu şekilde olunca bizde ABY yani Bülent abi ile beraber geçeceğiz karşı tarafa.Yani bizim kemik grubumuzla.Avrupa yakasından katılmak isteyen arkadaşlar varsa bildirsin ona göre bir saat belirleyelim.
Bülent abi buluşma noktasını nasıl düşündünüz Eminönü'mü yoksa Beşiktaş iskelesimi ?

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Sevgili Ahmet,
Bize eminönü ulaşım açısından yakın oluyor. Orada buluşup vapurla kadıköy'e geçebiliyoruz. Saat 9.00 seferi ne yetişerek sanırım 9.30 gibi kadıköyde oluruz.
Beşiktaştan gelenlerlede bu saatte kadıköyde buluşabiliriz.

Tamamdır.Buna göre Beşiktaş Barbaros meydanında saat 09:00 da olsun gelmek isteyen.09:15 vapuru ile geçilir karşıya.

fenerbahcede tam bulusma yeri neresi? dalyandaki sahil bisiklet yolunun baslangici mi?

@bikergrrl

yav şimdi ben bişi anlamadım kaçta buluşcaz nerde ?? yani :D bu arada sahilde önce bi devriye atmak lazım insanlara karşı :D:D:D dimi bikergrrl
bu arada alican ıda zorla getirmeyi planlıyorum işi olmazsa tabii

ahmet sabah kahvaltı ısmarlarsan avrupa yakasına gecerım ? :)

arkadaslar ben bostancı tarafında oturuyorum. Grup halinde mi gircez olaya? yoksa herkes kücüklerin yanında mı buluscak? eger once biz buluscaksak saat kacta nerde olayım? heee ama yok onların yanına teker teker gitces diyosanız o yer neresi? saat kacta orda olunacak? bu degişik mesaja biri acıyıpta cvp atarsa öyle mutlu olurum ki suyumu bile paylasırım :p

beyler bayanlar, büyüklerim küçüklerim sanırım duruma hakim olmayan arkadaşların aklı karışacak, lütfen etkinlik planınızı burada belirtirseniz, ne yapacağınızı, planladığınızı (ayrıntılı olarak),planlamamız gerekeni, herkes neyin ne turu olduğunu anlar, 2 tur birbirine girmiş durumda bu karmaşayı çözeris.

emsey 11:00da caddebostandan yola çıkılıp bostancıdaki iskelede doğa öğrencisi kardeşlerimizle buluşacak

@hdeveci

kahvalti varsa ben de once besiktasa gecebilirim valla hem vapur yolculugunu cok seviyorum sabah sabah iyi gelir :D :D

genç adamların kanı kaynıyor tabii :D

@hdeveci

herkes arkasindan gelene ismarliyor:D :D ilk gelicem diyene de ben ismarliyim:p :D :D eksik olma Harun abicim:)

cidden gelirim kac vapuruyla geceriz besiktasa?

@noexit

ne demek genc adamların kanı kaynıyo :) sen yaslımısında gelmeyeceksın :)
tugberkle gelirsiniz bende geceden gecmis olurum buyuk bir ihtimalle.sabah besiktasta kahvaltı yaparız,ama sen bilrisin yinede dinde zorlama olmaz :)

uyar bana Harun abi gelirim gelirim :) siz bana vapurdan nekadar erken gelmem gerektigini soyleyin ona gore 7:45 ya da 8:15le gecerim besiktasa.. zaten 9:15le de donus yapicaz kadikoye:)

@emsey229

:)hakketen bende bişi anlamadım harun abiler kahvaltı dio karşıda ,bi yandan küçük bisikletlilerle buluşma heyyy noluyor burda herkes veriyor coşkuyu veriyor kafalar karıştı bende idealtepeden geljemde nereye ne zaman nasıl geljem... anlarsan banada anlatırsın olurmu:)
saygılarrr

@acumur

benim anladığım ve uygulayacağım plan, arkadaşımla beraber saat 9:00 suları Barbaros meydanında olmaktır.

Geri