@Turhan Evci
Evet arkadaşlar, Sabah hep beraber FB. parkında buluştuk, yeni arkadaşlarla tanıştık, bir kısım arkadaşlarla Bsd. turundan sonra Kartal yapalım dedik ve kayboluştuk.
Neyseki İstanbul küçük bir yer

, yani dünya üzerinde demek istedim
Belirli buluşma vede karşılaşma noktalarımız var. Bu anlamda iki adım atınca kaybolan arkadaşlarıda tekrar bulmuş oluyoruz.
Gelelim benim masalımda yaptığım hataya:
Bu konuda Fatih vede Penelope arkadaşımızı kutluyorum. Vede Fatih arkadaşımızın güzel açıklamasını buraya kopyalıyorum.
--------------------------------
Hatayı Buldum
Turhan Abi "Dağılmıçtık" yazmışsın "Şimdi mıçtık" der gibi heheheheheheh

Çok güldüm ya alemsin walla. Ödül neydi? Ne? Yemek mi? Olur abi uyar bana. Allah razı olsun.
--------------------------------
Evet, resimleri yerleştirme telaşesindeki ruh halimle yapmış olduğum yazılım hatam buydu.
Bu iki arkadaşım da benden ikişer lahmacun kazanmış oldu. İlk karşılaşmamızda ödüllerini vereceğim
Ama aslında tam da hata değildi yani
Dedim ya İstanbul küçük olduğundan kaybolanlar yine bir araya gelebildi.
Bsd. turundan ayrıldıktan sonra işte şimdi mıçtık dedim içimden, Kartal istikametine gideceğimiz arkadaşların yerinde yeller esiyordu, herkes basmış gitmiş miiiiii, bizmi hatalı yerde beklediiiikk anlamadım. Neticede dağılmıçtık
Zeo ve ben biraz pedalladık, derken birde baktık ki, bizim standart olarak takıldığımız mola yerimize doluşmuş arkadaşlar. Ve hep birlikte tekrar yola çıktık, tabii bazı arkadaşlar hızlı, bazılarıda benim gibi yavaş.
Bi ara yine kaybolundu.
Neyse, acıkınca bu sefer de Kartal'daki mola yerinde toplanmış olduk.