Scudo Sports

11 ekim pazar polinez orman yolları keşif turu

behçet bu arada sana teşekkürler olaya renk kattın
hepinize teşekkürler dostum

FOTO ŞAKA
http://img67.imageshack.us/img67/383/misafir.jpg

Scudo
GerÇekten Gezİ Harİkaydi BayaĞi YorulmuŞum Evde Kolumu Bİle Kaldiramiyorum Ama TÜm ArkadaŞlarin Sicak Kanli OluŞlari, DostÇa Sohbetlerİ,yaban Çİleklerİ ,kestaneler ,ormanin MÜthİŞ Kokusu, Ve ÖzgÜrce İlerleyen Bİsİkletler Pazar GÜnÜme Tat Katti.bÜtÜn ArkadaŞlara Sonsuz TeŞekkÜrler .bİr KaÇ Sefer Daha Turlara Katilirsam YokuŞlari Sİzler Gİbİ Çikarim Herhalde Amacim Şİmdİlİk Bu. GÖrÜŞmek Üzere...

@volkii

Merhabalar,
Süper bir gezi yapışsınız inanın .ok imrendim sizin adınıza da çok sevindim..
Orgizasyonu yapan,katılan herkese tebrikler ve teşekkürler...parkur ve manzara çok güzelmiş...
Dün haberim oldu,acaba yapabilir miyim diye düşündüm,açıkçası gözüm yemedi :-(

harika bir gündü gerçekten. Güzel organizayona emeği geçen herkese teşekkür ama özellikle Toygar Bey; bana ( emanet paketinize ) iyi baktığınız için size ayrıca teşekkür... :D

cevizli sucuklar nasıldı ama?!!!! ;)

paylaşımların arttığı dostluk dolu nice turlarda görüşmek üzere! selamlar......

işte olmak istemiyorum :( sadece pedallamak istiyorum....

Asfalt yoldan gitmeme rağmen bu zamana kadar katıldığım en zor tur oldu. Dönüşte rampaları yürüyerek çıkacak kadar enerjimi tüketmeme rağmen tepe başalrında beni ısrarla bekleyen dönüş dostlarıma çok teşekkür ederim.

Çok uzun zamandır binmediğim için çok yoruldum. Performansımdan biraz gitmiş :( ona üzüldüm ama bana ilaç gibi geldi doğrusu. Orman yolu tek kelimeyle harikaydı. "Götüren boğa" modunda ağaçları sömürdük.Dağ çilekleri enfesti. Aynı dili konuşan güzel insanlarla beraber olmak çok iyi geldi. Hasılı kelam yataktan çıktığıma yüzbinkere değdi. Tekrar birlikte olmak dileğimle.

Not 1: İşleri toparlayınca fotograflarımı yükleyeceğim.
Not 2: Cevizli sucuk bizim de hakkımız. Hissemi isterim ben:D

Pazar gunku geziyi organize eden, kilavuzluk eden ve katilan tum arkadaslara cok tesekkurler. Cok ama cok guzel bir gezi oldu.

Ben bisikletini arasira eline almak zorunda kalan arkadaslari degil ama, bisikleti dag yoluna uygun oldugu halde yoldan giden salon beyefendilerini :) esefle kiniyorum.

"Sevgili Behcet, bisikletim daga uygun degildi deme biliyorum daga ugyun bisikleti var ama bilerek gelmedin.....:vroam:"

Arkadaşlar aşağıda gezimizin GPS verilerine ulaşabilirsiniz. Yalnız maalesef benim makina yolda bir sıfırlama yaşadı bu yüzden sadece Polonez'den başlayıp sizden ayrıldığım noktaya kadar olan veriler burada mevcut. :(
Harita üst köşesinde görülen satellite veya hybrid seçimleri ile sadece uydu veya karma gösterimlere ulaşabilirsiniz. Oldukça detaylı veriler mevcut, hepsini inceleyebilir ve üstteki player tuşuna tıklayarak istediğiniz hızda geziyi inceleyebilirsiniz.

(link)

Aşağıda ARDA arkadaşımızın çektiği fotolardan bazılarını görebilirsiniz. Zamanım oldukça yenilerini yükleyeceğim.
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

@Yener ER

yener dostum turu organize eden kişi olarak bu tur yarış modunda yapılmamıştır ben yarış modunda turlar düzenlemek niyetinde değilim önde giden arkadaşlar kesinlikle arkada kalan arkadaşları beklemek zorundadır arka takım kaptanı olarak bu görevi yaptım ve yapmaya devam edeceğim amacım kimseyi geride bırakmak değildir kartepede de durum aynıdır kılıçkayada da durum aynıdır kesinlikle ve kesinlikle performansı yüksek olan arkladaşlarım arkada kalanları benim turumda beklemek zorundadır arkada kalan insanların rencide olmasını asla istemem ayrıca ben turlarımda herkesin zevk almasını hedeflemiş bir insanın benim turlarım kişilerin rekabetine dayanmaz birlikte dayanışma ve yardımlaşma ve turu birlikte zevkle sürdürme esasiyetine dayanır hassasiyetinize güveniyorum

@kudu

Bu yazınızı okuyunca şevke geldim,diğer türlü hiç bir zaman farklı bir grupla tura çıkma imkanım olmayacak..Bildiğim arkadaş ve parkurlarla sınırlı kalırım...
Sanırım benim gibi düşünen birçok arkadaş vardır.
Tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Aşağıdaki yazıyı birisi bana açıklasın..

@Yener ER

@bumerang
Yazinin sahibi olarak ben aciklayayim;

Soz konusu ifadeler espriden ote bir anlam tasimamaktadir. Ciddiye alinacak bir tarafi yoktur. Onceki yorumlarin birinde Zuhal arkadasimiz, yokuslarda bisikletini eline alarak tasiyanlari kinadigi ifade etmis. (Onun da bu ifadeyi saka maksatli soyledigi asikar).

Ben de ona atfen, insanlarin bunu yapmasinin dogal oldugunu belirttim. Sevgili Behcet arkadasimin hosgorusune siginarak, onu kastederek dagdan degil yoldan gidenleri kinadigimi soyledim... Hepsi bu kadar. Yanlis anlasilmaya mahal verdigim icin ozur dilerim.

Bu soylediklerim aslinda Kudret abinin yazdigina da cevap olacaktir cunku gezinin hicbir asamasi yarisma havasinda gecmemistir. Her yol agzinda, grup beklenmis ve gerekli her turlu paylasim yapilmistir.

Saygilar,

Öncelikle Elif 'e rica ederim diyorum,Yener dostuma her nekadar pedallıyamasakta Polenez 'de beraber olduğumuz için teşekkür ediyorum.Tolga kardeşime , yola beraber çıktık tabiki beraber döneceğiz diyorum.Zuhal dostumada hayırlı yaşlar diliyorum,hayat hep istediğim gibi olur inş.Katılan tüm dostlara tekrar teşekkürler.Sado bu hafta konuştuğumuz olayı gerçeklertireceğiz,belkide DABEER çatısı altında olur ne dersin

Geri