Scudo Sports

11 seneden sonra Pininfarina ile tekrar spora başladım

Alper bey
İtalyadan bir arkadaşım gelirken getirdi
Kendim bir siteden vs almadım

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Scudo
Herkese merhaba. Yeni üyeyim, üniversite öğrencisiyim. Bisiklet almayı düşünüyorum. Pininfarina almayı düşünüyorum fakat Türkiye fiyatı 1100 TL yurtdışında 200 Euro(600 TL). Yutdışından siperiş vereceğim fakat ürün stoklarında kalmamış. Türkiye'den alacağım ama o parayı vermeden önce binip denemek istiyorum. Katlanır olduğu için alacağım. Dahon veya ucuz olsun diye Bianchi katlanır bisiklette benim için bir seçenek. Fakat uzun yol gitmeyi severim. Tekerlekleri küçük ve vites sayıları az. Benim için dezavantajları bunlar. Dahon veya Bianchi katlanır bisikletin vites sayısını 21 veya 24'e çıkarmak mümkün mü? Mümkünse bile 26" tekerleklerle verilen sürüş keyfini verir mi? Bu arada vites sayısını yükseltirsem Dahon veya Bianchi katlanır bisikletle kaç km hız yapabilirim?

Pininfarinayı dahon yapıyor zaten.
Sürüşü de son derece konforludur. Kadrosu sağlamdır.
Dişli oranları hemen her sürüşte temel ihtiyaçları karşılar
Elcikten vites değiştirdiği için teknoloji basittir; basit şeyler zor bozulur.
Dolayısı ile tur için trigger tipli değiştiricilerden bozulma ihtimaline göre daha az risklidir.
Kadroda ön arka bagaj bağlama yerleri de var, bu da avantaj

Hayırlı olsun Halil İbrahim ağabey. Siz ayrılmadan önce Canonturk'te de okurdum. Buraya yeni üye oldum ve gezinirken bir anda o bilindik profil fotoğrafınızı görünce bir değişik oldum :) Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

@AykutÇ.

Eyvallah abicim :)
Buradan twitterdan facebookdan her zaman görüşebilirz
Aynı güzel dilekler senin için de geçerli olsun

@kara lahana

Böyle bir bilgi geldi. Kendi sitesinden alış veriş yaparken dikkatli olun.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ben daha yeni gördüm konuyu. :) Güzel bisiklet. Kazasız belasız kullanın..

@Serkan HODANCI

Ben bu bisikleti, hatta ondan sonra aldığım bisikleti dahi sattım ;)

Ben de yol ve dağ bisikletimin yanına aldığım Pininfarianadan çok memnun kaldım...28 ve 27.5 janttan sonra 26 çok rahat geldi öncelikle onu söylemeliyim...Bisiklette genel bir pratiklik var...İvmelenmesi yol tutuşu çok güzel...Sessiz çalışıyor inşallah hep öyle gider...Vites geçişleri düz yolda çok seriydi...Hakikaten alınabilecek bir bisiklet ...Ben hb den 1000tl ye aldım...Fazla aksesuar takmayı düşünmüyorum ancak kırmızı çamurluklar güzel durmuş hakikaten...

Ustam, kaça aldınız bisikleti? 1000 TL ye satılıyor, mantıklı mıdır fiyat?

@halil ibrahim duran

ben yurtdışından getirttim, bir arkadaşım alıp getirdi. 550 liraya gelmişti galiba.

Geri