Scudo Sports

11 ekim pazar polinez orman yolları keşif turu

Kudret abi haritayı da hazırladım, çıktısını aldım, yarın tam teşekküllü olarak ormana hazırız...

Scudo
Merhaba Kudret,
Biz de, yaklaşık 5 - 6 kişi kadar Bostancı Lunapark'ın oradan katılacağız. Yalnız ben ve bazı arkadaşlarım orman sevmediğimiz için sizin araziye girdiğiniz yerden ayrılarak asfalt yol kullanmak suretiyle Polonezköy Meydana'a geleceğiz. Yemek için birlikte oluruz diye planlıyoruz, yemekten sonra tekrar asfalt yoldan dönüş yapacağız.
Yarın sabah görüşmek üzere.

@behcetatinc

oki toki anlaştık

11ekim polinez orman yolları
bostancıda saat 08.00 de adalar iskelesi önünde buluşuyoruz 5 dakika bekleme toleransı

en gerekliler
1-iç lastik
2-pompa
3-kask
4-su
5-çıkın

1-kudret kurtcebe
2-arbekle bp benzincide buluşuyoruz kılavuzumuz arbektir
3-sado -bir aksilik olmazsa
4-kaşif -
5-atacan
6-toygar
7-çirkin
8-akpınar - kesinleşti
9-yener er
10-tolga yalçın
11-bumerang
12-elif
13-şevket babo
14-uğur
15-cem +2
16-gogogo
17-kanka ilker
18-hacer
19-ekrem
20- cemil akdağ
21-haluk
22-karaburga
23- zuhal
24 arda
25-porter 3434
26-behçet ve arkadaşları

kontenjan sınırsızdır

buluşma yerleri
1- bostancı saat 08.00
2-ata şehirden gelenler için -iç erenköy gümrük
3- çekmeköyden gelenler- ağaoğlu my country nin üst kapısı
4- çirkin dostum eğer gelirse my country nin üst kapısında buluşuruz

güzergah

GİDİŞ: Bostancı-İçerenköy-Gümrük-Imes Sanayi sitesi-Modoko-Dudullu-Çekmeköy-Çekmeköy ormanına giriş ve orman içinden Polonezköy rotasını izleyeceğiz. Polone'de tost çay birşeyler atıştırıp biraz muhabbet ederiz.
DÖNÜŞ:polonezköy'den sonra Cumhuriyet-Reşadiye -Alemdağ-Reşadiye alemdağ arasında ormana tekrar giriş orman içinden Çekmeköy-Çekmeköy'de asfalta çıkış - Dudullu - Modoko - Imes - içerenköy - bostancı rotası.
Görüşmek üzere.

hava durumu
Comfortable with plenty of sun. Winds from the E at 9 km/h.
Realfeel®: 23 °C
High: 22 °C

22 derece rüzgar hızı 9km /h
atmosfer olaylarına bağlı olarak üç günde bir sonuçlar değişmektedir

arbek dostumun mesajı aşağıdadır

PAZAR SABAHI BOSTANCI HARICI BULUSMA YERLERI ICIN YAKLASIK BULUSMA SAATLERINI YAZIYORUM:

ICERENKOY GUMRUK YERINE BIRAZ DAHA K.BAKKALKOY YONUNDA ASAGIDA BULUNAN BP BENZINCISINDE BULUSMAYA KARAR VERDIK.
KARISINDA CARREFOUR GN.MDLUGU VE CARREFOUR EXPRESS MARKETI VAR.
BULUSMA SAATI : 08.30

CEKMEKOY AGAOGLU MY COUNTRY UST KAPISI ONU BULUSMA SAATI :
09.30

aşağıdaki mesaj arbek tarafından gönderildi dikkat

Yanlız arkadaşlar dikkat! Ağaoğlu my country'nin 3 adet kapısı var!
Benim bahsettiğim kapı rakım olarak en yüksekteki ve orman tarafındaki kapısıdır. Cem'in bahsettiği gibi Şile yolundan çekmeköy'e sapın (çavusşbaşına da aynı yoldan gidilyor) , yaklaşık 300 m sonra solda mado ve sağda shell benzincisi var, benzinciyi geçer geçmez ışıklardan sağa dönün ve dümdüz gidin kavşakları geçin. migros'un bulunduğu bir kavşak var düz gidin sonra sağınızda "Greenium Sitesi" göreceksiniz onu da geçin sonraki kavşakta sağa değil yine karşıya devam edin, sağ tarafınızdaki duvar ağaoğlu my country sitesinin duvarı olacaktır, 100 m sonra sağınızda ağaoğlu my country'nin giriş kağısını göreceksiniz. Orada buluşalım.
Greenium'u geçtikten sonraki kavşaktan yanlışlıkla sağa yokuş aşağı doğru inmeyin dediğim gibi düz karşıya devam...
görüşmek üzere:..

amaç bu ülkede bisikletin kitleselleşmesidir

@TOYGAR YONTGAN

1-yol ile gelirsen toprakta gidemezsin
2-dağ bisikleti ile gelirsen sorun olmaz

şimdi
behçet ve arkadaşları ormana girmeyecekler arzuya göre isteyen behçet ve arkadaşlarla polineze gider biz sonra geliriz hepimiz polinezde buluşuruz dönüşü
herkes farklı yoldan yapar senin tercihin neyse bilemiyeceğim artı elif arkadaş isterse behçetlerin grubu ile gidebilir çünki onda yol bisiklet var artı zuhal da aynı durumda takdir edersinki yolla toprakta zorlanırsın yarın grupça ortak karar verilir
durum bu

@volkii

volki cebini ver ben seni arayacağım şimdi ne desem boş en sağlamı seni
aramamız
saat 08.00 de bostancıdan çıkacağız sonra bp de arbekle buluşacağız yolda lastik patlar vakit kaybolur cebini verirsen seni kesin ararım

bostancıda saat 08.00 de adalar iskelesi önünde buluşuyoruz 5 dakika bekleme toleransı

en gerekliler
1-iç lastik
2-pompa
3-kask
4-su
5-çıkın

1-kudret kurtcebe
4-kaşif -
5-atacan
6-toygar
7-çirkin
8-akpınar - kesinleşti
9-yener er
10-tolga yalçın
11-bumerang
12-elif
13-şevket babo
14-uğur
15-cem +2
16-gogogo
17-kanka ilker
18-hacer
19-ekrem
20- cemil akdağ
21-haluk
22-karaburga
23- zuhal
24 arda
25-porter 3434
26-behçet ve arkadaşları
27-volki

kontenjan sınırsızdır

buluşma yerleri
1- bostancı saat 08.00
2-ata şehirden gelenler için -iç erenköy gümrük
4- çirkin dostum eğer gelirse my country nin üst kapısında buluşuruz

güzergah

GİDİŞ: Bostancı-İçerenköy-Gümrük-Imes Sanayi sitesi-Modoko-Dudullu-Çekmeköy-Çekmeköy ormanına giriş ve orman içinden Polonezköy rotasını izleyeceğiz. Polone'de tost çay birşeyler atıştırıp biraz muhabbet ederiz.
DÖNÜŞ:polonezköy'den sonra Cumhuriyet-Reşadiye -Alemdağ-Reşadiye alemdağ arasında ormana tekrar giriş orman içinden Çekmeköy-Çekmeköy'de asfalta çıkış - Dudullu - Modoko - Imes - içerenköy - bostancı rotası.
Görüşmek üzere.

hava durumu

PAZAR SABAHI BOSTANCI HARICI BULUSMA YERLERI ICIN YAKLASIK BULUSMA SAATLERINI YAZIYORUM:

ICERENKOY GUMRUK YERINE BIRAZ DAHA K.BAKKALKOY YONUNDA ASAGIDA BULUNAN BP BENZINCISINDE BULUSMAYA KARAR VERDIK.

09.30

Benim bahsettiğim kapı rakım olarak en yüksekteki ve orman tarafındaki kapısıdır. Cem'in bahsettiği gibi Şile yolundan çekmeköy'e sapın (çavusşbaşına da aynı yoldan gidilyor) , yaklaşık 300 m sonra solda mado ve sağda shell benzincisi var, benzinciyi geçer geçmez ışıklardan sağa dönün ve dümdüz gidin kavşakları geçin. migros'un bulunduğu bir kavşak var düz gidin sonra sağınızda "Greenium Sitesi" göreceksiniz onu da geçin sonraki kavşakta sağa değil yine karşıya devam edin, sağ tarafınızdaki duvar ağaoğlu my country sitesinin duvarı olacaktır, 100 m sonra sağınızda ağaoğlu my country'nin giriş kağısını göreceksiniz. Orada buluşalım.
Greenium'u geçtikten sonraki kavşaktan yanlışlıkla sağa yokuş aşağı doğru inmeyin dediğim gibi düz karşıya devam...

@Serdar Ozuslu

en gerekliler
1-iç lastik
2-pompa
3-kask
4-su
5-çıkın

1-kudret kurtcebe
4-kaşif -
5-atacan
6-toygar
7-çirkin
8-akpınar - kesinleşti
9-yener er
10-tolga yalçın
11-bumerang
12-elif
13-şevket babo
14-uğur
15-cem +2
16-gogogo
17-kanka ilker
18-hacer
19-ekrem
20- cemil akdağ
21-haluk
22-karaburga
23- zuhal
24 arda
25-porter 3434
26-behçet ve arkadaşları
27-volki
28-serdar

kontenjan sınırsızdır

buluşma yerleri
1- bostancı saat 08.00
2-ata şehirden gelenler için -bp de buluşuyoruz

güzergah

Görüşmek üzere.

hava durumu

09.30

Kudret bey merhaba, trek fx 7.3 tur bisikletiyle yarınki rota yapılabilir mi?

@elif kenaroğlu

@TOYGAR YONTGAN

@kudu

Ben mtb ile geleceğim. Toprak yola girileceği için mtb kullanmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Anlamıyorum: asfaltta mtb ile gidersiniz, "ormanda yol bisikleti kullanayım mı" diye sorarsınız. Bu ne yaman çelişki? :D

@Ali Kader Erol

yarın yapılacak olan turda pedalşörlerin iki seçeneği vardır
1-isteyen orman yollara dalacak ve orman yollardan polineze ulaşacak bu arada tur bisikletiyle orman yollarına girebilirmisiniz onu bilemem amma zannedersem zorlanırsınız
2-isteyen asfalttan devam edecek ve polineze varacak asfaltta sorun olacağını zannetmiyorum tur bisikletinin
herkes polinezde toplanacak dönüşte ise gene grupça karar alınır
durum budur

...teşekkürler.. sizlere bu sefer olmasa da en yakın zamanda başka bir turda katılmak istiyorum.. diğer organizasyonlarınızın, tarihleri belli olanlarını da yazarsanız sevinirim..

@Ali Kader Erol

diğer organizasyonlar
1-18 ekim kılıçkaya offroad
2- 25 ekim -kartepe offroad

Merhaba dostlar

Taşdelen den bende Çekmeköye gelip sizinle buluşucam tasdelen carrefour da saat 09:eek:o da buluşacak arkadaşlar varmı

iyi akşamlar

@kerazus

evet 9:00 da görüşürüz g.cem de gelecek alemdağdan birlikte gideceğiz sende bize katıl

evet katılımda bulunan herkese teşekkürler ormanlara girmemize değdi
bayağı sıkı yollar var özellikle çatlak topraklardan yukarı rampa tırmanmak akıl karı değildi benim vites telleri isyan etti ve elimde çıktım rampaları yapılacak bir şey yoktu bütün motivasyonumu kaybettirdi şu lanet vites telleri cem dostum
polinez orman yollarının bir haritasını çıkarırsa sevinirim bilare kasım ayı yaklaşıyor ormana dalarız yağmursuz bir gün seçeriz anladığım kadarıyla yollar çamurdan geçilmez yağmurlu havalarda
esen kalın

Geri