@volkii
volki cebini ver ben seni arayacağım şimdi ne desem boş en sağlamı seni
aramamız
saat 08.00 de bostancıdan çıkacağız sonra bp de arbekle buluşacağız yolda lastik patlar vakit kaybolur cebini verirsen seni kesin ararım
11ekim polinez orman yolları
bostancıda saat 08.00 de adalar iskelesi önünde buluşuyoruz 5 dakika bekleme toleransı
en gerekliler
1-iç lastik
2-pompa
3-kask
4-su
5-çıkın
2-arbekle bp benzincide buluşuyoruz kılavuzumuz arbektir
3-sado -bir aksilik olmazsa
4-kaşif -
5-atacan
6-toygar
7-çirkin
8-akpınar - kesinleşti
9-yener er
10-tolga yalçın
11-bumerang
12-elif
13-şevket babo
14-uğur
15-cem +2
16-gogogo
17-kanka ilker
18-hacer
19-ekrem
20- cemil akdağ
21-haluk
22-karaburga
23- zuhal
24 arda
25-porter 3434
26-behçet ve arkadaşları
27-volki
kontenjan sınırsızdır
buluşma yerleri
1- bostancı saat 08.00
2-ata şehirden gelenler için -iç erenköy gümrük
3- çekmeköyden gelenler- ağaoğlu my country nin üst kapısı
4- çirkin dostum eğer gelirse my country nin üst kapısında buluşuruz
güzergah
GİDİŞ: Bostancı-İçerenköy-Gümrük-Imes Sanayi sitesi-Modoko-Dudullu-Çekmeköy-Çekmeköy ormanına giriş ve orman içinden Polonezköy rotasını izleyeceğiz. Polone'de tost çay birşeyler atıştırıp biraz muhabbet ederiz.
DÖNÜŞ

olonezköy'den sonra Cumhuriyet-Reşadiye -Alemdağ-Reşadiye alemdağ arasında ormana tekrar giriş orman içinden Çekmeköy-Çekmeköy'de asfalta çıkış - Dudullu - Modoko - Imes - içerenköy - bostancı rotası.
Görüşmek üzere.
hava durumu
Comfortable with plenty of sun. Winds from the E at 9 km/h.
Realfeel®: 23 °C
High: 22 °C
22 derece rüzgar hızı 9km /h
atmosfer olaylarına bağlı olarak üç günde bir sonuçlar değişmektedir
arbek dostumun mesajı aşağıdadır
PAZAR SABAHI BOSTANCI HARICI BULUSMA YERLERI ICIN YAKLASIK BULUSMA SAATLERINI YAZIYORUM:
ICERENKOY GUMRUK YERINE BIRAZ DAHA K.BAKKALKOY YONUNDA ASAGIDA BULUNAN BP BENZINCISINDE BULUSMAYA KARAR VERDIK.
KARISINDA CARREFOUR GN.MDLUGU VE CARREFOUR EXPRESS MARKETI VAR.
BULUSMA SAATI : 08.30
CEKMEKOY AGAOGLU MY COUNTRY UST KAPISI ONU BULUSMA SAATI :
09.30
aşağıdaki mesaj arbek tarafından gönderildi dikkat
Yanlız arkadaşlar dikkat! Ağaoğlu my country'nin 3 adet kapısı var!
Benim bahsettiğim kapı rakım olarak en yüksekteki ve orman tarafındaki kapısıdır. Cem'in bahsettiği gibi Şile yolundan çekmeköy'e sapın (çavusşbaşına da aynı yoldan gidilyor) , yaklaşık 300 m sonra solda mado ve sağda shell benzincisi var, benzinciyi geçer geçmez ışıklardan sağa dönün ve dümdüz gidin kavşakları geçin. migros'un bulunduğu bir kavşak var düz gidin sonra sağınızda "Greenium Sitesi" göreceksiniz onu da geçin sonraki kavşakta sağa değil yine karşıya devam edin, sağ tarafınızdaki duvar ağaoğlu my country sitesinin duvarı olacaktır, 100 m sonra sağınızda ağaoğlu my country'nin giriş kağısını göreceksiniz. Orada buluşalım.
Greenium'u geçtikten sonraki kavşaktan yanlışlıkla sağa yokuş aşağı doğru inmeyin dediğim gibi düz karşıya devam...
görüşmek üzere:..
amaç bu ülkede bisikletin kitleselleşmesidir