Scudo Sports

12/07/08 Erzurum-Pasinler İlk Uzun Soluklu Gezim

eline sağlık,fotoğraflar harika...
kaleye hayran oldum...
devamını bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
Scudo
hemşerim peki orada bir yokuş vardı, arabaları yokuş yukarı çeken bir manyetik kuvvetle oraya gidenler arabasının vitesini boşa alıp yukarı öyle çıkardı.

O tepeden çıkmayı denedin mi peki?

Hasankaleye ben de yıllar önce gittim, Yenişehirde anneannem otururken bir yaz orada geçirmiştim tatilimi misafir gitmiştim oraya, gerçekten bu şehrin yoruculuğundan sonra insanın ömrü uzuyo.Kardeşim nereden bakarsan bak o Palandöken her yerden görünüyodu gittiğimde, gözümün önüne geldi o ılıca kaplıcaları, pasinler, hatta oralara gölet yapılmamıştı daha ama yunuslar getirtilmişti gittiğim yaz.Kısmetse ilerde gezi düzenliycem kendi imkanımla..

Resimlerin 2si dışında yabancı gelen yer görmedim pek, peri bacalarını andıran yeri çıkaramadım orası neresi?

Fotoğraflar harika gerçekten, emeğine sağlık..

• Beğen
Kardeşim öncelikle seni tebrik ederim iki amösörlü bisikletle onca yolu başarı ile gidip gelmek herkesin harcı değil resimlerde anlaşıldığı gibi; önemli olan insanin azmi vede sonunda başarı gelio..
Bu guzel kareleri bizlerle paylaştiğin için sana ayrıca tsk ederim. Turlarının devamını diliyorum.Pol pedallı günler dilerim....

• Beğen
@celil.mayaoglu

orasını biliyorum Abdurrahman Gazi Türbesine giderkende o gün haberlere cıktım bilim adamları inceledi orayı orada bir göz yanılması oldugunu tespit etmişler yokus yukaru görünmesi rağmen oranın iniş oldugunu açıkladılar ondan dolayı çıktıgı görünüyordu... ama güzel fikir aslında bende bisiklet ile deneyeyim birgün sana aktarurım sonucunu..

O tepeden çıkmayı denedin mi peki?

@celil.mayaoglu

peri bacalarnı yapay olarak yapmışlar kalenin aşağısında güzel bir peysaj yapmışlar yunuslar vardı suda gezinmek için ama bakım yapmamışlar ayrten suyu epey bir kirletmişlerdi eskiden oradan cok geçtim cok temiz ve hos bir havası vardı keske yine temizleser ve bakımını yapsalar erzurum için cok güzel olurdu peri bacalarında lokanta işletiyorlar ben gittiğimde kapalıydı.gelirsen açık oldugunda seninle yemek yemeye ve kaplıcalara gideriz... ve yorumların için tskler

@sessiz_dj

bu güzel ve sıcak yorumundan dolayı canı gönülden tsk ederim..

gerçekten herkesin harcı değil bence öyle rakımı oldukça yüksek bir şehirde hi-ten gövdeli bisikletle o kadar yolu o sıcakta gitmek gerçekten bünye ister, gerçekten helal olsun sana.

• Beğen
@celil.mayaoglu

Görüldüğü gibi bisikletle 78 km seyahat etmiş arkadaşımız. eğer bu mesafe 120 km olsaydı genede gidecekti.

Buda forumda ekipmanım yetersiz diye yola cıkmayan arkadaslara azim ve hırsın bisikletin şeklinden şemalinden ekipmandan önemli oldugunun bir göstergesi gibi.

Bu arada lastiğim patladı demişsiniz buda şu demek oluyor hareket etmeyen bisiklet hiç problem çıkarmayan bisiklettir:))

Arkadaşımıza cok tesekkur ediyoruz.

• Beğen
celil.mayaoğlu ve gokhancan arkadaşlara yapmış oldukları güzel yorumlardan dolayı bir kez daha tsk ediyorum.

ben erzurumdayken bisikletin b sini bilmezdim ama ozaman nüfus 220.000 di. :) nekadarda cok değişmiş. Tbrklr arkadasım sanada başarılarının devamını kazasız belasız gormek isteriz. O teker patlamaları banada cok dert oluyor tubeless alcam galiba ;)

• Beğen
sonunda erzurumda bisikletçi buldum üniversitede 2.senem ve bisikletimi götrmek konusunda çekincelerim vardı seni görünce kesin karar verdim eylülün 22 sinde ordayım birlikte pedallamak dileğiyle

• Beğen
@Hakan Akman

hakajn bekliyorum geldiginde haberleşelim birlikte pedalleriz...

merhaba aydın.
yazarken bunları gülümsüyorum.
içine doğdumu bişeyler sınır tanımıyor değilmi,mutlaka gerçekleştireceksin yapacaksın içine doğanları.
ayağına sağlık aydın çok güzel olmuş içinden geçen coşkuyu anlatığın yaptığın için de çok çok güzel olmuş.vala erzurum ancak senin güzenden bakılınca sempatik gelebeilirdi,ki öylede oldu.

• Beğen
bizlere sayenizde ülkemizin güzel köşelerini gösterdiğiniz için teşekürler
sanırım turları tek yapıyorsunuz belki şimdi arkadaş bulursunuz iyi turlar

• Beğen
abi arkaya bir sele at da beni de gezdir o kadar arkadaşlığımız var yokuşlarda söz peşinden koşarım sadece yokuş aşağı binerim seleye :) :) :)

• Beğen
@ahaüyeoldum

Sago kendin gibi neşeli bir mesak yazmıssın gel ne olursa olsun yine gel yine gel...

Geri