Scudo Sports

12.11.2006 Pazar gunu sabahtan aksama kadar planli ya da plansiz tum turlar

@noktalivirgul

aynı dilekleri paylasmaktayım sizlerle tanısmakta cok keyifliydi,daha cok gormek ısterız kendınıze dıkat edın gorusmek uzere.

Scudo
oh oh..
yine bol bol yiyip içmişsiniz anlaşılan :)
benim de aklım kaldı..akşam guneş batarken balkonuma cıktım şöyle bir baktım,hava da mis...dedim ohhh ne güsell,daha kesin geri dönmemişlerdir :)
nitekim görüyorum ki öyle olmuş :)
neyse ossun azıcık da olsa dahil oldugum için mutlu dondum evime..
selamlar herkese..

@Fatih - MFG(+)
duymadım merak etme fatih :):D

ben bmx muhammed (psychobmx) sıteye uye degılım bır arkadasın uyelıgınden yazıyorum aslında sıtelerde ısım olmaz ama sozun dıkkatımı cektı cevap hakkı dogdu.. dostum kask takılmıyo demıssın. sana cevap verim.. bız sadece rampa surerken kask takarız bu birincisi.. yaptıgımız hareketler flatland yani yerhareketi bunda kask takılmaz! dunyanın hıcbıryerınde flat yapılırken kask takılmaz! bılmıyorsan ogrende konus.. ucuncu olarakta sadece rampa surerken kask ve korumalık takarız.. bız bmx ciyiz mtb ci degil.. elestırırken fıkır alarak elestir. arastırma yapma gibi bi yeteneginde yoksa hic yorum yapma.. saygılar.. (king of the bmx street)

@semrta
sen evde cizimlerini tamamlamaya calısırken bizde catal ve bıcaklarımızla donerlerın uzerinde harika cizimler yapıyorduk,yanı sanatsal bir yemek yeme calısması oldu :)
tanısmak cok guzeldı:)pazar gunu adada kurba bacagı partısınde gorusuruz:)

@Jr.BMX

benden size tavsiye.. tanimadiginiz hickimseye 'senli benli' hitab etmeyin.. 'dostum' tarzi kelimeler de ilkel bir kulturun disa vurumudur sizi anlayabildigim icin ustunuze gelmiycem..

ayrica cevap vermek icin uyeligini kullandiginiz Jr.BMX(Can) da cok sevdigim bir kardesimdir.. umarim haberi vardir bunlari yazdiginizdan..

sizi de bekleriz forumumuza, hem oyle baskalarinin uyeliginden bu tur cikislar yapmak arkadasiniza da zarar verebilir.. bunlar hassas konular oldugu icin dikkatli olmanizi oneriyorum;)

edit:imla duzeltmesi

Jr.bmxin nickinden yazan arkadasa minik bir sunum (bunlar pro bmxciler, ve dikkatini cekerim kask takiyorlar ;) )

(link)
(link)

bu da istock photodan bir fotograf:

(link)

benim simdiye kadar yurtdisinda seyrettigim bmxcilerin hemen hemen hepsi de kask kullaniyorlardi. Ha, asisindir, kafani gozunu kirmaya meraklisindir, bunu da marifet saniyorsundur, kask takmazsin, senin bilecegin is..

ama biz flatde takariz, rampada takmayiz diye bir anlayis yok dunyada.. Gerci bizim ulkemizde kafasina gore kural koyar millet o baska, ama eger bu isi _dogru_ yapmak istiyorsan, senden muhtemelen daha tecrubeli pro.lardan biraz yararlanmani tavsiye ederim ;)

Arkadaşlar cok güzel bir gün gecirdim sayenizde hepinize cok tesekkur ederim. YA BEN KİMLE FOTOGRAF CEKTİRMİSTİM BULAMIYORUM ONU

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
herkese slm.. ben muhammed (psychobmx) sıteye yeni uye oldum 21 yasındayım ve bmx kullanıyorum. tarzım street/vert/dirt kullandıgım bmx HOFFMAN CONDOR PRO(HILFPIPE BMX'İ). (SUNUDA HEMEN BELIRTEYİM MTB İLE ALAKAM YOKTUR.) EVET PAZAR GUNU BIR ORGANIZASYON OLDU VE GELDIK. BIR ACIKLAMA YAPIM; ARKADASIM SEN ORAYA IYI GUZEL BIR RESIM KOYMUSSUN AMA O RESIM RAMPA YANI VERT RESMI KASK TAKMASI COK NORMALKI TURNUVALARDA HERKES KASK TAKMA MECBURIYETINDEDIR. BIZIM YAPTIGIMIZ ISE KUCUCUK BIR GOSTERI HEPSI BU USTELIK SADECE FLAT YANI YERHAREKETİ. TURKIYEDE KIMSE KURAL KOYMUYO KAFASINA GORE ISTEYEN FLAT YAPARKENDE TAKSIN KASK BENIM ANLATMAK ISTEDIGIM BU SPOR EXTREME SPOR YANI SIRADISI BIR SPOR MTB DEGIL. KURAL YOK! HERKES BMX IYLE ISTEDIGI HAREKETI YAPAR VE SURER. KASK TAKMAK GIBI BIR ZORUNLULUGUMUS TABIKI YOK KAFAMIZI GOZUMUZU DUSEREK KIRMA ZEVKI BIZE AITTIR. YINEDE UYARILARIN ICIN SAGOL. BIRGUN BMX SURERSENIZ VE ORTAMINA GIRERSENIZ OZAMAN HERSEYI DAHA NET ANLARSINIZ BEN 8 YILDIR SURUYORUM VE NEYIN NE OLDUGUNU COK IYI BILIYORUM. KORUMALIK YADA KASK TAKILMICAKMI TABIKI TAKILICAK HERSEYIN YERI VE ZAMANI VAR AYRICA DOSTUM KELIMESI KOTU MANADA SOYLENMEMISTIR BELIRTEYIM BIZ BIRBIRIMIZE VE ARKADASLARIMIZA BOYLE HITAP EDERIZ DOST KELIMESI SOZLUKTE MANASI YAZIYO BENIM ANLATMAMA GEREK YOK ZATEN. HERKESE HAYATI BOYUNCA BASARILAR DILERIM VE TURKIYEDE BMX VE TUM BISIKLET SPORLARININ GELISMESI TEMENNISIYLE. SAYGILAR TUM BISIKLET SEVENLERE SELAM OLSUN.

• Beğen
@bikergrrl

@msconfig

eee, ööö, iii, şeey, kem-küm, ıkk-mık, falan-filan
fotoğrafları ucuz oluyor diye sirkeciye götürdüm.
negatifler şimdi banyo yapıyorlar.
banyodan çıksınlar tab ettirip foruma ekleyeceğim.
:D :D :D

bu da demek oluyorki yarın öğlen olmadan fotolar karşınızda...
:)

@psychobmx

Forum kurallari no 13-) Kesinlikle mesajınızı büyük harfle yazmayınız. Büyük harfle yazılmış kelime kullanmayınız.

• Beğen
Tepkiler: Aydın ve hdeveci
@Lütfü Çolak

lutfu hocam slmlar. negatif cektigini bilseydim sirkecide negatileri de ucretsiz tarayan yer adresi verirdim. hem daha kaliteli oluyo hem de kartlari taramakla ugrasmiyorsun. 36lik banyo yaptirip karta bastirana taranmis cd ucretsiz veriliyor. umarim sen de o fotografcilardan birine vermissindir.

@Lütfü Çolak

Harun abinin vapurda titanic yaptigi fotografi gormek icin sabirsizlaniyorum :D :D

• Beğen
bu arada yeni tanışmış olduğum janus_sea cok iyi bisiklet sürüyor ve o çok iyi birisi :D

@bikergrrl

@hdeveci

harun kardeşime katılıyor ve de ekliyorum. ALLAH tas yapar.
hem sen değilmiydin bikergrrl eşofman ceplerinden sandiviçleri çıkartan.
bu ne diye sorduğumuzda da:
-"bunlar yollluk yolluk"
diyerek konuyu geçiştiren. :D

değilmi harun cum?

Geri