Scudo Sports

11 ekim pazar polinez orman yolları keşif turu

Gezi ile ilgili yazımı ve benim makinemden fotoğrafları Şehiriçi gezi tur ve makaleleri bölümüne ekledim.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=50510&page=2

Sizlerle pedal basmak benim için gerçekten çok büyük bir keyifti. Tur esnasında -olmuş olabilir- Kırdığımız gücendirdiğimiz biri olduysa affola .

Scudo
@kudu
Sevgili Kudret abi,

Ilk once boyle bir tur organize ettigin icin cok tesekkurler. Yazdiklarini okuyunca biraz sasirdigimi itiraf edeyim. Boyle boyle bir kaniya neden kapildigini pek anlayamadim zira, yol agizlarinda grubun tamaminin gelmesini beraber bekledik..

Bu nedenle, yazinda belirttigin hususlari genel bilgilendirme maksatli olarak yaptigini dusunuyorum... En yakinda olacak olan turda gorusmek uzere, sevgiler, saygilar....

@TOYGAR YONTGAN
Toygar abi,

Yeni bisikletin hayirli olsun, kazasiz belasiz sur insallah. Bu sefer beraber pedallayamadik ama bir dahaki seferde pedallariz. Hem zaten senin bisikletin dagdan gitmesine imkan yoktu o yuzden seni kinamiyorum :D

Gorusmek uzere.......

@Yener ER

dostum genel hemde özel isim vermeyeyim amma hadi vereyim behçet eski dostumdur behçet gelmeyebilir yani belki şaka yaptın behçete öyle algıladım behçet dostumun alınmasını istemem doğrusu isteyen asfalttan gider dedim isteyen orman dedim amma hiç kimseyi eleştiremeyiz öyle değilmi
önemli olan grupça paylaşmaktır

alıntı

Ben bisikletini arasira eline almak zorunda kalan arkadaslari degil ama, bisikleti dag yoluna uygun oldugu halde yoldan giden salon beyefendilerini esefle kiniyorum.

"Sevgili Behcet, bisikletim daga uygun degildi deme biliyorum daga ugyun bisikleti var ama bilerek gelmedin....."

yukarda herhalde şaka yaptın

@porter3434

behçet dostumun alınmasını istemem bunu çıkartabilirsin sevgili göbek pardon göbeğin erimişti evren oraya gelirim kulaklarını çekerim
:D :D :D :D :D :D :D :D
bir daha manovar dinleme gaza gelme

@bumerang

beyler gördünüz gibi tartışma açılmasını istemem amma mesajlarımızı atarken dikkatli olalım performansı yüksek olanlar lütfen biraz daha dikkatli olsunlar derim
bumerang dostumuz alındı gördüğünüz gibi lütfen birbirimizi alındırtacak mesajlar atmayalım saygılı olalım
derim

@Yener ER

evet durum açıklıya kavuşmuştur genede derimki illaki mesajlara dikkat

@behcetatinc

durum anlaşılmıştır şaka yollu takılınmıştır aranızdaki samimiyete dayanarak olduğuna kani olmuşumdur teşekkür ederim

kendi adıma tüm samimiyetimle söylüyorum tariflere özellikle bisikletime aksesuar muamelesi yapmak yönünden :D çok uysam da gruba yeni katıldığım için kim ciddi kim şaka yapıyor ayırt etme durumum olmasa da hiç alınmadım yazılanlardan.biraz fazla mı rahatım ne bu konuda! :cool:

PEDALIMA BASARIM, KEYFİME BAKARIM......

@kudu
Durumun acikliga kavusmus olmasindan, herhangi bir art niyet veya birini kirma gucendirme amacinin olmadiginin anlasilmis olmasindan sonsuz mutluluk duydum.

@elif kenaroğlu

Bizimde zaten fazla kasmayan herşeyi abartıp ciddiye almayan insanlara ihtiyacımız var. Zaten bir pazar günümüz var onu da o ne dedi bu ne demek istedi diye geçirirsek vay halimize. Bisiklete binmeyi seviyorum,bisiklete binmeyi seven insanları seviyorum onun için bu turlara katılıyorum. Maksimum keyif esasıyla yaşamaya gayret ediyorum.
PEDALIMA BASARIM, KEYFİME BAKARIM..... ın altına imzamı atarım.

@Yener ER

yener dostum niye biliyormusun daha önce bazı insanlar kişilerin aralarındaki
samimiyeti bilmeden balıklama mevzuya dalması sonucu ortalık savaş alanına döndü şimdi evrenle -porter 3434 le yanlış anlaşılmasın biz çok samimiyiz onunla şakalı konuşuruz lütfen kimse yanlış anlamasın çünkü evrenle çok iyi dostuz en son ona ihanet ederim
durum bu
yener yeni bir polinez offroad yolu hazır linki cem baba göndermiş
kasım ayından bir pazar seçeriz
esen kal

@kudu
Elif hanim ve cirkin beyin cok guzel ifade ettikleri uzere, amac bisiklete binmek, bundan keyif almaktir. Bu nedenle, bisiklet ile ilgili konulari yanlis anlama potansiyelim cok zayiftir... :)

Biraz daha zor tabiat sartlarinin hukum surdugu bir ortamda tekrar polinez rotasinda gorusmek uzere....

@G.Cem

evet çok katılım istediğim için yağmursuz bir gün hepimizin isteği onun için bir hafta öncesinden hava durumunu kontrol edeceğim kasımdan bir pazar olabilir bu arada linki cem baba gönderdi nerden gireceğimiz belli mükemmel hazırlamış tam istediğiniz gibi bir yol

@porter3434

yayaya şaşaşa behçet behçet çok yaşa
artıkın sende göbek kalmadı biliyorum yalnız gırtlağa dikkat
harbiden manovar dinlersem varya beni parça parça kılıçkaya eteklerinden toplarsın valla harbiden rock dinlemiyorum bisiklet üstünde vallahi parçalanırım korkuyorum dinlemekten
bana baba dedi evren kulun kölem oldum ya seydi beyhudar ol ey evlat ya şükran şükran
senin suyunu bilem taşıdım benim gibi dost zor bulursun

@kudu
Bu inmeyi planladiginiz Kilickaya neresidir ve ne zaman inmeyi planliyorsunuz?

Kontenjan ve zaman olarak uygunsa sepultura esliginde ben de inmel isterim.....

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
Geri