Scudo Sports

11 Mart - 5. Adana MTB Cup

Uğur Taşdemir

Forum Bağımlısı
Tepki
576
Sezonun açılış yarışında görüşmek üzere. :rolleyes:

http://img157.imageshack.us/img157/862/delimemetbj8.jpg

Scudo
ulaşım ve konaklama hakkında biraz blgi verirmisin uğurcuğum

Yarışlarda belli dereceye girenlere konaklama ve ulaşım için harcırah veriliyor. Yani; kendin karşılıyorsun, yarışlardan hemen sonra (örneğin) ilk 20 ye girersen sana yol + konaklama bedelleri ödeniyor. Genellikle ödenekler masrafları karşılar. Ben ve Oğuz Özçelik( aha bu http://img221.imageshack.us/img221/3049/ouuuzbg2.jpg) 8-12 Marta THY bileti almıştık( 2 ay önceden, ucuz oluyor :) ) Otobüs ile gidecek olanlar bisiklet konusunda sıkıntı çekmeyecekleri bir firmadan bilet alsınlar derim.
Konaklama konusunda da şunu söyleyebilirim; parkurun hemen yanıbaşında DSI tesisleri var, misafirhanesini küçük bir ücret karşılığında kullanabilirsiniz (sanırım), o da olmazsa parkura 3-4 km mesafede Maliye'nin karşısında adını unuttuğum bir otel var. Yarışçıların büyük kısmı orada kalıyor.

saolsın teşşekkürler şimdiden bol şanslar

ya arkadaslar 90 dakıka yarısında elıt bayan, master ve juniorlar yarısacakmıs... bunu tam olarak anlamadım
junior master ve elıt under23 katogorelerı dıye yarısılmıyormu?

Elit-B, elit bayan demek değil. Elit-A ve Elit-B diye 2 ye ayrıldı bu kategori. Afişi dikkatli okursan Elit Bayanların 11 de olduğunu göreceksin.

@Mantis

pekı tamam anladım
ama master,junior ve elıt b 90 dakıka olarakmı yarısacak

Öyleymiş, son anda değişmezse.. Bu hakem kararına bağlı, 10 Mart Cumartesi günü teknik toplantıda tur usulüne çevrilmesini talep edebilirsin. Tur usulünün yeni başlayanlar için dezavantajı şudur; 1 veya 2. turda %80 barajına takılırlar. Yarış çabuk biter. ;)

Uğur abi bu yarışa küçüklerde katılabiliyormu??

Yanlış hatırlamıyorsam federasyon tarafından düzenlenen yarışlara katılma yaşı 16 ile başlıyor.

Çok istiyordum ya!Neyse kısmetse 4 sene sonra.Sizin izinizde gidicem sıkıldım artık arkadaşlarımla sürmekten halil abi:) hepsini geçiyorum bidaha yarışalım diyorlar:)

@dogus_mtbsayılı gün çabuk geçer kardeşim.bende o günleri atlattım.gerçekten çok koyuyo insana.inşallah istediğin gibi bir sporcu olursun.tabi antrenman şart;)

Geri