Scudo Sports

11 mayis belgrat gezisi ve bisiklet parkurunda gezi

Scudo
"bu sefer geliyorum (umarım) :D"
bunu yazdım ama aklıma geldi eski okuldan arkadaşlara söz vermiştm..Off..

Önemli degil gelmeyi düşünmen yeter .Amaç arkadaşlarina sözünü tutman.Başka zaman gelirsin.

ben ve arkadasım katılmak isteriz....güncellemeleri bekleriz(plan, saat vs....)

@masculine

kendimle çelişkiye düştüm:)aynı anda iki yerde olamıyacağıma göre.bilginiz üzere 11mayıs da Kalp Vakfının etkinliği var.belgrad olayını ctesiye alsak, hem daha az kalabalık olur gibi oralar????

@mosertu
Ben daha çok Ataköy-Bakırköy taraflarından demek istemiştim. :D

Merhaba,

Çok keyifli geçen Poyrazköy gezisinden sonra herkesin anlata anlata bitiremediği Belgrad gezilerinden birine, iki arkadaşım ile birlikte katılacağız umarım. Ancak arkadaşlarımdan birisi İstanbul dışından katılacak olması nedeni ile burada bisikleti bulunmamakta, acaba bisiklet KİRALAYABİLECEĞİMİZ bir yer bilen var mıdır ?

Katılımcı isimleri
1-Özgür
2-Orçun
3-Christina

Saygılar
Özgür

Fenerbahçe stadinin yanida Velespit Bisiklet var oradan kiralama imkani var .Ancak pazar gunu saat kaçta açiliyor bilmiyorum. ONUN İÇİN YA TELEFON AÇİP ÖGRENECEKSİNİZ YADA CUMARTESİNDEN BİSİKLETİ KİRALAMA İMKANİ OLACAK ,CUMARTESİ AKŞAMDAN.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Demirci
Kesin olarak SAAT. 10.00 DA BARBAROS HEYKİLİNİN ÖNÜNDE BULUŞMA OLACAK BEŞİKTAŞTA SAHİLDEN GİDİP BAHÇE KÖYDEN YUKARİ ÇİKİLACAK ANCAK NEREDE EN UCUZ YEMEK YENİR BİLGİM YOK ,ORDAN ÇİKİŞ 16.00 VEYA EN GEÇ 17.00 OLABİLİR. AMA İSTEYENLER BELLİ BİR SAATEN SONRA BİRLİKTE OLDUKTAN SONRA,EVE DÖNÜŞLERİ AYRİ GURPLAR HALİNDE YAPMA İMKANİ OLABİLİR. BİLGİNİZE SUNARİM CEM SEVİN 0537 6940777

@cemsevin
pazar saat 10.00 açılıyor.
ama cumartesiden alperen veya kamil le görüşün

Merhaba arkadaşlar,

Kaç kişi katılacağı belli midir ?

bencede bi liste yapılsınn. ona göre ordan hareket edilir

11 Mayıs Pazar "PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR" olacak( Belgradı cumartesi yapsak olmaz mı? Böyle her ikisine de katılmak mümkün olacak.

• Beğen
Tepkiler: ümit_levent
@mosertu

aynı seyi ben de daha once yazmıstım ama pek iplenmedik:)....şaka bir yana kalp vakfının organizasyonu monoton gecebilir.ama ben her iki duruma acıgım, hatta açığız....:)

Geri